Garip sevgilim

meraklimelahat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
44
3
36
26
Bir yılı aşkın süredir birlikteyiz. Onu bildim bileli bazı çizgileri vardır ve onlara kesinlikle uyum bekler biraz da korumacıdır ve babacandır. Geçen gün annemle beraber bir lokantaya oturduk. Kızacağını düşündüğüm için gittiğimi ona söylemedim. Annemi ziyarete geldiğinde, kadın yanlışlıkla ağzından kaçırdı gittiğimizi. Yalnız kaldığımızda bana çok kızdı ne iğrenç ne yalancı ve düzenbazsın dedi. Anlayışsız sorunlu bir tip değildir normalde, kavga ettiğimizde de alttan alır zaman zaman durumu toparlar. Ama dediklerine bazen çok kırılıyorum çok sert konuşuyor. Bu sefer bende biraz sesimi yükselttim. Sonuç tatlıya bağlandı sayılır ama bu kötü sözleri söylemesinden onu nasıl vazgeçtirebilirim?

Canım kotu soz ıyı birsey degıl tabıkı ama yalanda hıc guzel birsey degıl.. Ben olsam yerınde bu yalanı soylemek yerıne gercegi soyler yaptıgı mın yalnıs bısey olmadıgını kabul ettirmeye calısırdım.Direnirim baktım olmuyorsa da yalan soyleyerek onu haklı cıkarmazdım.

O adamı hiç bi şeyden vazgeciremezsin. Adam resmen ruh hastası! Annenle yemeğe gitmen kadar doğal ne olabilir? Kullahini çıkar önüne koy ve etraflıca düşün ve ilişkini gözden geçir. Eğer evlenirsen her şey daha da berbat olur. Dünya da kızılacak en son şeye kızacak kadar sığ bi profil var. Öyle bi insanın anca kölesi olursun özgürlük filan hayal. Düşünsene onunla evlisin ve onsuz hiç bir yere gidemiyorsun. Gittin diyelim sonu kavga huzursuzluk. Aşk meşk hikaye canım. Ne zamandır birliktesiniz?

Back
X