Cilt Bakımı Ürünleri Garnier 3 bir arada(Temizleme, Peeling, Maske)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bu siteye göre pantene şampuanına baktım ve zararlı diye söylenip duran Dimethicone için yeşil renk yanı zararsız denıyo fisfisfis

ben sivilcelerim uzerine biraz surup yatiyorum :)))) sabaha kalktigimda yari yariya sonmus gibi oluyor :)))))

bu siteye göre pantene şampuanına baktım ve zararlı diye söylenip duran Dimethicone için yeşil renk yanı zararsız denıyo fisfisfis

Arkadaşım ben de baktım şimdi,orda yukardaki kelimelerden 'Comedogenic' yazıyor

ya,bu sivilceye neden olabilir anlamına gelen bir sıfat,ve Dimeticone ile bu seçeneğe

Kırmızı 1 koymuşlar,yani sivilceye neden olabilir ama zararsız demişler galiba :uhm:,benim bu

şablondan çıkardığım sonuç kendime göre,sana açıklayayım dedim,aşağıdan tekrar

bakabilirsin istersen...

Pantene Pro-V, Daily Moisture Renewal Moisturizing Shampoo for Dry Or Damaged Hair ingredients | CosDNA

Bir hata yapıp bu ürünü günlük yüz temizliği için kullandım, dolayısıyla her gün cildime peeling yapmış oldum. Sonuç ise gözenekli bir cilt. Günlük kullanmamak koşuluyla parasına göre güzel bir ürün ama sadece haftada bir veya iki kullanmak koşuluyla...

bende yaklaşık 3 aydır garnier3 ü bir arada tenizleme jeli kullanıyorum
daha önce yüzümde çıban şeklinde sivilceler vardı ürünü kullanmaya başladıktan 10 gün sonra bütün o sivilceler geçti çok mutluydum lakin takip eden 2 hafta içinde isilik gb minik minik sivilceler çıktı.
dikkat ettim uykudan uyandığımda yüzüm pürüzsüz oluyor, yüzümü yıkadıktan sonra isiliklerim alevleniveriyor
ısrarla kullanmaya devam ediyorum
yüzüm yağlı 2 güne bir kullansam çıban sivilceler geri dönecek diye korkuyorum hergün kullansam isiliklerim oluyor ne yapsam bilemedim.
elimde ki tüp bitse başka bir marka deneyeceğim ama:)
şöyle bebek poposu gb bi yüzüm olmadı ki hiç

bende kullanıyorum ve çok memnunum

bende aldım kullandım ve şimdiye kadar neden hiç denemedim dedim.o kadar güzel ki cildimi pürüzsüz ve mükemmel yaptı daha ilk seferinde.diş macunu gibi bir yapısı var ve salatalık kokusu var.tavsiye ederim cildim karma bu arada

ya kızlar ben de almayı düşünüyorum ama çok kafamı karıştırdınız cildim sorunlu peelingi yapmayın iltihap ordan oraya taşınıyo demişssinz peeling olarak kullanmayın temizleyici olarak kullanın falan demişsiniz ya bu ürünü nasıl ayrı ayrı kullancm yani peeling olarak nası temizleyici olarak nası hiç bişi anlamadım.. biri anlatabilri mi ben bu ürünü kullanıyım mı kullanmıyım mı?

bu jelle yüzünü yıkadığında yüzünü hem temizliyor hem de içindeki tanecikler sayesinde peeling yapıyor aslında çok güzel bir ürün uzun zaman kullandım her gün yüzümü onunla temizliyor haftada iki kere de maske olarak sürüp bir saat bekletiyordum çok faydasını gördüm ama cildinde sivilce olanlar için iyi değil gerçekten iltihap yüzün her yerine bulaşır bu yüzden sana bunu pek önermiyorum ama kil maskesi deneyebilirsin siyah nokta ve sivilcelere iyi geldiği söyleniyor gerçi ben düzenli kullanmadım tam olarak iyi yada kötü diyemem

Muhteşem muhteşem muhteşem bir ürün cildi parlatıyor gözenekleri açıyor canlılık veriyor tavsiye ederim bu fiyata daha iyisi yok

ben hiçbir ürünü 2. defa almam.memnun kalmam yani.ikinci kez aldığım tek ürüm bu garnieren 3 etkilisi

yarın garnierin 3ü bir aradasını veya saf ve temiz jelini almayı düşünüyorum. hangisi daha iyi sizce? gördüğüm kadarıyla çoğunluk memnun ama bikaç şey kafama takıldı. aslında baya bir şey. bu ürün için 20 yaş üstü denmiş. ben 17 yaşındayım bir zararı olur mu? bir de peelingin ne olduğundan bihaberim. günlük temizleme, peeling ve maskeyi nasıl uyguluyorsunuz? tam olarak istediğim yanıtı bulamadım. cevap verirseniz çoook sevinirim. şimdiden teşekkürler. bu arada sonradan ekleme yapmak istedim. niveanın burun bantları nasıl kullanan var mı? yarın kadınlar günü indirimleri filan var ondan yararlanmak için 2 kutu alacağım güzelse.

Son düzenleme:
garnier ürünleri genelde güzel ama bu 3 ü bir arada olandan memnun kalmadım.. yeni bitti hepsini kullandım... kullanınırken güzel kokuyo yıkadıktan sonra da bi gerginlik temizlik hissediyorsunuz ama o kadar... 3 şekildede düzenli kullanmama rağmen sivilcelere lekelere falan bir faydasını görmedim

yaşı daha küçük olanlar hiç kozmetik markalara bulaşmayın, cildiniz daha çok genç.. sivilce falan varsa doğal sabunlar alıp onlarla yıkayın yüzünüzü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…