gaziantep de en iyi kadın doğum doktorları

nuray27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
270
42
73
Arkadaslar gaziantep de doktor arıyoruz kadın doğum. Ve tup bebek adaylarına bakan bilgilerinizi paylasirmisiniz

Canım sana şunu soyliyim antepte gitmedigim doktor kalmadı diyebilirim. Ama novafertil doç. Dr. Ruşen atmaca dan iyisini görmedim. İlk deneme de tüp bebekle hamile kaldım şimdi 4 aylık ikizlerime hamileyim. Kesinlikle ne paranı ne de vaktini harcama başka yerlerde derim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende forumda yana yakına novafertille ilgili bilgi edinmeye çalışıyorum..

arkadaşım ben normalde ramazan bey var ona gidiyorum amerikan sev de çok seviyorum doktorumu ama sabırla ilerletiyor haklıdır belki ben 4 senedir nerdeyse bebek istiyordum ekimde kendiliğinden oldu mmaalesef kürtajla sonuçlandı.Ramazan bey kendiliğinden olduysa bekleyelim biraz daha dedi eylüle kadar gelme dedi ama benm içim içii yiyor artık tüp bebeğe başlıcam ekimde.

sankoyla nova arasında kaldım novayla bugun görüştüm telde fiyat vs konuştuk sankoylada bi görüşim diyorum ama bilmiyorum haa kafam allak bullak ramazan beyi mi dinlemeliyim yoksa zaman kaybetmemelimiyim bilmiyorum

Ruşen atmaca ilk tup bebek doktorum ben onun la bi sorunlar yaşadım bu yüzden bu hamileligim de gitemek istemedim galiba bu benim şansizligim bir iyi doktor eline düşmedim konukoğlu hastanesine gidiyorum ama daha iyi bir doktora ihtiyacım var evet onun sayesinde bende İkizlere hamile kaldım benim sonradan sorunlarım çıktı gece bir sorun olunca orada kimse olmuyor mecbur sabahi beklemek zorundasın bu yüzden orayı tercih etmiyorun

Son düzenleme:

Anladım canım. Tabi sorun yasadiysan bişey diyemem inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun

Canım 4 sene uzun bir süre beklemissin zaten. Ben çok güvendiğim doktorum yüzünden 10 ay boşuna ilaç kullandım malesef. İlk önce sankoya gittik bizde ama çok soğuk geldi ortamı. Ve doktor çok havalı. Bizi 1 dakika bile dinlemedi ve içeri girer girmez bize birsürü masraf çıkarıp soydular resmen. İkinci olarak novafertile gittik. Adamlar önce tedavi etmenin derdinde. Para hep arka planda kalıyor. Ayrıca fiyatlarida hemen hemen aynı. Hatta ben az ilaç kullandığım için daha da uyguna geldi diyebilirim. Çok deneyimli bir hekim seni surundurmez eminim. Bence bi on görüşmeye git. Muayene olmazsan ücretsiz görüşmede bulunabiliyorsun. Tavsiye ederim canım

Canım öncelikle bebeklerin hayırlı olsun tatlım doğdularmı bilmiyrm ama 😇🐣 bizde bi kaç arkadaş ruşen atmacada tüp bebek yaptırmayı düşünüyrz sen o merkezdemi hamile kaldın yani en azından hamileliğine yardımcı oldular mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ağzından bal damlıyo kuzum ya 😊maalesef gidiş geliş sıkıntısı olmasın die bende orayı tercih edicem hatta bi kaç arkadaşım daha tatlım öncelikle bebeklerini rabbim sağlıcakla kucağına versin kuzum😇🐣🍼 mennundun yani nasıl tedavi tarzı bende ikiz çok istiyrm inşallah olur 26 yaşındaym sebebsiz bizimkisi görünürde bi sıkıntı yok bende haftaya görüşmeye gidicem

Yol arkadaşımmm👍😊bulduk gene birbirimizi👯 araştırmaya sormaya devam✌️

Canım bizde sorun morfoloji ve sayı azligiydi. Doktorun yoğun çalışması nedeniyle seni başka doktora yönlendirmeye çalışabilirler sakin kabul etme. Çünkü ruşen beyin rahatlığı ve deneyimli olması insana çok iyi geliyor. Bir kere gittiğinizde kendinizi oraya ait hissediyorsun zaten. Herkes her türlü soruna yardımcı olmaya çalışıyor. Hemsirelerden tut asistanlara kadar herkes işini çok iyi yapıyor. Israrla tavsiye ediyorum inşallah gonlunuze göre olur tatlım :)

