Cidden çok yararlı bir site paylaşım için teşekkürler canım
Arkadaşlar hepinize önemli bir uyarı yapayım,
Ne marka alırsanız alın içerdiği maddeler doğal mı zararlı mı öğrenebilirisiniz,
cosdna.com adresine girip öğrenmek istediğiniz markanın adı ve ne olduğunu yazın,
Mesela Garnier Fresh Essentials Complete cleansing milk (tüm temizleme sütü),
Orijinal ismini yazıyosunuz,İngilizce olarak yani,
Oraya yazıp 'find cosmetic' tuşuna basın,
Ürünün içeriği çıkıyo,
Yeşil renktekiler zararsız olduğu kanıtlanmış olanlar,
Sarılar şüpheli,
Kırmızılar zararlı,
Ona göre kararınızı verin,
Yerli ürünler için malesef yapamıyoruz bunu,
Çünkü yabancı kaynaklı bir site,
Kolay gelsin hepinize...
bu siteye göre pantene şampuanına baktım ve zararlı diye söylenip duran Dimethicone için yeşil renk yanı zararsız denıyo fisfisfis
cilt tipin ne ozqe_?Benim cildime çok iyi geldi.. Çok begendim. Tavsiye ederim ama herkesin cildi farklıdır tabiki
garnier cilt ürünlerini de çıkartmış pazar günü carrefoursa'da standını gördüm fiyatı da uygun olunca(10,90tl) denemek istedim ürün sürülüp yıkanırsa temizleme bekletilip kurutulup yıkanırsa peeling ve maske görevi yapıyormuş içeriginde cilt dostu çinko we kil var ilk izlenimim mükemmel bir temizlik hissi oldu çok yogun tavsiye ederim
tatlım bime biraz daha uygun geliyo ama arada 1 milyon anca fark eder yani çok değil
ya kızlar ben de almayı düşünüyorum ama çok kafamı karıştırdınız cildim sorunlu peelingi yapmayın iltihap ordan oraya taşınıyo demişssinz peeling olarak kullanmayın temizleyici olarak kullanın falan demişsiniz ya bu ürünü nasıl ayrı ayrı kullancm yani peeling olarak nası temizleyici olarak nası hiç bişi anlamadım.. biri anlatabilri mi ben bu ürünü kullanıyım mı kullanmıyım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?