arkadaşlar doğumdan sonra (sezeryan) aşırı derecede gaz sancılarım oldu hatta kırkım çıkmadan önce birgün hastanelik bile oldum gazdan 3.aya girdik yeni şükür azaldı ama yinede devam ediyor birde acaip iştahım arttı hamileyken bile bu kadar yemedim hatta ilk başta bayağı zayıfladım bir göbek oldu bira göbeği gibi sormayın bu şekilde olanlar var mı ne yapmalıyım???son olarakta göğüsümde iğne batması tarzında ağrılar oluyo arada nedendir acep ayyyy ne çok derdim varmış yahu:)
ay o gaz olayını hamilelikte ne çok yaşadımmmm
sezeryan sonrasıda zor oldu bitti gitti çok şükür üşütmemeye dikkat et
emziriyorsan iştahının artması normal ama çok yiyerek mideyi büyütme sonrası zor olur kilo vermen
yararlı şeyler yemeye çalış hamur işinden uzak dur
batmalarınıda burda bir kaç arkadaşta olmuştu yazdıklarına göre ya üşütmekten yada mantardan oluyormuş
allah dermansız dert vermesin
arkadaşlar doğumdan sonra (sezeryan) aşırı derecede gaz sancılarım oldu hatta kırkım çıkmadan önce birgün hastanelik bile oldum gazdan 3.aya girdik yeni şükür azaldı ama yinede devam ediyor birde acaip iştahım arttı hamileyken bile bu kadar yemedim hatta ilk başta bayağı zayıfladım bir göbek oldu bira göbeği gibi sormayın bu şekilde olanlar var mı ne yapmalıyım???son olarakta göğüsümde iğne batması tarzında ağrılar oluyo arada nedendir acep ayyyy ne çok derdim varmış yahu:)
Ben de senin gibi iştahı açık biriydim. Çok dikkatli ol. Tatlı yiyorsan bir süre sonra kilo almaya başlaman kaçınılmaz son. Ben 5 kilo aldım. Sonra bir dur dedim ve diyetisyene gidiyorum. Abur cubur ve tatlı da gaz yapar.
canım şu gazın geçmesi için herşeyi yaparım çok kötü bişey hamilelikte 11 kilo aldım 6sı doğumda 2 si 1 hafta sonra gitmişti sevinmiştim 3 kilo kaldı diye sonra bir baktım bırak 3 kiloyu vermeyi 5 kiloda üstüne aldım bu kilolar nasıl verilir bilmiyorum bildiğim tek şey abur cubur yedikten sonraki pişmanlık...
11 kiloysa iyiBen 30 kilo aldım
Şu anda 82 kiloyum. Yürüyen varil
Akşam 7den sonra yemek yok, abur cubur sadece tadımlık...
Bir de squat yapıyorum aklıma eserse. Hızlı da kilo vermek istemiyorum.
Rezene içiyor musun?
aktardan zahter yani kekik cayı alın 3 tl mi ne poşeti bir tutam sıcak suya atıp ıkı dk sonra cok beklemeden gunde bır bardak ıcın kupa cok rahatlrsınız
canım bebeğe bi zararı olmaz dimi malum emiyor
hayır bir cimcik bölleee çay süzgecinine koy suyu cay süzgecinden gecır bir bardaktan fazla içme
sağol canım muhakkak deniycm
dene muhakak cocuk emzıyorsan fark edersın onunda uyku duzenı huzurlu bebeklık gecırır
Merhaba,
Ben doğum yapalı 2 sene oldu, sezeryan benımkide
fakat benım sürekli bir karın şişme olayım var...
sürekli aşırı gazım var sezeryandan önce hiç yoktu
acaba benım gibi olan varmı, varsada nasıl çözüyor acaba bu sorunu
lütfen yardımcı olurmusunuz gerçekten kötüyüm
inan hiç abartmıyorum sürekli bir şişkinlik sürekli bir gaz bir şişme hali...
yanı geçicek gibi değil çaylar falan bir derece rahatlatıyor ama kesin çözüm getiren bişey olmalı bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?