Kesinlikle sorun yaşasamda hakkını inkar edemem emek veriyor muhabbeti iknasi kuvvetlidir muayene de ilgilenmesi yapman gerekenleri anlatması sadece o değil asistanı Rukiye bile moral verir insanlara dediğim gibi sadece kırıldığım bir olaylar oldu o yüzden gidemiyorum oraya ama mecbur gidicem 3 tane donmus emriyo var orada onları kullanmam gerek keşke gece rahatsız olduğunda orası açık olsa yetişe bilsem birilerine sabah gel denilmese

Bende çok ikilemde kaldım açıkcası ama biraz yorumlara baktım , ruşen beyin videolarını falan izledim dediğin gibi pozitif bi enerjisi var 😊 haftaya bi ön görüşmeye gitmek istiyoruz bakalım o zaman bi çok şeyi konuşuruz heralde tatlım dimi

Bende çok ikilemde kaldım açıkcası ama biraz yorumlara baktım , ruşen beyin videolarını falan izledim dediğin gibi pozitif bi enerjisi var 😊 haftaya bi ön görüşmeye gitmek istiyoruz bakalım o zaman bi çok şeyi konuşuruz heralde tatlım dimi

Bende çok ikilemde kaldım açıkcası ama biraz yorumlara baktım , ruşen beyin videolarını falan izledim dediğin gibi pozitif bi enerjisi var 😊 inan içimi çok rahatlattın kuzum😇haftaya bi ön görüşmeye gitmek istiyoruz bakalım o zaman bi çok şeyi konuşuruz heralde tatlım dimi

Elif alper haklısın cnm ali bey Sanko da hiç önermem Ruşen bey ondan kat kat iyi ben 3 tane doktor dolaştım 1ay içinde Sanko ya gittim muayene oldum ali beye haftaya tekrar gel dedi gittim bana diyor neden geldin hamile misin unutuyor adam ve bu hafta tekrar gel dedi gittim sadece tansiyonumu ölçüdü 3 hafta sonra gel dedi dedim bir ultrason a gitseydim bebek nasıl bana ne dedi hasta başı 5lira alıyorum oda 2bucuk kontrolü ne kalıyor ne kar var bu işte diyor doktor Sanko da çalışıyor ve bana para diyor

Ben boşuna doktor aramiyorum yani sebebi var

Son düzenleme:
İnternette bi sıkıntı olmuştu aynı şeyi 3defa paylaşmışım 👯😉😃 heyecanlanmışmıyım ne haha😊

Tabi istediğin herşeyi sorabilirsin. En ufak bir tereddutun olmasın ben bazen öyle saçma sorular soruyorum ki adam yinede sıkılmadan bana mantıklı izahlarda bulunuyor sağolsun bi da insanı rahatlatıyor tabi :)

Evet canım adamlar parayla açıyor ağzını ve çok seviyesiz çalışanları. Biz koşa koşa kactik tekrar gitmedik bile. Eminim senin için çok özel bir durumdur ama ınan gelmen gerekirse gecenin kaçı olursa olsun o yataklarından kalkıp gelirler ama biz buyutuyoruz bazen en ufak şeyleri. Ben gecenin 3'ünde aradığımda bile beni sakinleştirmek için uğraştı. Yola çıkma sakin dedi ve dediğini harfiyen yaptığında sorun yasamiyosun gerçekten. İnşallah daha iyilerle karsilasirsin canım bişey diyemiyorum

İnanın arkadaşlar keşke tek problemleri mesai saati dışında ilgisiz oldukları olsa , nuraycım senide çok ii anlıyorm insan hassas oluyo empati kurmalarını istiyo😇 lakin ben öle doktorlar gördüm adam özelde ( ki ben hiç devlete gitmedim böle durumlarla karşılaşmayalım die ) sırf tedaviye devam edeyim die 1 yıl gonalf verdi boşu boşuna düşünn vücudum halini o kadr umut tacirleri resmen Allahım kimseyi muhtaç etmesin tabi iyi insanlarla karşılaştırsın herzaman kuzucuklarım 🙏🙏😇😃 kızlar ne zaman tedavi oldunuz kaç yumoşunuz oldu🐣🐣kaçı döllendi, kaç transfer bende ikiz çok seviyrm rabbim banada nasip eder inşallah🍼🍼 sizinkilere bebeşlerinize uzunnn hayırlı ömür versin rabbim😊😇

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…