Cilt Bakımı Ürünleri Garnier 3 bir arada(Temizleme, Peeling, Maske)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben bu ürünü yeni bitirdim yaklaşık 1ay gitti bi işede yaramadı =) hatta üstüne sivilcelerim bile çıktı :D ama peeling özelliği gerçekten çok güçlü çünkü cildim pul pul oldu :D hep soyuldu =)

bende dun bımden 6bucuk tl ye jel temızleyıcısını aldım bı kere kullandım ve sonuctan memnun kaldım
ama bunun tonıgınımı peelıng yerıne kullanabılıyosunuz arkadaslar orasını anlayamadım:uhm:

bakınız benim gibi anlamayanlar varmış

ben bu ürünü yeni bitirdim yaklaşık 1ay gitti bi işede yaramadı =) hatta üstüne sivilcelerim bile çıktı :D ama peeling özelliği gerçekten çok güçlü çünkü cildim pul pul oldu :D hep soyuldu =)

bu ne hız tatlım ürün çıkalı ne kadar oldu ki 1tüpü 1ayda bitirebilmek için hergün kullanmak gerekir o da ne kadar yağlı olursa olsun cilt tavsiye edilmez sürekli kazınma sürtünme işlemine maruz kalan ten hırpalanır :oklava::oklava: tabi ki pul pul olur
üzgünüm ; ama bence sen yanlış uygulamışsın

Ben Garnier için değilde tüm ürünler için 1 ay da normalde bitmesi imkansız diyorummm...hergün peeling ve maske yapılmaz.cildi acayip yorar ve dengesini alt üst eder ne yaptın sen arkadaşım..peelingi ve maskeyi ben haftada bir yaparım her zaman hiç te bi sorunla karşılaşmam çok ta güzel olur cildim..yani ne kullanırsan kullan cildin tabiiki öle olurr..:1no2:

ben de bugün garnierin esas bakım serisinden temizleme sütünü ve besleyici kremini aldım.son zamanlarda cildim pul pul oluyodu bunları tavsiye ettiler.bi deneyeyim dedim.ilk defa kullanıyorum bu markayı işe yarar mı ki CADIARZU

Ben de bu sabah denedim 3ü 1 arada olanını, dergiden numune çıktı gamyoncuiremsu

Kokusu, kıvamı çok güzel, temizleyiciliği de bence fena değil...ben başka bir ürün kullanıyorum gerçi ama deneyim dedim, fiyatına göre bence başarılı a.s

Ablama kremini almıştım denesin diye, karma cilt için olanı, süper bir etkisi yok, ortalama nemlendirci o da...=)a.s

Ben Garnier için değilde tüm ürünler için 1 ay da normalde bitmesi imkansız diyorummm...hergün peeling ve maske yapılmaz.cildi acayip yorar ve dengesini alt üst eder ne yaptın sen arkadaşım..peelingi ve maskeyi ben haftada bir yaparım her zaman hiç te bi sorunla karşılaşmam çok ta güzel olur cildim..yani ne kullanırsan kullan cildin tabiiki öle olurr

ben maske olarak kullanmadım.. temizleyici olarak kullanıldığı için yüzümde bekletmedim zaten e doğal olarak her gün yıkadım kısacası temizleyici olarak kullandım .. .
ürünün arkasında kullanım şeklinde temzileme için her gün,maske için haftada 2 3 kez yazıyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bu markanın temizleyici jel ve nemlendiricisini kullnıyorum çook memnunum daha önce dove sabunla temizleyip boşuna bozmuşum cildimin dengesini

Kızlar aknelı bı yÜzÜm var ÇarŞamba ve pazar gÜnlerı maske olarak kullanıyorum. Normalde sabah akŞam bununla yıkıyorum zararı olurmu sız nasıl kullanıyosunuz?

canım sivilceli cilde peeling yapılmaz hele aksam sabah sakın yapma yıpranır canım sivilcen varsa bence gecene kadar peeling olarak kullanma ama haftada 2 maske yapabilirsin canımcım

CANIM AMA SABAH AKŞAM YIKIYORUM ÇOK MEMNUNUM AYRICA TEMıZLEME DE HERGÜN ISLAK YÜZÜNÜZE SÜRÜN DıYO BENCE ZARARI YOK BEN MEMNUNUM VE AYRICA MASKESıNı 10 DK BEKLETıYOM ÖLE FAYDASI OLDU VALLA :)))))))))kaydirigubbakcemile4

canım kullanabilirsin bide tonik kullanırsan yeter senin için tatlım ama sivilcen varsa peelig uygun olmaz cildini çok yorma

Son düzenleme:
Back
X