garip olaylar

Ay ben de öyleyim çok stresli olduğum zamanlarda hep telefonum bozulur hiç şaşmaz senelerdir

Bence de buuu. Böyle bi de her şey üst üste mutlaka gelir.

Bende çıkarıyorum onu ya bende de var

Ben şahsen üç harfli olsam o kadar boyut atlamışım zahmet etmişim ışık hızında yol katetmişim,korkutacam diye birini evde yalnız yakalamışım o kadar zahmete deysin der ipe sapa gelir hareketler yapardım öyle iki çat çut sesle bırakmazdım yani ne bileyim bir kapı çarpardım olmadı perdeyi çekerdim lambaları açıp kapatırdım hadi en olmadı saçını çekerdim,bence çok mantıksız bu olanlar

Hanımlar konuyu cinlere perilere getirmeyin, mevzu o değil zaten.

Havalar sıcak, biz etkileniyoruz da oturduğumuz binalar kullandığımız eşyalar etkilenmiyor mu sanıyoruz?
Deprem, toprak kayması vs olmamasına rağmen binalarda çatlaklar oluşabilir, hava sıcaklıklarındaki değişimler nem genleşme ve büzüşme yapabilir sıva çatlaklarına neden olabilir.

Evdeki elektronik cihazlarınıza gelince, yine havalar sıcak insanlar serinlemek için klima çalıştırıyor bu da voltajların ani düşmesine veya yükselmesine sebep oluyor, kahve makineleri, tvler vs fişte bırakılmaz, ani voltaj yükselmelerinde ya kendi kendine çalışır, ya beyni hasar görür veya yangın çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…