Merhaba 16+3 hamileyim. Bebeğime gastroşizis tanısı konuldu. Bağırsakları ve karaciğeri dışarda. Amniyosentez yapılacak inşaAllah. Bu durumla karşılaşanlar nasıl bir yol izledi. Önerebileceğiniz Ankara da perinatoloji ve çocuk cerrahisi var mı?
Allah razı olsun ben İzmir'de tepecik eğitim araştırma hastanesine gitidicem nasispse
Anladım amniyosentez yaptırdınız mi?Allah razı olsun ben İzmir'de tepecik eğitim araştırma hastanesine gitidicem nasispse
Daha yaptırmadım Pazartesi .nasipseAnladım amniyosentez yaptırdınız mi?
Güzel haberler alırsınız inşaAllah. Amniyosentez sırasını hemen veriyorlar mı? Birde ne kadar ücret ödeyeceksiniz?Daha yaptırmadım Pazartesi .nasipse
Devlet karşılamiyor mu acaba amniyonsentez i devlete gidicemdeGüzel haberler alırsınız inşaAllah. Amniyosentez sırasını hemen veriyorlar mı? Birde ne kadar ücret ödeyeceksiniz?
Down sendromu ve birkaç testi yapıyorlar üni hastaneleri sanırım ayrıca başka bir laboratuvar da da sonuçları görmek istiyorlar sanırım 5000-6000 civarlarında tutuyormuş.şehir hastanelerinde ücretsizmiş.Devlet karşılamiyor mu acaba amniyonsentez i devlete gidicemde
Gideceğim yer araştırma yeri bizde sigorta olmadıgi için karşılamıyor galiba nette öyle okudumDown sendromu ve birkaç testi yapıyorlar üni hastaneleri sanırım ayrıca başka bir laboratuvar da da sonuçları görmek istiyorlar sanırım 5000-6000 civarlarında tutuyormuş.şehir hastanelerinde ücretsizmiş.
Anladım ağzınızda acı tat oluyor mu hep?Gideceğim yer araştırma yeri bizde sigorta olmadıgi için karşılamıyor galiba nette öyle okudum
Ben birşey yedikden sonra eksimsi oluyorAnladım ağzınızda acı tat oluyor mu hep?
Ben birşey yedikden sonra eksimsi ol
İlk bebeğiniz miBen birşey yedikden sonra eksimsi oluyor
Yok iki dusugum var boş gebelik ve kimyasal gebelik bundadq böyle birşey çıktı .bir tane sağ kızim var .İlk bebeğiniz mi
Allah bağışlasın Rabbim ömrüne bereket versin inşaAllah. Peki bebeğinizin cinsiyeti belli mi?Yok iki dusugum var boş gebelik ve kimyasal gebelik bundadq böyle birşey çıktı .bir tane sağ kızim var .
Amin Allah razı olsun o durumda ağzımdan cinsiyet öğrenmek bile çıkmadı kendimizi o soruna yonlendirdikAllah bağışlasın Rabbim ömrüne bereket versin inşaAllah. Peki bebeğinizin cinsiyeti belli mi?
Anladım tüp bebek mi normal mi sizinkiAmin Allah razı olsun o durumda ağzımdan cinsiyet öğrenmek bile çıkmadı kendimizi o soruna yönlendirdim
Normal diAnladım tüp bebek mi normal mi sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?