gayos Burun Estetiği Ameliyatı

gayos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2009
145
3
96
İstanbul
burnum hala şiş derim kalın oldugu ıcın tamamen ınmesı yaz sonuna kdr surcekmıs ama ben memnunumm sımdıkı halındende =) darısı butun ısteyenlerın basına=)
arkadaslarr en son cekıldıgım fotoyu ekledımm 6 ayı bıraz gectı. yorumlarınızı beklıormm . hepınızı cokkk opuormm =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ilk resim gozukuyor uzerine tıklayınca ama 2.si gozukmuyor. güle güle kullan bu arada :)

sanırım sen foto yukluyodun ondan olabilir, simdi gozuktu :) cok yakışmış canım bu arada,

çok yakışmış canım yüzüne, güle güle kullan kaydirigubbakcemile2 eski burnuma benzettim ilk halini, ben de bandajlıyım şu anda, umarım güzel olucak :Saruboceq:

çok yakışmış canım yüzüne, güle güle kullan kaydirigubbakcemile2 eski burnuma benzettim ilk halini, ben de bandajlıyım şu anda, umarım güzel olucak :Saruboceq:

cok saoll cnmm tamamen ınınce daha guzel olcak emınım =) ınss senınkıdee ıstedıın sekılde cokkkk guzel olur opuyorumnanaktan

çok bir fark göremedim ben ?ameliyat sonrası fotolarda var sanırım ama hangi haliyse yakışıyor şuan ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…