çok bir fark göremediysen sanırım ya iyi bakmadın yada gözlerde bi problem var ..
gayos cnım çok yakışmış benim 40 gün oldu üst taraflar kaş arası ve altı şiş olurmu hala ? senin kaş aran falan ne zman inceldi ?
çok güzel olmuş canım gözlerinin güzelliği ortaya çıkmış :)
Cidden Çok Güzel Olmuş Bakışların Çok Değişmiş ve iyiki yaptırmıssın..Kimde Oldun ameliyatını?
çok bir fark göremedim ben ?ameliyat sonrası fotolarda var sanırım ama hangi haliyse yakışıyor şuan ........
çok bir fark göremediysen sanırım ya iyi bakmadın yada gözlerde bi problem var ..
gayos cnım çok yakışmış benim 40 gün oldu üst taraflar kaş arası ve altı şiş olurmu hala ? senin kaş aran falan ne zman inceldi ?
ooo bakışların yumuşamış çok şeker olmuş. güle güle kullan.
bende amelyat olmayı dusunuorum canım ama 3 ay sonra okulum var ne kadar zamanda ıyılesr ya.
cnm eski halini görünce gerek yoktu diye düşündüm ama şimdiki halini görünce çok beğendim.allah nazarlardan saklasın cnmsağlıcakla kullan inşallah...[/
cok kafama takıodum rahatsız oluodum o yuzden yaptrdmm =) cok tesekkur edermm opuyorumnanaktan
kime ameliyat oldunuz acaba
yha çok güzel olmuş çok değiştirmiş seni çok güzel olmuşzemuszemus. geçmiş olsun hayırlı olsun
cookk saoll hytmm cok mutlu oluorm bole yorumlara opuyorumnanaktan=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?