- 11 Şubat 2018
- 73
- 33
- 38
- 35
- Konu Sahibi Lotuscicegi1
-
Sankoya gitmenizi tavsiye etmem sadece para tuzağı doktor çok ilgisiz soru bile soramıyorsun hemşireler çalışanlar hepsi aynıydı tabi ben hastanenin tüp bebek merkezinden bahsediyorum çok pişmanım keşke girmeseydimArkadaşlar lütfen bana Gaziantep de iyi güvenilir, temiz işini iyi yapan bir tüp bebek merkezi ve doktoru önerebilir misiniz?
Teşekkür ederim. Başka duyduğunuz iyi bir yer var mı
[/QUOTEben sadece oraya gittim ama çok iyi araştırın sonra benim gibi uzulmeyin
Novafetilde lde ne kadara yapıliyor acaba bide içinize sankoya gore şimdimi çünkü benimde daha olmadiMeraba ben ilk denememi sanko da yaptım evet keske bende orda yapmasaydım olmadı zaten
Şimdi novafertil de yaptırıyorum ben memnunum bir sıkıntı yok
Dediginizi anlamadım ama ben yeni transfer oldum orda personel ilgi daha iyiNovafetilde lde ne kadara yapıliyor acaba bide içinize sankoya gore şimdimi çünkü benimde daha olmadi
Dediginizi anlamadım ama ben yeni transfer oldum orda personel ilgi daha iyi
Sanko da saatlerce beklerdik birşey soramazdık bağırıp dururlardı
Sadece tüp bebek 8 bin gittiÜcreti sormuştum bir sakıncası yoksa tabi
Umarım sağlıkla hayırlısıyla kucaginizada almak nasip olurSadece tüp bebek 8 bin gitti
Ilaçlar 4 bini geçti
Histetskopi eşimin ameliyatı genetik test hepsi 20 bin falan gitti işte
Teşekkür ederim sağolun inşallah tüm olmayanlara ve bizlerede tattırsın o duyguyuUmarım sağlıkla hayırlısıyla kucaginizada almak nasip olur
Bir kesim novafertil diyor bir kesim Umay açıkçası ben direkt Ruşen atmaca ile ön görüşme yaptım tavrını hiç beğenmedim sanko ilk tüp bebek yaptığı dönemde çok iyiymiş fakat sonradan işi bozmuş diye duydum ben açıldığında cengiz Gökçek tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum telefonla bile görüştüğümde çok ilgililerdiKızlar merhaba bende gaziantepteyim novafertilden memnun kaldınız mı ?
Bende sankoya gtmiştim ama doktor bi anda hastaneden ayrıldı ortada kaldkk resmen
Transfer olamadın mı canım nasıl ortada kaldınızKızlar merhaba bende gaziantepteyim novafertilden memnun kaldınız mı ?
Bende sankoya gtmiştim ama doktor bi anda hastaneden ayrıldı ortada kaldkk resmen
Yok canım tahlil rahim filmi işlerini halletmiştim ilaç kullanmaya başlayacaktım ki ayrıldı doktorTransfer olamadın mı canım nasıl ortada kaldınız
İlk defa duydum bende bakayım orayaBir kesim novafertil diyor bir kesim Umay açıkçası ben direkt Ruşen atmaca ile ön görüşme yaptım tavrını hiç beğenmedim sanko ilk tüp bebek yaptığı dönemde çok iyiymiş fakat sonradan işi bozmuş diye duydum ben açıldığında cengiz Gökçek tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum telefonla bile görüştüğümde çok ilgililerdi
Bende duydum canım ama transfer işlemini falan yine novafertilde yapıyormuş o zaman embriyolog da novafertil in embriyologu olmaz mıbu arada bi cok kişiden Abdullah Göymeni duydum canım onuda bi araştır istersen
Sanırım öyle oluyor canım benim ilk denemem olacak senin de öyle mi?Bende duydum canım ama transfer işlemini falan yine novafertilde yapıyormuş o zaman embriyolog da novafertil in embriyologu olmaz mı
Benimde ilk denemem olacak iyi bir yer belirle canım en azından içine sinsinSanırım öyle oluyor canım benim ilk denemem olacak senin de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?