Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle istanbulda dini bi yurda bi kız geliyor 17 18 yaşında annesinin olmadığını babasından kaçtığını söylüyor kız hasta afedersiniz dışkısını tutamıyor bu yurdun baş müdiresi yengemin kızkardeşi oluyor o anlattı babası yıllarca bunu arkadan kullanmış kız bu hale gelip evden kaçmış kızı ameliyatla falan tedavi ediyorlar bi süre sonra yurttan dışarı alışverişe çıktıkları bi zamanda kız ordanda kaçıyor biriyle evleniyor bu çok uzun zaman önce yaşanmış bi olay 20 yıl var belkide ama kimse duymadı ve bilmiyordu haber de olmadi şuan tabiki artmış ama eskiden de oluyordu bunlarEskiden beri boyle seyler vardi ama sadece dile getirilmiyordu bence.
Başlığı yazarken ellerim titredi, gözlerimden akan yaşları durduramıyorum.Kağıt toplayıcısı iki kardeş bulup hastaneye götürmüşler,Nasıl bir vicdana sığar bu. Ne oluyor bize? Allah’ım o bebeğe sağlık versin, hayatı boyunca çok mutlu olsun, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, hiçbir sıkıntı vermesin inşallah, O yavrucağı oraya atanları bildiği gibi yapsın.
inşallah çok mutlu bi ailede büyür yavrucak,, inşallah bundan sonra saçının teline zarar gelmez.Yapanlari Allaha havale ediyorum ama boyle terkedilen bebek demek senelerdir evlat edinmeyi bekleyen nice guzel yurekli ailelerin bir adim daha yaklasmasi hatta bazilarinin o bebege kavusmasi demek.