gaz sancısı zaten aynı saatlerde olur canım ben de alırım bu kremden bebiş doğunca teşekkürler
SİNEM çörekotuyağını içirdiniz mi nasıl kullandınız acaba
teşekkürler canım şimdi dinledim ben de ilginç ama işe yarar gibi duruyor bebiş doğunca dinletecem..belki de gaz sancılarının geçme zamanı yaklaşmıştır da o yüzden sakinleşmeye başlamıştır yavruşlarımız. hani hep 3 aylık olunca geçer ya da en azından hafifler diyorlar ya. belki o zamana yaklaşmışızdır. ama yine de kremi kullanmaya devam ediyorum. bu arada, burada biri bir şey yazmıştı, bir müzikten bahsetmişti gaz sancılı çocuklar için. kızımın amansız ağladığı bir zamanda deneyeyim dedim. internetten bulup dinlettim. inanamadım ama anında sustu, dinledi, sakinleşti ve uykuya daldı. belki uykusu vardı, o da üzerine geldi, tesadüftür diye düşündüm. fakat aynı hali defalarca yaşadık ve her defasında müziği duyunca sustu, sakinleşti. eğer imkanınız varsa deneyin derim. buzuki orhan diye birinin kolikli(gaz sancılı) çocuklar için yaptığı bir albüm. albümün adı da kolik.hemen albümü almayın bence, önce internetten dinletin, işe yararsa düşünürsünüz.
yaa bizim çörek otu yağı yeni bebişte işe yaramadıdoktorun verdiği damlaları kullanıyorum yinede pek iyi sayılmaz.kakasınıda yapamıyor,fitil bile kar etmiyor.bazen sabun veriyorum.uykusuz gecelere yorgun günlere artık dayanamıyorum.lohusalık psikolojisini hiç söylemiyorum.delirmek üzereyim.siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?