bunun bir dert olmadığının farkındayım ama ben öğrencime aşık oldum galiba.üstelik benden en az 3 yaş küçük.yazması bile utanç verici.nasıl böyle şeyler düşünebilirim onun hakkında?ne oldu bana? evet evet saçmalık ama yine de yazmak istedim.
Öğrenciniz olmasaydı yaş sorunu göz ardı edilebilirdi ama, şu an ki konumlarınız büyük problem. Aşık olduğunuzu rahatça söyleyebilir misiniz yoksa ilgiden mi ibaret ? Umarım geçer.
Ben de tam aksini düşünüyorum. Konum değil de yaş farkı problem.aslında bunların neden başıma geldiğini biliyorum.fazla büyük konuştum ''benim birlikte olacağım insan asla benden küçük olmamalı''diye... aslında adına aşk demek şuan için saçmalık olur ama bilemiyorum onu bazen kardeşim gibi bazen bir çocuk gibi seviyorum içimden.ama sadece içimden.kendimi tanıyorum açılma gibi bir konu olmaz asla.
Aradaki yaş 10-15 yaş lmadığı sürece bisorun değil artık ama
Konumunuzdan dolayı imkansız
anladığım kadarıyla sizde konuşmak gibi bi durum söz konusu olamaz demişsiniz
doğru karar da bu bence .....
Gönül bu
Utanç duymayın. Ama yaş farkı bir sorun ,sizden 3 yaş küçük olması onu 19 yapar ve 19 yaşındaki erkekler pek değer bilmiyor , bu sizi geriletebilir.
Ve bir mesleğiniz var , o ise daha öğrenci. Yani geleceği olmayan ya da çok zor bir gelecek gibi gözüküyor.
O yüzden , geleceği olmayan bir şeye atılmaktansa, kendinize engel olmaya çalışabilirsiniz.
Ama yine de karar sizin .
kimse yaş sorun değil demiş ama bence asıl yaş sorun. sen ergenlikten çıkmışsın o daha bi ergen. bence kendinden büyük erkeklerle ilgilenmelisin zaten kimse sizin yaşlarınızda evliliği düşünmüyor. onun işi yok gücü yok, yaşı da küçük . kendini engelleyebilirsin bence
Bence konum değil, yaş problem. Hatta aslında o da problem değil ama nasıl desem alışılmadık olunca ilk duyuşta yadırganıyor galiba. :) Aslında 19 yaşında ama olgun da olabilir bunu bilemeyiz. Fakat zorlukları olan bir ilişki olur, olursa. Onun üniversiteye gitmesi, bitirmesi, iş bulması, askere gitmesi vs süreci var, sizin şimdiden bir işiniz var.
Ama anladığım kadarıyla siz de duygularınızdan emin değilsiniz zaten daha
bence sadece seviyorsun farklı anlamlar yükleme bu sevgine bir arkadaşını sever gibi bi çocuğu sever gibi bunun kendin de farkındasın şu an bir sevgilin yok anlaşılan biriyle ilgilenince bunun aşk olmadığını anlarsın yeni heyecanlar güzeldir ama bu o değil :)
sen 30 lu yaşlarda öğrencinse 19 yaşında olsaydı evet bu nahoş bir durum olurdu ama sen de daha 22 yaşındasın etkilenmiş olabilirsin bence çok da anormal bir durum değil zaten konuşmayı da düşünmüyorum yazmışsın sonuçta mesleğini koruyacak kadar akıllısındır
geçer zamanla takılma okadar zaten 19 yaş bir erkek için küçük yaa uğraştırır seni