- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.291
- 598
Bence de.. evlenmeden once evin icinde osuruyor muydu da simdi devam edicek. Ne biliyim normal bi ailede zaten anne boyle bir seye cok kizat. Geyirmek osurmak sapirdatmak anne baba tarafindan uyarilan seylerdir. He o esi evinde bu terbiyeyi almadiysa cocuklarina nasi ogreticek bilemedim.
Kacitmak falan tamam da inadina osurmak igrenc. Eline osurmayi ayarlayabiliyosa tuvalete de gidebilir. Benim siskinligim vardi bir kere. Sabaha kadar katlandi mesela. Ama ozel durum zirt pirt bilerk isteyerek olmaz ki
Agiz sapirdatmak cok fena. Ay ben adamdan direk sogurum ya. Esimle catal tutma muhabbeti olmustu bir kerr. Inanilmaz tepki gostermistim. Icim almaz ya.. ben hep covuk kismini dusunuyorum. Bu adam benim cocuguma babalik yapicak en nihayetinde.
Demek ki sevmiyor yoksa sallamazdi diyenleri anlayamadim ben :)
açıkçası ben adam evinde rahat rahat osuramıcak mı buna takılır mı vs diyenlerinde evlendikten sonra kendini salan kadınlar olduğunu düşündüm kafamda öyle canlandı amaaaan nasılsa evliyiz diyip diz yapmış pijamalarla gezen saçları yağlı vücutları yağlı, yanlışsam affola ama gözümde canlanan bu, evlilik o raya bi girerse bence ne şehvet kalır ne arzu ne istek