Canım sana şunu soyliyim antepte gitmedigim doktor kalmadı diyebilirim. Ama novafertil doç. Dr. Ruşen atmaca dan iyisini görmedim. İlk deneme de tüp bebekle hamile kaldım şimdi 4 aylık ikizlerime hamileyim. Kesinlikle ne paranı ne de vaktini harcama başka yerlerde derim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ruşen atmaca ilk tup bebek doktorum ben onun la bi sorunlar yaşadım bu yüzden bu hamileligim de gitemek istemedim galiba bu benim şansizligim bir iyi doktor eline düşmedim konukoğlu hastanesine gidiyorum ama daha iyi bir doktora ihtiyacım var evet onun sayesinde bende İkizlere hamile kaldım benim sonradan sorunlarım çıktı gece bir sorun olunca orada kimse olmuyor mecbur sabahi beklemek zorundasın bu yüzden orayı tercih etmiyorun
bende forumda yana yakına novafertille ilgili bilgi edinmeye çalışıyorum..
arkadaşım ben normalde ramazan bey var ona gidiyorum amerikan sev de çok seviyorum doktorumu ama sabırla ilerletiyor haklıdır belki ben 4 senedir nerdeyse bebek istiyordum ekimde kendiliğinden oldu mmaalesef kürtajla sonuçlandı.Ramazan bey kendiliğinden olduysa bekleyelim biraz daha dedi eylüle kadar gelme dedi ama benm içim içii yiyor artık tüp bebeğe başlıcam ekimde.
sankoyla nova arasında kaldım novayla bugun görüştüm telde fiyat vs konuştuk sankoylada bi görüşim diyorum ama bilmiyorum haa kafam allak bullak ramazan beyi mi dinlemeliyim yoksa zaman kaybetmemelimiyim bilmiyorum
Ruşen atmaca ilk tup bebek doktorum ben onun la bi sorunlar yaşadım bu yüzden bu hamileligim de gitemek istemedim galiba bu benim şansizligim bir iyi doktor eline düşmedim konukoğlu hastanesine gidiyorum ama daha iyi bir doktora ihtiyacım var evet onun sayesinde bende İkizlere hamile kaldım benim sonradan sorunlarım çıktı gece bir sorun olunca orada kimse olmuyor mecbur sabahi beklemek zorundasın bu yüzden orayı tercih etmiyorun
Ağzından bal damlıyo kuzum ya 😊maalesef gidiş geliş sıkıntısı olmasın die bende orayı tercih edicem hatta bi kaç arkadaşım daha tatlım öncelikle bebeklerini rabbim sağlıcakla kucağına versin kuzum😇🐣🍼 mennundun yani nasıl tedavi tarzı bende ikiz çok istiyrm inşallah olur 26 yaşındaym sebebsiz bizimkisi görünürde bi sıkıntı yok bende haftaya görüşmeye gidicemCanım sana şunu soyliyim antepte gitmedigim doktor kalmadı diyebilirim. Ama novafertil doç. Dr. Ruşen atmaca dan iyisini görmedim. İlk deneme de tüp bebekle hamile kaldım şimdi 4 aylık ikizlerime hamileyim. Kesinlikle ne paranı ne de vaktini harcama başka yerlerde derim...
bende forumda yana yakına novafertille ilgili bilgi edinmeye çalışıyorum..
arkadaşım ben normalde ramazan bey var ona gidiyorum amerikan sev de çok seviyorum doktorumu ama sabırla ilerletiyor haklıdır belki ben 4 senedir nerdeyse bebek istiyordum ekimde kendiliğinden oldu mmaalesef kürtajla sonuçlandı.Ramazan bey kendiliğinden olduysa bekleyelim biraz daha dedi eylüle kadar gelme dedi ama benm içim içii yiyor artık tüp bebeğe başlıcam ekimde.
sankoyla nova arasında kaldım novayla bugun görüştüm telde fiyat vs konuştuk sankoylada bi görüşim diyorum ama bilmiyorum haa kafam allak bullak ramazan beyi mi dinlemeliyim yoksa zaman kaybetmemelimiyim bilmiyorum
Ağzından bal damlıyo kuzum ya 😊maalesef gidiş geliş sıkıntısı olmasın die bende orayı tercih edicem hatta bi kaç arkadaşım daha tatlım öncelikle bebeklerini rabbim sağlıcakla kucağına versin kuzum😇🐣🍼 mennundun yani nasıl tedavi tarzı bende ikiz çok istiyrm inşallah olur 26 yaşındaym sebebsiz bizimkisi görünürde bi sıkıntı yok bende haftaya görüşmeye gidicem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bizde sorun morfoloji ve sayı azligiydi. Doktorun yoğun çalışması nedeniyle seni başka doktora yönlendirmeye çalışabilirler sakin kabul etme. Çünkü ruşen beyin rahatlığı ve deneyimli olması insana çok iyi geliyor. Bir kere gittiğinizde kendinizi oraya ait hissediyorsun zaten. Herkes her türlü soruna yardımcı olmaya çalışıyor. Hemsirelerden tut asistanlara kadar herkes işini çok iyi yapıyor. Israrla tavsiye ediyorum inşallah gonlunuze göre olur tatlım :)
Canım bizde sorun morfoloji ve sayı azligiydi. Doktorun yoğun çalışması nedeniyle seni başka doktora yönlendirmeye çalışabilirler sakin kabul etme. Çünkü ruşen beyin rahatlığı ve deneyimli olması insana çok iyi geliyor. Bir kere gittiğinizde kendinizi oraya ait hissediyorsun zaten. Herkes her türlü soruna yardımcı olmaya çalışıyor. Hemsirelerden tut asistanlara kadar herkes işini çok iyi yapıyor. Israrla tavsiye ediyorum inşallah gonlunuze göre olur tatlım :)
Bende çok ikilemde kaldım açıkcası ama biraz yorumlara baktım , ruşen beyin videolarını falan izledim dediğin gibi pozitif bi enerjisi var 😊 inan içimi çok rahatlattın kuzum😇haftaya bi ön görüşmeye gitmek istiyoruz bakalım o zaman bi çok şeyi konuşuruz heralde tatlım dimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Elif alper haklısın cnm ali bey Sanko da hiç önermem Ruşen bey ondan kat kat iyi ben 3 tane doktor dolaştım 1ay içinde Sanko ya gittim muayene oldum ali beye haftaya tekrar gel dedi gittim bana diyor neden geldin hamile misin unutuyor adam ve bu hafta tekrar gel dedi gittim sadece tansiyonumu ölçüdü 3 hafta sonra gel dedi dedim bir ultrason a gitseydim bebek nasıl bana ne dedi hasta başı 5lira alıyorum oda 2bucuk kontrolü ne kalıyor ne kar var bu işte diyor doktor Sanko da çalışıyor ve bana para diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?