Cilt Bakımı Ürünleri Garnier 3 bir arada(Temizleme, Peeling, Maske)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bende kullanıyorum canım..senin tavsiyen üzerine almıştım..
çok güzel

benim yaşım 19 burdan okuyup almaya gitmiştim parfümeriye denemek için bana yaşına ağır gelebilir dedi maske olarak kullanacaktım gözenekler için sizce alıyım mı güzel mi

sivilcelere iyi geliyor mu bilmiyorum ama yüz temizliği için süper bi icat. fiyatı da çok uygun hemde.tavsiye ediyorum

ya hep duydum bi türlü almak nasip olmadı ya ama en kısa zamnda almayı düşünüyrum

bende alıcam inşallah en kısa zamanda

bu parfümericilr neden istediklerimi vermiolar garnier istiyorum onun yerine roc var daha iyi onu al diyor ne zaman gitsem böyle oluyor garnier de kalmamış zaten iyi demekki kalmamış demi yani

Kızlar t bölgem yaglı yanaklar karma bi cildim var. Sivilcelerim icin çözüm olabiliri mi garnier.
Hangi serisini tavsiye edersinizz??

bende aldım bu ürünü.yanlız içindeki granül yapıdakiler bana iyi gelmiyor malesef.
peeling sivilceli ciltlere uygun değil diye biliyorum.bunun yerine vichy nin temizleme ürünlerini aldım.3 aydırda kullanıyorum.inş alışkanlık yapıp bırakınca kötü bi sonuç olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…