gayos Burun Estetiği Ameliyatı

çok bir fark göremediysen sanırım ya iyi bakmadın yada gözlerde bi problem var ..
gayos cnım çok yakışmış benim 40 gün oldu üst taraflar kaş arası ve altı şiş olurmu hala ? senin kaş aran falan ne zman inceldi ?

Bencede Çok Net Bellı Ve COK degısıklık olmus cok cok yakısmıs

ooo bakışların yumuşamış çok şeker olmuş. güle güle kullan.

Cidden Çok Güzel Olmuş Bakışların Çok Değişmiş ve iyiki yaptırmıssın..Kimde Oldun ameliyatını?

cok tesekkur edermm bende ııkı yaptrmısım dıe dusunuormm allah kımseyıı psman etmesınn bu konuda en kotusu o olur sanırım.. fethi orak yaptı cnm amelıyatımı.

tatlmm cok tesekkur edermm.. sıslık konusunda hıc merak etme cok normall daha cok az zaman gecmıs benım o zmnlar butun burnum kocamandıı =) kas aram sıs deıldıı cok ama önü falan cok sıstı dudak ustu cok sıstı.. zamanla hepsı ıncek merak etme bak benımm 5 bucuk ay olduu doktorum hala ınecek daha yaz sonuna kadar ıner dıo. bıraz sabırr.. =) cok gecmıss olsunn ıstedıgın gıbı bır buruna kavursursun ınss opuyorumnanaktan

cnm eski halini görünce gerek yoktu diye düşündüm ama şimdiki halini görünce çok beğendim.allah nazarlardan saklasın cnm sağlıcakla kullan inşallah...

bende amelyat olmayı dusunuorum canım ama 3 ay sonra okulum var ne kadar zamanda ıyılesr ya.

cnmm agrım hıc olmadıı. ama ben kış donemınde amelıyat olmanı onerırım cunku sıcakta alçının agırlıgı hıc cekılmez. ben oldugumdaa ııkı yazın olmamısım dıe dusunmustum ondan soleyım dedım. bıde gunese cıkmamak gerekıo. onuda dusunmek lazımm. ama agrım hıc olmadı alcı cıktıktan snr gezmeye baslamıstm ben bandaj olmasına ragmen=) 2 haftaya bandajda alcıda cıkıo o zmndan snrr rahatca dısarı cıkabılırsın

yha çok güzel olmuş çok değiştirmiş seni çok güzel olmuşzemuszemus. geçmiş olsun hayırlı olsun

cookk saoll hytmm cok mutlu oluorm bole yorumlara opuyorumnanaktan=)))

çok güzel ama burnunuz. benimde olucak burnumda kemik var ondan ameliyat olucak ve estetik yapılcak ama korkumdan yaptıramıyorum üst komşumuz yüzü balon gibi olmuştu birde buradada resimlerde falan gördüm iyice korkttum ama kemik alınmak zorunda ama çok tırsıyorumeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…