gaziantep de en iyi kadın doğum doktorları

ayy ne güzel demişsin canmgerçekten inssan ne düşünüyorsa onu yaşıyor...ben kürtajla sonuçlanan gebeliğimdede böyleydim ya gelişmezse kalp atışı olmazsa vs v ve maalesef öyle oldu (

kürtaj beni daha da pimpirikli biri yaptı maalesef

83 doğumluyuz ve aartık çok korkmaya başladım tüm endişem bu yüzden canm birsürü acabalar var işte aklımda eşimle acayip mutluyuz çok şükür ama hep bişeyler eksik işte o yüzden sürekli aklımda çift emriyo :) ama riski mi artttırıyor şansı mı arttırıyor bakabbilir miyim azcık minyonum olursa taşıyabilir miyim düşünemiyorum bile:) bile

Bende çok stres yapıyorum kuzum ya aşılamalardan sonra iyice kötü oldum çok uzun süre gonalf kullandım boşu boşuna artık hayırlayınca irrite oluyorum kuzum ama dediklerini bende yapmaya çalışıcam inşallah beceririrm,rabbim bu mutluluğu tüm isteyenlere yaşatsın tatlımm kaç aylık oldu seninkiler kuzum

Kendinizi önce Allaha sonra doktorunuza bırakın inşallah olmaz diye bişey yok. Sadece olumsuz hicbisey düşünmeyin ve kimseye söylemeyin tedavi olduğunuzu. Bizim ailelerimiz hala bilmiyor herkes doğal yolla oldu sanıyor. Eşinizin desteği çok önemli. Çok kişinin bilmesi sizi strese sokabilir benden tavsiye. İnşallah dualarım sizinle. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Bizim bidiklar 3 ayını bitirdi dün :) darısı başınıza inşallah:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2tANE isteyin kızlar yapıyor ruşen bey banada 2tane yapmıştı benim şans yüzüme gülmedi inşallah bu bebişimi alırım kucağıma

Son düzenleme:

Haklısın kuzum vala stres bizim baş düşmanımız bolca dua etmeliyiz ki iyi hissedelim kendimizi 🙏 bu sefer tam tersini uygulayayım bari😃 benim ilk defa aşılama yapıp tutmadığını zannediyolar ikisi arada kaynadı😄 tüp bebeği 2.aşılama die biliyolar ama benm annem kardeşim hariç✌️ eşime okudum yazdıklarını çok mantıklı dedi akıllıca vala doğal👯😃🍹 Kuzum teyzesi o bıdıkları yer yer 🍼🍼Az kalmış yaa bebişlerinn cinsiyetlerini öğrenmene Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına versin inşallahh canım benim,rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinn🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2tANE isteyin kızlar yapıyor ruşen bey banada 2tane yapmıştı benim şans yüzüme gülmedi inşallah bu bebişimi alırım kucağıma

Ne zaman söleyelim baştamı yoksa yumoşlarımıza göremi kuzucum😃🐣

Canım sen ruşen beyde mi tüp bebek yaptın tatlım , başka forumlarda okudum yazını kuzum içini ferah tut canım rabbim bugünlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder, sen lütfen iyi düşün stresden uZak dur ve kucağına aldığın günleri düşün canım benim yüce Allahım sağlıklı sıhhatli versin kucağına inşallah🙏🙏🍼🍼

Tedavi sırasında söyleyin 2 tane yapın diye sürekli ısrarcı olun bazen tek yapıyor ben daha once denedim o yüzden 2tane transfer etti

Son düzenleme:
Bundan önceki tedavi o yapti bu hamileligim şehir dışına gittim ama iyi bir doktor yine söylüyorum Sanko ya degil ama ruşen beye giderim 3 tane bebişim uyuyor şimdi orada inşallah bu olursa onlar için tekrar giderim oraya

