- 2 Haziran 2019
- 337
- 657
- 103
- Konu Sahibi civilenginar
-
Böyle şeyleri paranormale yormak kolayımıza geliyor bence. Hayatımızda böyle dalgalı zamanlar olabilir. Bir süreç olarak bakıp kendinizi başka şeylerle oyalayın. Ayrıca çatlağa dikkat edin yan binadan kaynaklı falan olabilir Allah korusunmerhabalar;
konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım, buradan insanlar bana ne yapabilir ki diye ama yine de açmak istedim.
ailemden farklı bi şehirde tek yaşıyorum. dün akşam evde otururken bir ses geldi, önce şişe havası sandım sonra arttı ses ayağa kalktım sigorta atıyor sandım öyle de değil sonra arkamdan ses geldi ama anlamadım üst kattandır dedim geçtim. bu sabah duvarımın çatladığını fark ettim. mühendisim bu sebeple evi taradım yapısal bi çatlak değil, tehlikeli de değil diye üstünde durmadım. bugün akşam üzeri de kahve içmek için makinemden kahveyi çektim, süt köpürtecektim yine makineyle normalde buharı kolundan verir. bu sefer kahve pot kısmını zorlamış. ben anlamaya çalışırken orayı açtım aşağı doğru fırladı o basınçla. şükür ki bana bir şey olmadı.. bu iki şeyden sonra korkmaya başladım. regliyim bir şey de okuyamadım bende evde sure vs açtım. tek yaşadığım için de biraz korktum açıkçası. son günlerde de iyi değildim, çok üzgündüm, çok ağladım gibi gibi. şimdi neden anlattın derseniz bilmiyorum sanırım içimi dökmek iyi gelir diye düşündüm.
yok aslında paranormal bir olay olarak açmadım konuyu öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın. sadece ne yapmam gerektiği konusunda kaldım öyleBöyle şeyleri paranormale yormak kolayımıza geliyor bence. Hayatımızda böyle dalgalı zamanlar olabilir. Bir süreç olarak bakıp kendinizi başka şeylerle oyalayın. Ayrıca çatlağa dikkat edin yan binadan kaynaklı falan olabilir Allah korusun
Korkmayın üst üste aksilik yaşamışsınız. Çatlağa baktırın ama tamam mıyok aslında paranormal bir olay olarak açmadım konuyu öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın. sadece ne yapmam gerektiği konusunda kaldım öyle
yok depremleri de kontrol ettim ama öyle bir durum da mevcut değil, tuğla kısmında olduğu için çokta önemsemedim açıkçasıHangi şehirdesiniz belki siz farketmeden artçı depremler olmuştur
teşekkür ederimKorkmayın üst üste aksilik yaşamışsınız. Çatlağa baktırın ama tamam mı
yok aslında paranormal bir olay olarak açmadım konuyu öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın. sadece ne yapmam gerektiği konusunda kaldım öyle
Reglken isterseniz kuranı kerimi hatim bile edebilirsini tabi vakit olursa.. bir süre ışık açık uyuyun zamanla geçer inşallah korkunuz
Benim kahve makinasida sabah uyanmis (ayarli değil) ekranda sut kopurtmeyi teklif eden bir yazimerhabalar;
konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım, buradan insanlar bana ne yapabilir ki diye ama yine de açmak istedim.
ailemden farklı bi şehirde tek yaşıyorum. dün akşam evde otururken bir ses geldi, önce şişe havası sandım sonra arttı ses ayağa kalktım sigorta atıyor sandım öyle de değil sonra arkamdan ses geldi ama anlamadım üst kattandır dedim geçtim. bu sabah duvarımın çatladığını fark ettim. mühendisim bu sebeple evi taradım yapısal bi çatlak değil, tehlikeli de değil diye üstünde durmadım. bugün akşam üzeri de kahve içmek için makinemden kahveyi çektim, süt köpürtecektim yine makineyle normalde buharı kolundan verir. bu sefer kahve pot kısmını zorlamış. ben anlamaya çalışırken orayı açtım aşağı doğru fırladı o basınçla. şükür ki bana bir şey olmadı.. bu iki şeyden sonra korkmaya başladım. regliyim bir şey de okuyamadım bende evde sure vs açtım. tek yaşadığım için de biraz korktum açıkçası. son günlerde de iyi değildim, çok üzgündüm, çok ağladım gibi gibi. şimdi neden anlattın derseniz bilmiyorum sanırım içimi dökmek iyi gelir diye düşündüm.
Oldlar bilir güzel paylaşımKültür ve enerji verecek diziler;
-Friends
-The big bang teory
-Seinfeld
-Hmym
-Resident alien
-Gibi
-Doğu
-The simpsons
-Him family
-Family guy
Jestim olsun. Bunların aralarından bazılarını popüler sistem gizler çünkü sistem dışıdır insanlar mutlu olsun düşünmeye itilsin istemez.
Ara ara konu açarsan film kültürüde geliştiryorum film akademisi yapan arkadaşımla. Onlardanda paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?