- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
- Konu Sahibi Lotuscicegi1
-
Rahim filmini nerede çektirdin ilaçların raporlu muYok canım tahlil rahim filmi işlerini halletmiştim ilaç kullanmaya başlayacaktım ki ayrıldı doktor
Gaziantep’e bu sene geldk cok fikrim yok acıkcası her yeri araştırmaya çalışıyorum umayı kafamdan sildim sankoyuda eledk zaten ataştrmaya devam :)Benimde ilk denemem olacak iyi bir yer belirle canım en azından içine sinsin
Uyutulmadm canım ben istemedm dayanırım diye fizikomerde çekildim 5 dakika falan sürüyor tabi biraz acılı sen cekildin miRahim filmini nerede çektirdin ilaçların raporlu mu
Uyutulmadm canım ben istemedm dayanırım diye fizikomerde çekildim 5 dakika falan sürüyor tabi biraz acılı sen cekildin mi
Raporum yok daha önceden dış gebelikten ameliyat oldum o yüzden tüp bebege karar verdm korkudan
Yok canım ben 2 yıllık evliyken aşılama için bile rapor çıkmıştı ve bizim hiç bir sorunumuz yok benim tüm değerlerim iyi rahim filmi temiz eşimin değerleri deok iyi ama işte sebepsiz infertiliteBen daha 2 senelik evliyim canım rapor 3 sene için geçerli
Senin sorunun ne özel değilse
Şu an 3 yıllık evliyiz canım inşallah cümlemizinki tutar inşallahEvleneli ne kadar oldu canım cok şükür değerleriniz temizmiş inşallah ilk denemede tutar
Bu kişinin durumuna bağlıymış canım2 embryo koyarlar mı acaba :) ben sankoda öyle anlaşmıştm sen tek mi koyduracaksn
Eşinde bir problem var mı canım değerleri iyiyse murat beye gitme derim boşa para kaybı bize sıkıntı olabilir dedi dna hasarı yaptırdık hasar yoktu aşılamayı üniversitede yaptırıyordum aşılama günü androloji bölümünün kapalı olduğunu öğrendik hemen kendisini aradık aşılama için sadece aşılama yapacak 2000 TL istedi sonra geri aradık 1500 olur son dediler bizde yaptıramadık o ayı kendimiz değerlendirdik yani artık iş paraya dökülmüş sankiÖyle mi cok teşekkür edermkendi özel yeri mi var acaba bilginiz var mı
Evet canım rabbim nasip ederse olur inşallah rahmin durumuna göre embriyoya göre ikiz ve ya tek koyarlar benceYa aslında doktorlar isterlerse koyuyolar sanırım ikiz gebelik riskli diye yapmak istemiyolar
Tüp bebekte malesef tamamen olay aslında paraEşinde bir problem var mı canım değerleri iyiyse murat beye gitme derim boşa para kaybı bize sıkıntı olabilir dedi dna hasarı yaptırdık hasar yoktu aşılamayı üniversitede yaptırıyordum aşılama günü androloji bölümünün kapalı olduğunu öğrendik hemen kendisini aradık aşılama için sadece aşılama yapacak 2000 TL istedi sonra geri aradık 1500 olur son dediler bizde yaptıramadık o ayı kendimiz değerlendirdik yani artık iş paraya dökülmüş sanki
Yani ücreti en son 200 TL di canım biz dna hasarına da 500 TL vermiştik iyi bir doktor ilgili ama aşılamada böyle yüksek fiyat istemesi bizi şaşırttı sonuçta muayene olmadım ultrason takibi yapmadı sadece aşılama yapılacak daha uygun söyleyebilirdi çok haklısın bu işin içine girince herşey paraTüp bebekte malesef tamamen olay aslında para
Sperm hareketinde sıkıntı var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?