Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep'e en iyi tüp bebek merkezi

Çikolata kistiyle doğal yoldan hamile kalan da çok canım sen bi aşılama dene zaten ilaçlara rapor çıkar ben 900 lük gonal fe 400 tl verdim iki aşılamada kullandım yetti bana
Biliyorum doktor çikolata kisti ile hamile kalamazsın dedi direk .tüp benek yaparsak olır dedi yaptı ama olmadı

Bir kesim novafertil diyor bir kesim Umay açıkçası ben direkt Ruşen atmaca ile ön görüşme yaptım tavrını hiç beğenmedim sanko ilk tüp bebek yaptığı dönemde çok iyiymiş fakat sonradan işi bozmuş diye duydum ben açıldığında cengiz Gökçek tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum telefonla bile görüştüğümde çok ilgililerdi
Umay tüp bebek merkezine gitmenizi hiç tavsiye etmiyorum. Ali tahtacı ve Ahmet cupurbas var orda ikisi de başta çok ilgili davranıyorlar daha sonra işlemi çok uzatıyorlar. Ayrıca yumurta toplama işlemi henüz yapilmisken aynı gün çiftlere olmazsa su kadar indirim uygularız diye konuşmalar yapıyorlar. Hemşireler sanki oranın sahibi gibi davranıyor hiç tavsiye etmem

Umay tüp bebek merkezine gitmenizi hiç tavsiye etmiyorum. Ali tahtacı ve Ahmet cupurbas var orda ikisi de başta çok ilgili davranıyorlar daha sonra işlemi çok uzatıyorlar. Ayrıca yumurta toplama işlemi henüz yapilmisken aynı gün çiftlere olmazsa su kadar indirim uygularız diye konuşmalar yapıyorlar. Hemşireler sanki oranın sahibi gibi davranıyor hiç tavsiye etmem
Koskaca antepte gidecek yer bulamadık resmen her yer cok kötü ne yapacagız ya

Koskaca antepte gidecek yer bulamadık resmen her yer cok kötü ne yapacagız ya
Şöyle söyleyeyim benim değil abimin 8 yıl çocuğu olmadı. Mecburen artık tüp bebeğe karar verdiler Umay tüp bebek merkezine gittiler ama dediğin gibi başarısız oldu çok masraf çıkardılar. En son yapacak bir şey kalmadı deyip kredi çekti İstanbul'a gittiler. Orada Bülent tıraş beye muayene oldular. Transfer yapıldı çok şükür geçen güzel bir kızı dünyaya geldi. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Belki faydalı olur mu bilmiyorum ama Bekir Çelik diye bir doktor var o doktoru da çok önerdiler bize

Valla kime gideceğimizi şaşırdık ya bu işi resmen ticarete dökmüşler

Şöyle söyleyeyim benim değil abimin 8 yıl çocuğu olmadı. Mecburen artık tüp bebeğe karar verdiler Umay tüp bebek merkezine gittiler ama dediğin gibi başarısız oldu çok masraf çıkardılar. En son yapacak bir şey kalmadı deyip kredi çekti İstanbul'a gittiler. Orada Bülent tıraş beye muayene oldular. Transfer yapıldı çok şükür geçen güzel bir kızı dünyaya geldi. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Belki faydalı olur mu bilmiyorum ama Bekir Çelik diye bir doktor var o doktoru da çok önerdiler bize
Acaba herkese farklı mı davranıp fiyat çıkarıyorlar onu da anlamadım

Valla kime gideceğimizi şaşırdık ya bu işi resmen ticarete dökmüşler
Gerçekten öyle ticaret kafasıyla çalışıyorlar. Umaydaki doktor daha abimin tedavisi bitmeden yumurta toplama işlemi yaptılar. Olumsuz sonuç alınca sizde hiç düzelme olmamış dediler. Zaten asgari ücretle çalışan bir insan bir de sürekli böyle olumsuz cevap alınca herşeyden vazgeçti

Canım öncelikle tıp fakültesinden randevu al ben rapor çıkartacağım de şartlara bakarlar çıkolata kisti varmış bu yüzden rapor hemen çıkabilir yoksa da senden iki aşılama şartı isterler hiç yok deme zaten aşılamaya bile rapor çıkartıyorlar ilaçlarına ben aşılamaları yaptırdım rapor çıktı fakat cengiz gökçekte yaptıravagım ben tüp bebeği merkez kapalı onu bekliyorum sende şansını dene
Merhaba asilama icin rapor cikartmada sartlar neler . 3 yillik evli olma sarti asilama icinde gecerlimi

Ben aşılamayı yaptırırken 2 buçuk yıllık evliyim canım sadece yaşayan çocuğun olmayacak bence çünkü hiç rapor için bi şart aramadılar
Benim problemim yok sebepsiz infertilite uc yillik evli olmama iki ay kaldi beklesemmi gitsemmi diye tereddut yasiyorum . İki kez yaptirip olmazsa tup bebege gecis yapicam . Tup bebek sartlarindada iki kez asilama yaptirmak sart biliyosun.sence napmaliyim. Senin kistin oldugu icin acaba sure onemli olmadimiki

Benim problemim yok sebepsiz infertilite uc yillik evli olmama iki ay kaldi beklesemmi gitsemmi diye tereddut yasiyorum . İki kez yaptirip olmazsa tup bebege gecis yapicam . Tup bebek sartlarindada iki kez asilama yaptirmak sart biliyosun.sence napmaliyim. Senin kistin oldugu icin acaba sure onemli olmadimiki
Benim kistim yok canım diğer arkadaşın var kisti benimki de sebepsiz infertilite iki aşılamam var rapora böylelikle hak kazandım zaten

Sen tüp bebeği özelde mi yaptırmak istiyorsun yoksa devlette mi canım rapor mu almak istiyorsun

Benim kistim yok canım diğer arkadaşın var kisti benimki de sebepsiz infertilite iki aşılamam var rapora böylelikle hak kazandım zaten
Ay kusura bakma canm yanlis okumusum. Ya gercekten sorunun olmamasi iyimi kotumu anlayamiyorum etrafimda yumurta rezervleri alarm veren fshlari 25 olmus arkadaslarim bebeklerini kucaklarina aldi ben hala duruyorum o kadar sinirlerim bozukki.

Back
X