- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Sonsuzaskkk
-
Son kullanma tarihi var mı bi bak gazi varsa ondan huzursuzdur hala gelmediyse acile goturunArkadaşlar acil cevap 2 ay önce bio gaia aldık 2 defa kullandık çok sancı çekti bıraktım ama şuan delicesne acı çekiyor bio gaia tekrar kullanalım dedik acaba bişi olmuşumdur rengi bulanık limon suyu renginde olmuş sizce acil cevap ve3in ne olur
Yo huzursuzluğu bitti pıt pıt da yaptı bi kaç tane son kullanımda 04. 2018 die yazıo bişi olmaz demiSon kullanma tarihi var mı bi bak gazi varsa ondan huzursuzdur hala gelmediyse acile goturun
Yok tatlım olmaz merak etme gaz sancisindan dolayı huzursuzdur ozaman emziriyorsan günde bir çay kaşığı kimyon yut susuz bende çok işe yaramistiYo huzursuzluğu bitti pıt pıt da yaptı bi kaç tane son kullanımda 04. 2018 die yazıo bişi olmaz demi
Youtubeden ayşe önerin gaz masajına bakın ve her altını açtığınızda uygulayın. doğru uygulamada anında işe yarıyor.Benim oglum emdikten sonra agizdan gazini cikariyor kakada sıkınti yok hatta alttanda cikariyor ama bagirsaklarinda kaliyor demekki yetmiyor sanirim cikardiklari cok fazla kolik gibi degil uykuya dalamiyor surekli sallanmak istiyor besigi birakinca uyaniyor ne yapicam bilemedim
Kullanım süresi açıldıktan sonra bir aydır ama bebeğiniz altı aydan küçükse bence ayşe önerin gaz masajını izleyin ve uygulayın. Boşu boşuna bağırsak florasına müdahale etmeyin.Arkadaşlar acil cevap 2 ay önce bio gaia aldık 2 defa kullandık çok sancı çekti bıraktım ama şuan delicesne acı çekiyor bio gaia tekrar kullanalım dedik acaba bişi olmuşumdur rengi bulanık limon suyu renginde olmuş sizce acil cevap ve3in ne olur
Kolik için en güzel çare bebeğinizin ağlama nöbeti başlamadan bir saat öncesinde ılık bir duş aldırıp sakin bir şekilde uykuya dalmasını sağlamak. Yani bir nevi ters köşe yapmak. Böyle böyle azalıyor.yok koliklere hicbirsey yaramiyor. o ilaclatin hepsini ben aldim . ama kolik bi hastalik bi rahatsizlik. normal agzindan yuttugu gaz degil .
Youtubeden ayşe önerin gaz masajına bakın ve her altını açtığınızda uygulayın. doğru uygulamada anında işe yarıyor.
Bu soyledikleriniz maalesef ise yaramiyor benim oglum kolik degil gazinida cikariyor ama yinede hep huzursuzKolik için en güzel çare bebeğinizin ağlama nöbeti başlamadan bir saat öncesinde ılık bir duş aldırıp sakin bir şekilde uykuya dalmasını sağlamak. Yani bir nevi ters köşe yapmak. Böyle böyle azalıyor.
Tahlil yaptırdınız mı? İdrar, kan tahlili filan?Bu soyledikleriniz maalesef ise yaramiyor benim oglum kolik degil gazinida cikariyor ama yinede hep huzursuz
Hepsini yaptirdim hicbisey cikmadi sukur gaz sancisi dedi dr 4 ayda gecer dedi insallah ama 4 ayda gecen cok nadir genelde 6 ay da geciyor beklicez napalim Allah daha kotu bisey vermesinTahlil yaptırdınız mı? İdrar, kan tahlili filan?
Amin inşallah... Ayşe öner gaz masajını her altını açmada yapmaya çalışın yinede siz.Geçmiş olsun...Hepsini yaptirdim hicbisey cikmadi sukur gaz sancisi dedi dr 4 ayda gecer dedi insallah ama 4 ayda gecen cok nadir genelde 6 ay da geciyor beklicez napalim Allah daha kotu bisey vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?