Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep'e en iyi tüp bebek merkezi

Arkadaşlar lütfen bana Gaziantep de iyi güvenilir, temiz işini iyi yapan bir tüp bebek merkezi ve doktoru önerebilir misiniz?
Sankoya gitmenizi tavsiye etmem sadece para tuzağı doktor çok ilgisiz soru bile soramıyorsun hemşireler çalışanlar hepsi aynıydı tabi ben hastanenin tüp bebek merkezinden bahsediyorum çok pişmanım keşke girmeseydim

Meraba ben ilk denememi sanko da yaptım evet keske bende orda yapmasaydım olmadı zaten
Şimdi novafertil de yaptırıyorum ben memnunum bir sıkıntı yok

Meraba ben ilk denememi sanko da yaptım evet keske bende orda yapmasaydım olmadı zaten
Şimdi novafertil de yaptırıyorum ben memnunum bir sıkıntı yok
Novafetilde lde ne kadara yapıliyor acaba bide içinize sankoya gore şimdimi çünkü benimde daha olmadi

Kızlar merhaba bende gaziantepteyim novafertilden memnun kaldınız mı ?
Bende sankoya gtmiştim ama doktor bi anda hastaneden ayrıldı ortada kaldkk resmen

Kızlar merhaba bende gaziantepteyim novafertilden memnun kaldınız mı ?
Bende sankoya gtmiştim ama doktor bi anda hastaneden ayrıldı ortada kaldkk resmen
Bir kesim novafertil diyor bir kesim Umay açıkçası ben direkt Ruşen atmaca ile ön görüşme yaptım tavrını hiç beğenmedim sanko ilk tüp bebek yaptığı dönemde çok iyiymiş fakat sonradan işi bozmuş diye duydum ben açıldığında cengiz Gökçek tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum telefonla bile görüştüğümde çok ilgililerdi

İlk defa duydum bende bakayım oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…