Gaziantep///27

  • Konu Sahibi Konu Sahibi iclo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba ben gazianteplim ama uzun zamandır adana da yaşıyorum aile büyükleri gaziantep ve nizipte
 
Hemşerilerime sonsuz selamlar...

Ben de Gaziantep'liyim yaklaşık 1 yıldır İstanbul'da oturuyorum,sizleri memleketimden birilerini bulduğum için çok sevindim.

Uzun zamandır kendi memleketimden birileri ile tanışmak için çırpınıp duruyordum kısmet bu zamanaymış

Arkadaşlıklarımız daim olur inşallah
 
selam kızlar.bende gaziantepliyim.ancak 7 yıldır görev icabı başka illerde bulunuyorum.gaziantebi çok özledim ve çok seviyorum.en çok da yemeklerini ve havasını özledim.ha bir de parklarını,dülüğü.oraya en son gideli 3 yıl oldu,iyiy yönde de kötü yönde de değişiklikler olmuş.
 
selam hemşerilerim bu topiği ilk ben açmıştım ama uzun zamandır uğramıyordum ,bende istanbula geleli iki yıl oldu ama her yaz antebe giderim ,yinede çok özlüyorum.Kısmetse bu yazda gideceğim ,gideceğim günü iple çekiyorum arakadaşlar.Antep herşeyiyle gerçekten güzel bir memleket Antepli olmaktan gurur duyuyorum
 
bacılarım bende aslen anteplıyım benıde aranızza alın kele bacılarım.......
bende antep baslıgında konu acmıstım
 
ya ben ya ben bende nizipliyiiiim yaa benide alınaranızaaaaaaa birbirimizi arkadas listemize ekleyelim olurmu öpüldünüz anteplileeeer
 
sıla 27 benimde eşim nizipli canım yani anlıyacağın eşimden dolayıde hemşeriyiz,Eşim nizipin bir köyünde doğmuş ama 10 yaşındayken kayınvalidemler Antepe taşınmış.
 
sıla 27 benimde eşim nizipli canım yani anlıyacağın eşimden dolayıde hemşeriyiz,Eşim nizipin bir köyünde doğmuş ama 10 yaşındayken kayınvalidemler Antepe taşınmış.

slm canım çok sewindim arastırıyorum ama pek nizipli yoook senağlama antep diyorum kısaca hangi semt deyince açılım yapıyorum tanısalım tatlım öpüldün hemserim a.s.
 
bende varım antepten memleketim ya her karışı altın ya asla hiçbiryere benzetmem ben onu
başka yerde yaşayınca öyle anlıyorsunki degerini burnumda tütüyosun antebim
 
Sus Aglama,en Azindan Gaziantebe Yakinsin Sus Ağlama:)şanliurfa'da Güzel Bir Yer G.antep Kadar Olmasa Da.görev Icabi Mi Oradasin?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…