Bak biz size dua ediyoruz teyzesi 😊 3 kişi size dua ediyor sakin unutmayın 😜 inan sağlıklı olduklarını duymaya gidiyorum her kontrole. Zerre kadar merak etmiyorum cinsiyetlerini ama neneler dedeler öyle değil tabi 😄 Rabbim sizede nasip edecek bu mutlulukları yaşamayı ben inanıyorum. Sizde inanın nolur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz iyiki varsınız yaa💝💕hissediyoruz vallahi o duaları... Dostların dediği olur inşallah kuzum burda güzel haberler duyunca inan çok mutlu oluyorum ve çok iyi hissediyorum kendimi yaa😇 totolarını ısırırım ben onların teyzesi kurban olsn onlara bekleyin bizi onlara kardeş yapıcaz👯🍼 inanıyoruz ... Sadece işini bilmeyen doktorlara düşünce hem emeğine hem zamanına acıyosn inan çok ağladım adama diorum bu nie böle saçmasapan açıklamayla çokta takmayıp yanlış uygulamalar yaptığını anlıyosn umarım bu sefer işini seven ve ciddiye alan doktorla karşılaşırım🙏

Amin kızlar inşallah kucaklarmiz bebişleri bekliyor hele antep de yerlisen çok zor bir durum çocuksuz olmak benim çevremde öyle düşüncesiz insanlar var ki neler çektiğimi bir ben bir Allahim bilir Rabbim dualarımizi kabul etsin

(( Allah kimseye yaşatmasın yerlisi değilim ama heryerde aynı tatlım

Memleket farketmiyoda heralde anadolunun sorunu, ben batıdan gelin geldim kuzum kimsem yok yanımda daha bi zor oluyo 😔😢vala hiç kimseyle konuşmak görüşmek istemiysn gene bi sürü sorular akıl vermeler,şuraya git şunu dene muabbetleri falan, kendilerince avutmalar teselli etmeleri😡 O yüzden 2yılda olsa (erken mi acaba?) kendimi yorgun hissettiğim için tüp bebeğe geçicem tabi rabbim nasip ederse🙏Allahım kimseye yaşatmasın ve kimseyi evlatla sınamasın rabbim siz sağlıkla alırsnz inşallah kucağınıza bizde tez zamanda hamiş kalırız🙏

Hamilelikte de durum aynı suan bana sorulan sorular bazıları bebek canlimi bebek te kalp atıyormu geçen çevreye çikolata dağıtım sebebi bebeğin cinsiyeti belli olmuşta ben sevinç ten yapıyormuş um yok diyorum inanmiyorlar sadece niyetim vardı dağıtım diye hatta ailemden 1kişi 4aydır beni aramiyor sebeb yok galiba hamile kaldım diye

Bende baya sorunluyum ama 😳😳😳

Olur mu canım benim ya inan o kadar hormonları başkaları yese, inan yanına yaklaşılmaz😠 çokk haklısın ... Ama zaman bebişlerinn tadını çıkarmak ennn alasından nazını yapmakkk vala kocam dio sen hamile kalsan bardak kaldırtmam yeterince yoruldun inşallah o günler gelicek şimdi içini ferah tut canımın içi arkadaşımınkilerde ikiz 2side erkek çünkü daha hareketli olduğunu sölerlerya 20.haftam bitti hiçbişi hissetmiyorum hiç kıpırdamıyolat dio bence normal daha kuzum

Hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz eminim sorunlar bile ayni

Son düzenleme:
Benim hamileligim tek suan aynen hiç oynadığını hissetmiyorum inşallah isteyen herkeze versin Allahim benim başı geliyorda sonları sorun ne kadar denedim se tuttu ama ya keseye yerleşmesi ya düştü yada enfeksiyon yüzünden erken doğum oldu 3 gün yaşadı kuzum inş bu bebişim benimle kalır çok ihtiyacım var ona çok yalnızım ne bir yemek davetine gömlek istiyorum ne bir düğüne ne eşimin ailesine heryer de yanizligim beni geriye atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…