- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
Sağolun yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok karşıma sen gibi birinin çıkacağını düşünmemiştimNe oldu, gün gelip de dertleşmek isteyeceğini düşünememiş miydin : )
Bu işte bi mantıksızlık var amaSandığınız gibi kötü kalpli birisi değilim hanımlar bende her kız gibi evlilik hayalleri kuran bir bayandm istediğim onunla evlenmekti beklemeyi tercih etti ikinci şahsiyet ise tam tersi evlilik için can atıyordu bende evlilik meraklısı değilim ama isterdim sevdiğim kişiyle evlenmek çocuklarım olmasını mantığı mi seçtim
Peki o seni neden çeksin??Haksizmiyim neden ilgisiz sevgisiz adamın kahrini çekeyim
Seviyorsa çeksinPeki o seni neden çeksin??
Tabikide Tav olacağım seviyorum çünkü benim amacım işi resmiyet e dökmek için hızlandırmakti ters teptiozguven , masallah sokagin tavani gibi
Mantigi secmisiniz gayet iyi , Mantik iyidir Mantik candir ama giden bi el sallasa hemen tav olacakmissiniz gibi gibi
Bir de genel uslubunuz , onceki konunuzdaki gibi ise , askindan oleni bulsaniz da biter gider.Her kim olursa olsun anasi babasi evladini harcatmaz.Nacizane , kulaginiza kupe .
Mantığımi sevdiğim kişiyle değil sevdiğim kişiden ayrılarak mantıklı olan tarafla beraber olarakBu işte bi mantıksızlık var ama
Mantığımı sevdiğim kişiyle evlenmeyi seçtim diyosun
Ama ayrıldığım adamı seiyorum diyosun
Sen ne dediğini nede istediğini bilmiyorsun bi düşün tekrar gel bence![]()
Sen çekmiyorsan o da çekmez tabii ki. Sen ne istediğini bilmiyorsun ki zaten.Seviyorsa çeksin
Hiç yazmasaydin çok makbule geçerdieski konunu okuyunca senin derdin bizim için çokta tınnnn yazmaktan başka bi'şey gelmedi elimden içimden
Hiç yazmasaydin çok makbule geçerdi
sana ne yazsam makbule geçmezdi nasıl olsa hiç değilse içimde kalmadı
Ya bi git
sana ne yazsam makbule geçmezdi nasıl olsa hiç değilse içimde kalmadı