Sakin stres yapma canım hep dua et. Ben bu süreçte hep dua ettim meryem süresi ve yasin okudum hergün.. ya varis tesbihini çektim bol bol. Bunlar içimi ferahlatti. Hep tutacağına inandım. Sende ınan gerçekten insanın düşüncesi neyse onu yaşıyor. Sakin kötü düşünme. Ben her iğneyi yaparken konusuyodum karnima bakıp. Bebeğimin yuvasını yapıyorum onun daha rahat büyümesi için ortam hazırlıyorum diyodum. Transferden sonrada hep elimi karnima koyup embriyoyla konuştum. Beni yalnız birakmiycaksin biliyorum, ben seni çok seviyorum diyodum. Bebislerim sesimi duydu ve annelerine tutundu şükürler olsun. İnanmak başarmanın yarısı derler bence daha da fazlası... İnancınizi yitirmeyin sakin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sakin stres yapma canım hep dua et. Ben bu süreçte hep dua ettim meryem süresi ve yasin okudum hergün.. ya varis tesbihini çektim bol bol. Bunlar içimi ferahlatti. Hep tutacağına inandım. Sende ınan gerçekten insanın düşüncesi neyse onu yaşıyor. Sakin kötü düşünme. Ben her iğneyi yaparken konusuyodum karnima bakıp. Bebeğimin yuvasını yapıyorum onun daha rahat büyümesi için ortam hazırlıyorum diyodum. Transferden sonrada hep elimi karnima koyup embriyoyla konuştum. Beni yalnız birakmiycaksin biliyorum, ben seni çok seviyorum diyodum. Bebislerim sesimi duydu ve annelerine tutundu şükürler olsun. İnanmak başarmanın yarısı derler bence daha da fazlası... İnancınizi yitirmeyin sakin
ayy ne güzel demişsin canmgerçekten inssan ne düşünüyorsa onu yaşıyor...ben kürtajla sonuçlanan gebeliğimdede böyleydim ya gelişmezse kalp atışı olmazsa vs v ve maalesef öyle oldu(
kürtaj beni daha da pimpirikli biri yaptı maalesef
83 doğumluyuz ve aartık çok korkmaya başladım tüm endişem bu yüzden canm birsürü acabalar var işte aklımda eşimle acayip mutluyuz çok şükür ama hep bişeyler eksik işte o yüzden sürekli aklımda çift emriyo :) ama riski mi artttırıyor şansı mı arttırıyor bakabbilir miyim azcık minyonum olursa taşıyabilir miyim düşünemiyorum bile:) bile
Bende çok stres yapıyorum kuzum ya aşılamalardan sonra iyice kötü oldum çok uzun süre gonalf kullandım boşu boşuna artık hayırlayınca irrite oluyorum kuzum ama dediklerini bende yapmaya çalışıcam inşallah beceririrm,rabbim bu mutluluğu tüm isteyenlere yaşatsın tatlımmkaç aylık oldu seninkiler kuzum
Kendinizi önce Allaha sonra doktorunuza bırakın inşallah olmaz diye bişey yok. Sadece olumsuz hicbisey düşünmeyin ve kimseye söylemeyin tedavi olduğunuzu. Bizim ailelerimiz hala bilmiyor herkes doğal yolla oldu sanıyor. Eşinizin desteği çok önemli. Çok kişinin bilmesi sizi strese sokabilir benden tavsiye. İnşallah dualarım sizinle. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Bizim bidiklar 3 ayını bitirdi dün :) darısı başınıza inşallah:)
2tANE isteyin kızlar yapıyor ruşen bey banada 2tane yapmıştı benim şans yüzüme gülmedi inşallah bu bebişimi alırım kucağıma
2tANE isteyin kızlar yapıyor ruşen bey banada 2tane yapmıştı benim şans yüzüme gülmedi inşallah bu bebişimi alırım kucağıma
Haklısın kuzum vala stres bizim baş düşmanımız bolca dua etmeliyiz ki iyi hissedelim kendimizi 🙏 bu sefer tam tersini uygulayayım bari😃 benim ilk defa aşılama yapıp tutmadığını zannediyolar ikisi arada kaynadı😄 tüp bebeği 2.aşılama die biliyolar ama benm annem kardeşim hariç✌️ eşime okudum yazdıklarını çok mantıklı dedi akıllıca vala doğal👯😃🍹 Kuzum teyzesi o bıdıkları yer yer 🍼🍼Az kalmış yaa bebişlerinn cinsiyetlerini öğrenmene Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına versin inşallahh canım benim,rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinn🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bak biz size dua ediyoruz teyzesi 😊 3 kişi size dua ediyor sakin unutmayın 😜 inan sağlıklı olduklarını duymaya gidiyorum her kontrole. Zerre kadar merak etmiyorum cinsiyetlerini ama neneler dedeler öyle değil tabi 😄 Rabbim sizede nasip edecek bu mutlulukları yaşamayı ben inanıyorum. Sizde inanın nolur...
ben ve burdaki kızlarda iyi dilarem cim,,bizde seni öpüyoruz
Amin kızlar inşallah kucaklarmiz bebişleri bekliyor hele antep de yerlisen çok zor bir durum çocuksuz olmak benim çevremde öyle düşüncesiz insanlar var ki neler çektiğimi bir ben bir Allahim bilir Rabbim dualarımizi kabul etsin
Amin kızlar inşallah kucaklarmiz bebişleri bekliyor hele antep de yerlisen çok zor bir durum çocuksuz olmak benim çevremde öyle düşüncesiz insanlar var ki neler çektiğimi bir ben bir Allahim bilir Rabbim dualarımizi kabul etsin
Bende baya sorunluyum ama 😳😳😳
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?