- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
- Konu Sahibi Sonsuzaskkk
-
Mesajinizi okuyunca bi umut oldu bana insallah bizimkide bu donemlerde gecer 3 4 ayi beklemez su surekli sallamak mahvediyor hicbisey yapamiyorum disari cikamiyoruz cok bunaldim Allah evlatlarimizi korusun bizede sabir versin insallah bu arada surekli rezene iciyorum icim disim rezene oldu :)Allah yardımcınız olsun.benim kızımda 2 buçuk aylık oldu son 10 gündür maşallah yarı yarıya geçti sancılar ağlamalar.bende bütün gaz ilaçlarını kullandım ama uyurken ayağına doğru sıcak su torbası koymak kadar işe yaramadı hiç biri.birde göz teması kurup konuşmayı deneyin durmadan o sizi bildikçe tanıdıkça koliği geçecek biraz sabır sadece
canim seni cok iyi anliyorum bende oglumu 6 aylik olana kadar hep fon makinasiyla uyuttum soguk bolumunu ac ve hrp ole uyut bunun bi cagresi yok ben sehir disina bile gittim doktor aramaya . yok yok bunun cagresi . cekiceksin dedikler . bagrsagina organlatina kafasina kanina heryerine baktilar vucut uretiyor dediler . acillerde sabahliyorduk . lagmanlar yapuodum cocuga ole biraz rahatliodu . cok zor zamanlardi . sirf su gazdan korktugum icin 2ci cocugu yapmuorum . hadi ozman para vardi araba vardi artik bunlarn hic biri yok . ama cocuk disarda cok sakinlesiyordu . buda ilgincc. hamal bile aldik cok pahali dönen oyunlardan aldik neler almadik . butun gaz ilaclatini denedik. tek cozum fon makinasi . cocuk 6 aylik oldu fon makinasi en yandi zaten . amaannnn daha sonrada disler basladi . simdi 2 yasinda ve hala huzursuzluklari var . 4 yasinda olmadan hic bisi bitmiyor mus. sen sakin ve sabirli ol cocuk onu bile hissediyor fon makinasi devam et mama yiyormu sade sut mu ?Ya kizlar cok yorgunum.Bebisim 1 hafta sonra 2 aylik olcak gaz sancisi tavan yapti bikac gun oncesine kadar sallayarak uyutuyordum simdi hem sallayip hem surekli fon makinasi calistirarak uyuyor ustelik hiiic kapatamiyorum kapattigim an ve sallamayi biraktigim an uyaniyor iyice bunaldin ne yapcam bilmiyorum lutfen yardim bu siralar boyle olmasi normalmi sanki hiiiic gecmicek gibi geliyor
yok koliklere hicbirsey yaramiyor. o ilaclatin hepsini ben aldim . ama kolik bi hastalik bi rahatsizlik. normal agzindan yuttugu gaz degil .Bio gaia damla alın rahatlayin.
Sonra dua edin bana.
Sadece sut veriyorum insallah gececek bi umutla 3. ayi bekliyorumcanim seni cok iyi anliyorum bende oglumu 6 aylik olana kadar hep fon makinasiyla uyuttum soguk bolumunu ac ve hrp ole uyut bunun bi cagresi yok ben sehir disina bile gittim doktor aramaya . yok yok bunun cagresi . cekiceksin dedikler . bagrsagina organlatina kafasina kanina heryerine baktilar vucut uretiyor dediler . acillerde sabahliyorduk . lagmanlar yapuodum cocuga ole biraz rahatliodu . cok zor zamanlardi . sirf su gazdan korktugum icin 2ci cocugu yapmuorum . hadi ozman para vardi araba vardi artik bunlarn hic biri yok . ama cocuk disarda cok sakinlesiyordu . buda ilgincc. hamal bile aldik cok pahali dönen oyunlardan aldik neler almadik . butun gaz ilaclatini denedik. tek cozum fon makinasi . cocuk 6 aylik oldu fon makinasi en yandi zaten . amaannnn daha sonrada disler basladi . simdi 2 yasinda ve hala huzursuzluklari var . 4 yasinda olmadan hic bisi bitmiyor mus. sen sakin ve sabirli ol cocuk onu bile hissediyor fon makinasi devam et mama yiyormu sade sut mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?