Cilt Bakımı Ürünleri Garnier Saf ve Temiz Temizleme Jeli Lütfen Fikir Verin !! :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Britney00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
164
0
46
Ankara
Ben bugüne kadar yüzümü temizlemek için sadece sabah akşam neutrogena deep clean temizleme jeli kullanıyordum bugün garnier saf ve temiz temizleme jeli aldım sürdüm, hafif bir yanma oldu, değişik bir kokusu vardı, yıkadıktan sonra sanki yüzüm pütür pütür oldu gibime geldi belkide yanılıyorumdur..kullanan var mı nası bir sonuç aldınız fikir verirmisiniz?? bilmiyorumkismile

evet ben 3 aydır kullanıyorum ilk kullanımda yüzü tahriş ediyor
tavsiyem mercimek kadar bir parça alıp parmaklarının arasında ıslatp yumuşattıktan sonra yüzüne uygula fakat kesinlikle yüzüne çok bastırma ürünü.
köpürtmeye çalışma köpürmüyor malesef içinde kil olduğundan sanırım :)

kullanmaya başladığımda ilk başta yüzümde ki bütün büyük sivilceler geçmişti ama sonradan isilik şeklinde sivilceler doldu yüzüme:(
bakalım elimdeki tüp bitsin başka bir şey deniyeceğim

o isilik gibi olanlar sıcaktan..benim kullanmadan önce vardı, kullandıktan sonra azaldı :) demekki herkeste farklı etki gösteriyor..ama bence seninki tesadüf, o jel tanıdığım kmsede isilik yapmamıştı..seninki sıcaktan olmuştur..ben hala kullanıyorum, çok memnunum..:D

hayatımın hiç bi döneminde yüzümde yada başka yerimde isilik çıkmadı ,
tamamen ürünün tahrişine bağladım bu durumu.
bakalım ramazandan sonra dr a gideceğim yeniden.

Burda bahsedilen ürün saf & temiz gözenek sıkışlaştırıcı arındırıcı (problemli ciltler için) yazıyor bumudur? günlük nemlendirici bakım bu..

bu ise eğer yeni kullanmaya başladım..
Sabun almaya gitmiştim kız çok övdü sabun sonrası kulaanın cildiniz problemli bu salatalık özlü yüzde yüz sudur gibi gibi..
Aldım..
iyi bişi gibi cildi yağlandırmıyor.. yağ bırakmıyor.. ben memnunum eğer bu topikde anlatılan ürün bu ise..

Günlük kullanılan krem bu

kızlarr bne yüzüme günlük makyaj yapyrm eve geldiğimde ıslak mendille sildikten sonra bu ürünlerle yıkıyıorum hafif bi yanma veriyo ama yüzünü çok ferahlatıyo ve kurutuyo ben mumnunum kullanabilrisnz

Eklentiler

• $4a27ae59331595e3055b5e818cc320d5[1].webp
    $4a27ae59331595e3055b5e818cc320d5[1].webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 617
  • $MbImage300[1].webp
    $MbImage300[1].webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 1.069
benimde yüzümü tahriş etti bi daha da kullanmadım öylece duruyor. hiç bi faydasını görmedim yani

ben 3 aydır bu ürünü ve toniğini kullanıyorum. pahalı muadillerine göre çok iyi iş çıkarıyor. yalnız, her ürün her cilde iyi gelmez bazı ürünleri denemeden anlayamıyoruz neyazıkki. bu tip ürünler gerçekten gözenekleri geniş, siyah nokta,akne gibi sorunları olan ve çok yağlı cilt tipleri için uygundur, aksi halde yanma, kızarıklık, kuruluk, pullanma gibi yan etkiler yapması çok normal. sizde benim gibi çok yağlı ve sorunlu bir cilde sahipseniz gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz arkadaşlar. ben çok memnunum:34:

gördügüm en kötü jellerden biri.aynı sekılde bendede pütürlükler olusturdu hıc tavsıye etmem

Almöaktan vazgeçtim bende...Hem yağlı hem hassas cildim var.Azıcık bastırarak yıkasam hemen tahriş oluyor.Pul pul olmasından nefret ediyorum.

Back
X