Gaziantep tüp bebek merkezi önerisi

Allah bağışlasın darısı tüm bebek isteyenlere inşaAllah sakıncası yoksa sorun neydi sizin
Amin canım, inşallah

Sorun eşimde morfoloji ve sperm çıkışı az. Bu arada 2. Çocugum bu.
İlki de tüp bebek, o İstanbul da oldu :)

Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin Allah razı olsun kendim için değil oğlum ve gelinim için araştırıyorum oğlum varikosel amelyatı oldu 3 ay önce gelinimde de polikistik over var dendi tüp bebek önerdi doktorlar burdan fikir edinmek için yazdım ruşen beyi öneren var umay tüp bebek merkezi ni önerenler var kararsız kaldık

Hayırlısı olsun inşallah.
En kısa sürede babanne olursunuz umarım

Yaptırdınız mı acba bnde antepliyim araştırıyorum da

İstanbul acıbadem mi yoksa Antep novafertil mi sizce fiyat aynı diyorlar napsam ki

İstanbul acıbadem mi yoksa Antep novafertil mi sizce fiyat aynı diyorlar napsam ki
Bende İstanbula gidecektim, dondurulmuş vardı. Vazgeçtim, konaklama yolculuk vs. Zor olacaktı. Sizin içiniz hangisine siniyorsa ona yönelin. Hayırlı olsun inşallah bebiş yada bebişlerinize kavuşursunuz.

Bu arada biz antep nova da embiriyoskop tekniği istedik. 700 TL idi geçen sene. Embiriyoları dışarı çıkarmadan, rahim içinde ki gibi bir ortamda inceliyorlar ve CD sini veriyorlar. Hangisi daha kaliteli siz bile çıplak gözle anlayabiliyorsunuz :)
Aklınızda bulunsun

Aa bilmıodum bunu çok teşekkür ederm ilgilenip cevap verdiniz için

Yaptırdınız mı acba bnde antepliyim araştırıyorum da
Yok cnm herkes daha çok erken olduğunu söyledi amelyattan en az 6 ay süre geçmesi gerekiyomuş şu an ilaç tedavisine devam ediyor gelinimede rahim filmi çektir dedi dr deva hastanesine gidiyoruz nurettin beye fiyatını sordum 1.200 tl dediler şok oldum üniversiteden de randevu alamıyoruz bizde şaştık kaldık anlayacağın sen ne durumdasın şimdi cnm

Bi rahim filmi mi 1200 müş aman Allahım ya valla bnde daha araştırıom kafam allak bullak napcağımı bilmıyorum

Merhaba öncelikle geçmiş olsun size insallah en yakın zamanda bebişlere kavusursunuz rahşm filmi için fizikomer var göz hastanesinşn orda uygun fiyata cekiliyır orayada danısmanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…