Teşekkürler yağ sıkntı olmaz mı3 ay boyunca çekmiştik biz de.
Tamamen kesilmiyor ama hafifletiyor; zeytinyağı-kimyon karışımını deneyebilirsiniz.
2-3 çay kaşığı kaynamış suya 1 çay kaşığı halis zeytinyağı ve bir çimdik kimyon karıştırın, ılık halde günde tek çay kaşığı içirin.
(Gün aşırı taze hazırlayın)
Elma yağı ile ayak tabanına masaj yapabilirsiniz.
Uyku da sorundur şimdi, fön makinesi, elektrikli süpürge veya aspiratör sesi eşliğinde kafasını sarsmadan kucağınızda ya da salıncakta sallayabilirsiniz, bu bebeğinizin daha kolay uykuya dalmasını sağlar.
Biraz sabır, geçecek.
Teşekkürler yağ sıkntı olmaz mı
Aynen yaaa bendede varIkinizinde birlikte mi var?
dktr. götür.İyi günler iki aylık bebeğim var aşırı gazımız sancımız var çıkartamıyoruz uyuyamıyoruz üç dört tane damla denedik faydasını görmedik kimyonlu su içirin diyorlar bu doğru mu yada önerdiğiniz bişeyler var mı elma ve badem yağıylada yağladım faydası yok hiç bişeyin böle olupta önerdiği bişeyi olanlar var mı şimdiden teşekkürler
Belki sutten geciyordur sizde dikkat edin yediklerinizeAynen yaaa bendede var
3 ay olunca birden bire mi geçti bnm bebeğim hala çekiyo hiç umudum yok galiba geçmeyecek3 ay boyunca çekmiştik biz de.
Tamamen kesilmiyor ama hafifletiyor; zeytinyağı-kimyon karışımını deneyebilirsiniz.
2-3 çay kaşığı kaynamış suya 1 çay kaşığı halis zeytinyağı ve bir çimdik kimyon karıştırın, ılık halde günde tek çay kaşığı içirin.
(Gün aşırı taze hazırlayın)
Elma yağı ile ayak tabanına masaj yapabilirsiniz.
Uyku da sorundur şimdi, fön makinesi, elektrikli süpürge veya aspiratör sesi eşliğinde kafasını sarsmadan kucağınızda ya da salıncakta sallayabilirsiniz, bu bebeğinizin daha kolay uykuya dalmasını sağlar.
Biraz sabır, geçecek.
3 ay olunca birden bire mi geçti bnm bebeğim hala çekiyo hiç umudum yok galiba geçmeyecek
Sesli güldüm :)Ikinizinde birlikte mi var?
sen ve bebeğine kimyonlu ve rezeneli çay yap günde üç kere iç bebeğinede azıcık ver ben denedim faydasını çok gördüm ve bildiğim gaz sancı kesici en etkili nurse harveys hemen al kullan gerçekten çok iyi bir ilaç bitkiseldir çok kullandım ama süresi bir ay bir ay dan sonra tekrar yenisini al derim cnm hayırlı günler hayırlı olsun bebişinİyi günler iki aylık bebeğim var aşırı gazımız sancımız var çıkartamıyoruz uyuyamıyoruz üç dört tane damla denedik faydasını görmedik kimyonlu su içirin diyorlar bu doğru mu yada önerdiğiniz bişeyler var mı elma ve badem yağıylada yağladım faydası yok hiç bişeyin böle olupta önerdiği bişeyi olanlar var mı şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?