garip olaylar

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
337
657
103
merhabalar;
konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım, buradan insanlar bana ne yapabilir ki diye ama yine de açmak istedim.
ailemden farklı bi şehirde tek yaşıyorum. dün akşam evde otururken bir ses geldi, önce şişe havası sandım sonra arttı ses ayağa kalktım sigorta atıyor sandım öyle de değil sonra arkamdan ses geldi ama anlamadım üst kattandır dedim geçtim. bu sabah duvarımın çatladığını fark ettim. mühendisim bu sebeple evi taradım yapısal bi çatlak değil, tehlikeli de değil diye üstünde durmadım. bugün akşam üzeri de kahve içmek için makinemden kahveyi çektim, süt köpürtecektim yine makineyle normalde buharı kolundan verir. bu sefer kahve pot kısmını zorlamış. ben anlamaya çalışırken orayı açtım aşağı doğru fırladı o basınçla. şükür ki bana bir şey olmadı.. bu iki şeyden sonra korkmaya başladım. regliyim bir şey de okuyamadım bende evde sure vs açtım. tek yaşadığım için de biraz korktum açıkçası. son günlerde de iyi değildim, çok üzgündüm, çok ağladım gibi gibi. şimdi neden anlattın derseniz bilmiyorum sanırım içimi dökmek iyi gelir diye düşündüm.

Böyle şeyleri paranormale yormak kolayımıza geliyor bence. Hayatımızda böyle dalgalı zamanlar olabilir. Bir süreç olarak bakıp kendinizi başka şeylerle oyalayın. Ayrıca çatlağa dikkat edin yan binadan kaynaklı falan olabilir Allah korusun

yok aslında paranormal bir olay olarak açmadım konuyu öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın. sadece ne yapmam gerektiği konusunda kaldım öyle

yok aslında paranormal bir olay olarak açmadım konuyu öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın. sadece ne yapmam gerektiği konusunda kaldım öyle

Sevdiğiniz bir filmi/ diziyi açıp kahvenizi ya da şarabınızı alıp hiçbir şey olmamış gibi takılacaksınız. Kapınızı kilitleyin Allaha emanet yatın uyuyun. Ya da eğer bakmanız mümkünse tüm hayat boyu sorumluluğunu alabilirim derseniz bir kedi sahiplenin. Çok iyi gelecektir.

Merhaba, ben çok üzülünce yüksek enerji ortaya çıkarıp her şeyi bozduğumu vs düşünüyorum .
Burda anlatmak istemiyorum ama her insanın bir enerjisi var ve ben üzüldüğüm zaman cidden olmayan şey kalmıyor. Bu yüzden sakin olmaya çalışıyorum.
Üzüldüğünüzü falan demişsiniz sizin enerjiniz bunlara sebep veriyor.

Benim kahve makinasida sabah uyanmis (ayarli değil) ekranda sut kopurtmeyi teklif eden bir yazi

Neyse dedim kahve teklif ediyor herhalde kahve yaptim, makinayi dugmesinden kapadim.

3-4 saat gecti bir ses, baktim kendi kendine kahve cekti, birakti (kahve yapmadi)

Yine kapadim.

Birkac saat sonra yine uyandi ve ogutucu kismindan hafif bir duman geliyordu, dedim baslarlar boyle ise prizinden cektim.

Sanirim yangın cikarmaya cabaliyordu

Eviniz yeni mi? Bazı yeni evlerde evin yerine oturması sırasında böyle gürültüler olabiliyor. Bu sizi korkutmasın. Ama çatlak durumunu bir bilene danışın mutlaka.

Bazı buzdolapları özellikle nispeten eski olanlar geceleri buz kırabilirler. O da çok gürültülü olabilir. Benim buzdolabımda böyle bi özellik yok ama ablaminkinde var. Ilk duyduğumda korkudan yüreğime inmişti.

Bazı laminant parke ya da ahşap döşemeler özellikle gece sessizliğinde çok gürültülü catirtili sesler çıkarırlar. Babamın evindeki laminant çok yapıyor çok sinir bozucu.

Bazı tv ler kapandıktan sonra ses çıkarabiliyor. Catirtili bir ses. Sizi korkutmasın.

Işıkları açık tutun. Dua edin. Korkmayın. Biz buralardayiz daraldıkça yazabilirsiniz.

Allaha emanet olun.

Kültür ve enerji verecek diziler;
-Friends
-The big bang teory
-Seinfeld
-Hmym
-Resident alien
-Gibi
-Doğu
-The simpsons
-Him family
-Family guy

Jestim olsun. Bunların aralarından bazılarını popüler sistem gizler çünkü sistem dışıdır insanlar mutlu olsun düşünmeye itilsin istemez.

Ara ara konu açarsan film kültürüde geliştiryorum sinema bölümünde akademi yapan arkadaşımla. Onlardanda paylaşırım.

Son düzenleme:
Oldlar bilir güzel paylaşım

bu konular beni çok gerer ama okurken inanın hiç aklıma bile gelmedi ( bilinçaltım temizlenmeye başlamış şükür ) yorumlardan anladım öyle bir korku olduğunu. muhtemelen elektrik sigortası eskiyse veya kaçık akım vs.. gibi tesisatta bir problem varsa o pot sesini oradan duyuyorsunuz bu kahve makinesi olayınıda açıklıyor. bir an önce elektrikçi çağırın baksın şakaya gelmez.

Ben de dün evde tek başıma odadayken cama biri vurmuş gibi tak tak tak ses geldi. O kadar korktum ki bi anda hemen refleks olarak cami kapattım ki cama kim vuracak ikinci kat. Üst katimız normalde boş, alt katta dükkan var geceleri boş. Ev üç cephe sokağa bakıyor, diğer kısım apartman boşluğu. Yanda daire de yok yani. Baya odanın içinde birisi kapı çalar gibi tak tak tak vurdu. Düşün düşün kafayı yiyecektim. Sonra bugün üst kattaki almancilarin geldiğini gördüm (senede bir kez geliyorlar) Biraz gıcık tipler en ufak sese tepki veriyorlar muhtemelen o an bir ses duyup vurdular diye konuyu kapattım ki zaten öyle olmuştur.

Sizin sesler de duvarlardan gelmiş olabilir bu ciddi bir konu bence üzerine düşün. Onun dışında evde öyle sesler olur, buz dolabından gelir, aklınıza gelmeyen bir şişeden gelir. Hatta sıcak havalarda daha çok olur hiç korkulacak bir şey görmedim. Hele kahve makinesindeki paranormal olay ne olabilir diye düşünüyorum şu an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…