Bebek Beslenmesi Gaz gaz gazz...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebek yağlarından alıp masaj yapın bebeginize benim oglusumda çok gazliydi anliyorum sizi çok zor durumumuz Allah yardımcınız olsun

Son kullanma tarihi var mı bi bak gazi varsa ondan huzursuzdur hala gelmediyse acile goturun

Yo huzursuzluğu bitti pıt pıt da yaptı bi kaç tane son kullanımda 04. 2018 die yazıo bişi olmaz demi
Yok tatlım olmaz merak etme gaz sancisindan dolayı huzursuzdur ozaman emziriyorsan günde bir çay kaşığı kimyon yut susuz bende çok işe yaramisti

Youtubeden ayşe önerin gaz masajına bakın ve her altını açtığınızda uygulayın. doğru uygulamada anında işe yarıyor.

Kullanım süresi açıldıktan sonra bir aydır ama bebeğiniz altı aydan küçükse bence ayşe önerin gaz masajını izleyin ve uygulayın. Boşu boşuna bağırsak florasına müdahale etmeyin.

yok koliklere hicbirsey yaramiyor. o ilaclatin hepsini ben aldim . ama kolik bi hastalik bi rahatsizlik. normal agzindan yuttugu gaz degil .
Kolik için en güzel çare bebeğinizin ağlama nöbeti başlamadan bir saat öncesinde ılık bir duş aldırıp sakin bir şekilde uykuya dalmasını sağlamak. Yani bir nevi ters köşe yapmak. Böyle böyle azalıyor.

Youtubeden ayşe önerin gaz masajına bakın ve her altını açtığınızda uygulayın. doğru uygulamada anında işe yarıyor.
Bu soyledikleriniz maalesef ise yaramiyor benim oglum kolik degil gazinida cikariyor ama yinede hep huzursuz

Hepsini yaptirdim hicbisey cikmadi sukur gaz sancisi dedi dr 4 ayda gecer dedi insallah ama 4 ayda gecen cok nadir genelde 6 ay da geciyor beklicez napalim Allah daha kotu bisey vermesin
Amin inşallah... Ayşe öner gaz masajını her altını açmada yapmaya çalışın yinede siz.Geçmiş olsun...

Merhaba;
2.5 aylık bir kızım var. Bizde çok gaz sıkıntısı çekiyoruz. Elektrik süpürgesi sesi rahatlatıyor biraz ama bazen o da işe yaramıyor. Çok ağladığı zamanlarda son çare arabayla gezdirip uyuttuk ama eve gelince geri uyanıyordu. Çok şükür şimdi o kadar ağlamıyor ama şimdi de sürekli emmek istiyor. Önceden her arandığında emzirirdim ama bu da çok gaza neden oluyormuş. Artık emzikle oyalıyorum ve 2 saatten önce emzirmiyorum. Bu arada emdiği zamanlarda 5 dakikayı geçmiyor. Sütüm de fazla geliyor sanırım ve bebeğim de çok hızlı emiyor. Doktora da götürdüm gaz dedi. Hemşireler hızlı emdiği için az sürede çok yiyor ve çokta hava yutuyor dediler. Sütüm yetmiyor desem yetiyor maşaAllah çok geliyor kilo alımı da iyi 3.100 doğdu şimdi 5.930. Bi de uykuya dalmakta çok güçlük çekiyoruz. Uyuması için saatlerce sallamam ya da saatlerce emmesi gerekiyor. Emzik ağzında saatlerce yanında bekliyorum çünkü ağzından attığı anda uyanıp geri istiyor. Hiçbir işimi yapamaz oldum sürekli yanındayım. Bu uykuya dalamama ve de emme isteği sadece gazdan mı acaba?

Bu soylediklerinizim hepsi bizdede vardi maalesef gazdan suan oglum 4aylik hala cekiyoruz bu sorunu sadece surekli emmek istemiyo artik 24saat salliyoruz yoksa imkani yok uyumuyor 4 ayda gecer dediler ama maalesef gecmiyo simdi de 6 ayda diyolar bende iyice sasirmis durumdayim ama yinede akliniz rahat olsun diye istersenjz kan idrar tahlilide yaptirin

Allah hepimizinde yardımcısı olsun çok zor gerçekten.. Bir an önce geçsin bu sıkıntıları yavrularımızın.
Aslında son birkaç gündür kendi kendine çok güzel gaz da çıkarıyor maşaAllah. Ama bu sürekli emmek istemesi ve de uykuya dalamama neden oluyor bilemiyorum. =/ Dediğiniz gibi bi kan idrar baktırayım inşaAllah.

Canim istedigi kadsr cikarsin gazini zaten gazli bebekler daha cok gaz cikarirmis Allah sabir versin ama sabirda biyerde tukeniyor yorulup geriliyosun

Aynen maalesef.. Allah hepimize de kolaylık versin. Bazen dayanılmayacak gibi oluyor tek başına çok zor ama yine de geçecek bu günler elbet. İlerde belki de gülerek anacağız bu günleri, öyle ümit ediyorum. =)

Evet onceki yillarda ayni sorundan muzdarip olanlarin mesajlarini okiyorum keske bizimkinin ustunden de boyle yillar gecse diyorum insallah bizde okucaz :)

İnşaAllah geçecek bu günler. =) Sallanma alışkanlığından vazgeçirmeye çalıştınız mı hiç? Benimki de sallanmaya ve emmeye çok alıştı onlardan biri olmadan ya da bazen ikisi birden olmadan uyumuyor. Birkaç kişi bana gaz olayı bitince bu alışkanlıklar da bitiyor aramıyorlar demişti o yüzden içim rahatlamıştı biraz ama kafam karışık ya sürekli isterse diye.

Sancisi gecmeden maalesef sallamaktan vazgeciremiyorum insallah sancisi iyice gecince denicem cunku 24 saat zaten huzursuz sallayarak zorla uyuyor birde sallamasam eyvahki eyvah :)

İnşaAllah geçer bir an önce. =) Ben bugün sallamadan uyutmaya çalışayım dedim. Maalesef uyutamadım ve kızım da huysuzlandı. Mecbur sallıyorum şimdi yine. Sanırım biraz daha beklemem gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…