EvetC A N O gaziantep miydi?
Evet canımC A N O gaziantep miydi?
Merhaba canımMerhabalar gaziantepte önerebileceğiniz hangi tüp bebek merkezi ve doktoru vardır ?
Allah bağışlasın darısı tüm bebek isteyenlere inşaAllah sakıncası yoksa sorun neydi sizinEvet canım
Merhaba canım
Biz geçen sene Gaziantep novafertil tüp bebek merkezinde Dr. Ruşen atmaca'da tedavi gördük. Bir oglum oldu, şimdi 6 aylık. Tavsiye ederim :)
Amin canım, inşallahAllah bağışlasın darısı tüm bebek isteyenlere inşaAllah sakıncası yoksa sorun neydi sizin
AminAmin canım, inşallah ❤
Sorun eşimde morfoloji ve sperm çıkışı az. Bu arada 2. Çocugum bu.
İlki de tüp bebek, o İstanbul da oldu :)
Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ❤
Hayırlısı olsun inşallah.AminAllah razı olsun kendim için değil oğlum ve gelinim için araştırıyorum oğlum varikosel amelyatı oldu 3 ay önce gelinimde de polikistik over var dendi tüp bebek önerdi doktorlar burdan fikir edinmek için yazdım ruşen beyi öneren var umay tüp bebek merkezi ni önerenler var kararsız kaldık
Aminnn Allah razı olsunHayırlısı olsun inşallah.
En kısa sürede babanne olursunuz umarım
Yaptırdınız mı acba bnde antepliyim araştırıyorum daAminAllah razı olsun kendim için değil oğlum ve gelinim için araştırıyorum oğlum varikosel amelyatı oldu 3 ay önce gelinimde de polikistik over var dendi tüp bebek önerdi doktorlar burdan fikir edinmek için yazdım ruşen beyi öneren var umay tüp bebek merkezi ni önerenler var kararsız kaldık
İstanbul acıbadem mi yoksa Antep novafertil mi sizce fiyat aynı diyorlar napsam kiAmin canım, inşallah ❤
Sorun eşimde morfoloji ve sperm çıkışı az. Bu arada 2. Çocugum bu.
İlki de tüp bebek, o İstanbul da oldu :)
Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ❤
Bende İstanbula gidecektim, dondurulmuş vardı. Vazgeçtim, konaklama yolculuk vs. Zor olacaktı. Sizin içiniz hangisine siniyorsa ona yönelin. Hayırlı olsunİstanbul acıbadem mi yoksa Antep novafertil mi sizce fiyat aynı diyorlar napsam ki
Aa bilmıodum bunu çok teşekkür ederm ilgilenip cevap verdiniz içinBende İstanbula gidecektim, dondurulmuş vardı. Vazgeçtim, konaklama yolculuk vs. Zor olacaktı. Sizin içiniz hangisine siniyorsa ona yönelin. Hayırlı olsuninşallah bebiş yada bebişlerinize kavuşursunuz.
Bu arada biz antep nova da embiriyoskop tekniği istedik. 700 TL idi geçen sene. Embiriyoları dışarı çıkarmadan, rahim içinde ki gibi bir ortamda inceliyorlar ve CD sini veriyorlar. Hangisi daha kaliteli siz bile çıplak gözle anlayabiliyorsunuz :)
Aklınızda bulunsun
Rica ederim canımAa bilmıodum bunu çok teşekkür ederm ilgilenip cevap verdiniz için ❤
Yok cnm herkes daha çok erken olduğunu söyledi amelyattan en az 6 ay süre geçmesi gerekiyomuş şu an ilaç tedavisine devam ediyor gelinimede rahim filmi çektir dedi dr deva hastanesine gidiyoruz nurettin beye fiyatını sordum 1.200 tl dediler şok oldum üniversiteden de randevu alamıyoruz bizde şaştık kaldık anlayacağınYaptırdınız mı acba bnde antepliyim araştırıyorum da
Bi rahim filmi mi 1200 müş aman Allahım ya valla bnde daha araştırıom kafam allak bullak napcağımı bilmıyorumYok cnm herkes daha çok erken olduğunu söyledi amelyattan en az 6 ay süre geçmesi gerekiyomuş şu an ilaç tedavisine devam ediyor gelinimede rahim filmi çektir dedi dr deva hastanesine gidiyoruz nurettin beye fiyatını sordum 1.200 tl dediler şok oldum üniversiteden de randevu alamıyoruz bizde şaştık kaldık anlayacağınsen ne durumdasın şimdi cnm
Aynen valla cnm Allah yardımcımız olsun yani 1.200 bi filme verirsek acaba tüp bebeğe ne kadar isterlerBi rahim filmi mi 1200 müş aman Allahım ya valla bnde daha araştırıom kafam allak bullak napcağımı bilmıyorum
Amin inşallh. Tüp bebek rahat 10.000rahat gider fazla gider az gitmez diolar.Aynen valla cnm Allah yardımcımız olsun yani 1.200 bi filme verirsek acaba tüp bebeğe ne kadar isterler
Evet malesefAmin inşallh. Tüp bebek rahat 10.000rahat gider fazla gider az gitmez diolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?