Cilt Bakımı Ürünleri Garnier 3 bir arada(Temizleme, Peeling, Maske)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
benim ablam garnierin yeşil meyve özlü olanını almış bende denedim hemen sivilce yaptı yüzümde ama ben 3 ü bir arada olanını kullanıyorum çok memnunum..
3ü bir arada olanını şiddetle tavsiye ederim ama sadece temizleme jeli olanını (üzerinde meyve özlü yazıyor) olanını sakın sakın almayın derim..

bugün kipadan aldım bende saf&temiz serisinden peeling, tonik, jel, nemlendirici eve gelince okudum kuru ve hassas ciltlere önerilmez yazıyordu korktum doğrusu cilt tipim ne tam olarak bilmiyorum
kipada nivea, garnier, neutrogena vardı pek bi kararsız kaldım sonunda garnier aldım sizce iyi bir seçim mi yapmışım

bende 3ü 1 arada olanını kullanıyorum. maske yapıyorum sadece haftada 2 kere çok ama çok memnun kaldım. tavsiye ederim arkadaşlar

bugün sabah tesadüf oldu sürekli alışveriş yaptığım kozmetikçime gittim.
göz makyajı temizleyicim bitmek üzereydi..x bey de piyano garnier'ın ürününü bir denesene çok etkili çok güzel memnun kalacaksın dedi aldım sabah işyerine gelince denedim
sürekli kullandığım ürünlerden daha iyi klinik ürünler kullanıyordum ve gözlerimi yakıyordu..
bu üründe böyle bir şey olmadı
garnier'ın GÖZ MAKYAJI TEMıZLEYıCıSıNıDE öneriyorum hemde 8,75 TL gibi uygun bir fiyat aldıklarım bunlardan çok daha pahalıydı

tavsıye etmıyorum 3 ü bir aradayı bende aldım tansaşdan sivilce yaptı cok büyük bi etkisi de sivilce yapıyor almayın diyorum

ben de peeling nemlendirici ve toniği vardı ilk kullanmaya başladığımda süper olmuştu yüzüm ama sonra hiç bir işe yaramamaya başladı elimdekiler bitsin almıcam bi daha

kızlar size bi tavsiye vereyim ben yaptım siz yapmayın bu peeling haftada en fazla 1 yapılması gerekiyo.eger hergün yüzünüzü bununla temizlerseni cildin ph ını bozuyormuş.ben ettim siz etmeyin demek istedim

tavsıye etmıyorum 3 ü bir aradayı bende aldım tansaşdan sivilce yaptı cok büyük bi etkisi de sivilce yapıyor almayın diyorum

Cilde göre değişir.Kesin cümleler sıkıntı yaratır.
haftada üç kez kullanıyorum,çok memnunum.
Aksine kullanmazsam silivce çıkar gibi oluyor,yüzüm biraz yağlansa imdadıma yetişiyor.

1 hafta önce bn aldım 7.90 a ve çokta memnunum pürüssüz bir his veriyo ama cilt uzmanı bu ürünü haftada bir peeling için kullanmayı tavsie etti cilt analizine gitmiştim o günçünkü bu tür ürünlerde nitric asit ve dger asitlerden var şimdi aklıma gelmiyo haftda 1 kullanımı en iyisi sonuçta memnuniyet veriyo zaten bu şekilde kullanıyorum ben. birde söyleyim bu ürünü kullandıktan sonra mutlaka cildiniz yağlıda(yağlıysa su bazlı kremler) olsa bu üründen sonra nemlendirici kullnın T bölgeniz yağlıysa oralar hariç sürün asla ve asla yüzünüzü sabunla temizlemeyin köpükler yada temizleme jelleri kullanın :enbuyukkk:a.s.

Son düzenleme:
Cilt tipim yağlı..Yüzüm için temizleyici nitelikli bir ürün istiyorum..Bu günlük temizlik için uygn bir ürün müdür ?
Tabi bir de doğal olması tarftarıyım;) ıçeriği doğal mı kşmyasal mı bilen var mı ?

ben garnier ürününden saf ve temiz olanını kullanıyorum.yıkama jelini aldım ben memnunum naneli.öyle sivilceye felen iyi gelmiyor denildiği gibi hemen söyleyeyim.yıkama jelinden memnun kalınca hemen gidip şu üçü bir arada olan var
3u1arada450x600.jpg

gidip hemen onuda aldım.koyu kıvamlı haftada 2 kere kullanıyorum güzel yüze maske yapıb yıkadıktan sonra cilt parlıyor resmen ama denildiği gibi siyah noktalara hiçbir faydası yok bilginiz olsun

ben garnier ürününden saf ve temiz olanını kullanıyorum.yıkama jelini aldım ben memnunum naneli.öyle sivilceye felen iyi gelmiyor denildiği gibi hemen söyleyeyim.yıkama jelinden memnun kalınca hemen gidip şu üçü bir arada olan var
3u1arada450x600.jpg

gidip hemen onuda aldım.koyu kıvamlı haftada 2 kere kullanıyorum güzel yüze maske yapıb yıkadıktan sonra cilt parlıyor resmen ama denildiği gibi siyah noktalara hiçbir faydası yok bilginiz olsun

aa ben siyah noktalara faydası olmadığını görmemişim akannehir
o zaman almıyım ben fisfisfis
yani en azından şimdilik laelaelaelaelae

canım valla benim siyah noktalar olduğu gibi duruyor hiç bir yere gitmediler kaydirigubbakcemile3 ama dediğim gibi maskeyi yaptıktan sonra cilt baya parlıyor iyi temizliyor.

Bugün kipadan Garnier'in mavi toniğini aldım. %50 indirim vardı.kaydirigubbakcemile2
Kullanan var mı bu toniği?

garnier bıme gelmıs bugun adet 6,90 fıyat butun cesıtler vardı krem vardı alsammmı dedım ama denemedım

Back
X