Garip kaldım şimdi gurbet ellerde

Akşam akşam dalga mı geçiyorsun?
Senin dünyadan haberin var mı,insanlar nelerle uğraşıyor?
Ya buradaki "kalitesiz" kadınlardan ne umuyosun, sana teselli vermelerini, seni anlamalarını mı?
İşine bak bence sen

iki adamı birden idare eden, böyle ukala cevaplar veren birisi için fazla bile konuştum

niye kör mü bu adam :KK53:

nomu adam kör ya da saf falan değilse bize ihtiyacı yok çok kolay bulur diye düşünüyorum :KK70:

Erkek milletinde pek sağlıklı beyin olduğunu sanmıyorum da ondan dertlendim.o_O

Böyle düzgün adamları böyle dalavereci kadınlar kapar, nerede hanım hanımcık hatun var
kıymet bilmezle sınanır.

Hayatın kanunu bu:KK14:

Erkek milletinde pek sağlıklı beyin olduğunu sanmıyorum da ondan dertlendim.o_O

Böyle düzgün adamları böyle dalavereci kadınlar kapar, nerede hanım hanımcık hatun var
kıymet bilmezle sınanır.

Hayatın kanunu bu:KK14:
haklısın canım da bu konu bambaşka.
seçeneklerden biri konu sahibi olunca karşısına kimi koysan doğru seçenek karşıdaki oluyo :D
o kadarda çalışıyordur heralde kafası

AY okudum bütün yorumları tebessüm ettim ya yorum olarak sadece bunu diyebilirim..
Bir de konu sahibi hani böye biraz daha tatlı dilli olsan yanlış anlama haddim değil ama buraya konu açıyrsanız her türlü yoruma açık olmalı insan

bir kadina asla yakistiramam senin tavrini ayni anda 2 erkegi idare etmek cok zor olmasa gerek senin icin ve yaptigin cok ayip adami tebrik ediyorum yazik gercekten cok yazik boyle erkeklere boyle kadinlara dusuyolar ne kadinlarda ayilara dusuyolar

Sandığınız gibi kötü kalpli birisi değilim hanımlar bende her kız gibi evlilik hayalleri kuran bir bayandm istediğim onunla evlenmekti beklemeyi tercih etti ikinci şahsiyet ise tam tersi evlilik için can atıyordu bende evlilik meraklısı değilim ama isterdim sevdiğim kişiyle evlenmek çocuklarım olmasını mantığı mi seçtim

eski konunu okudum abiye arama konunu yani uslubun dehşete düşürdü beni biraz saygı insanlara sen kimsin ki diğer üyeleri kalitesiz buluyorsun

Back
X