- Konu Sahibi bluekelebek
-
Yok canım tanımıyorum bide Serap adında Bi doktor varmış soyadını şimdi hatırlayamadım Antep'te çok en iyi doktorlardanmış kıvırcık saçlı Bi doktor.işte insan korkunca böyle hep erteleniyoevet duydum o doktoru hatta bi tanıdığım ufuk beye olmuştu memnun kalmış. bende kararsızım sankoda recep anlatıcı varmış onun hakında bi fikrin varmı
evet biliyorum serap hanımı evet çok övüyorlar ama kulak burun boğaz uzmanı o. ben plastik cerrah istiyorum. çünkü ne kadarda olsa plastik cerrah burun tasarımında daha iyi olur diye düşünüyorum. ama eğer burnunuzla ilgili bir sağlık sorununuz varsa kbb uzmanı olması daha iyiYok canım tanımıyorum bide Serap adında Bi doktor varmış soyadını şimdi hatırlayamadım Antep'te çok en iyi doktorlardanmış kıvırcık saçlı Bi doktor.işte insan korkunca böyle hep erteleniyo
Geçmiş olsun.çok iyi diyorlardı amaRohat kutlaya asla burun ameliyatı yaptırmayin arkadaşlar nefesinizden olmak istemiyorsanız görüntüyü hiç bahsetmek istemiyorum bile...
Saol angell ROHAT KUTLAY baska alanlarda iyi olabilir fakat burun estetigi konusunda yetersiz bile diyemiyorum hic bilgisi yok sirf para icin insanlarin hayatlarini mahvediyorlar.[/QUOT. Çok kararsızım ya burun ameliyatı olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsız ve korkuyorum
Ben o doktorçla görüştüm biraz dengesize benziyor Tammed hastanesinde Ali Bülent Afat var kızlar birde onla görüşün 1.500 milyar istedi ayrıca kapalı ameliyat yapıyormuş becerikliye benziyorduYakup sariguney hakkinda bilgisi olan var mi?
Güya becerikli ve ünlü diye biliyordum o doktoru ben ama sende bi görüş Ali Bülent Afatla canımSaol angell ROHAT KUTLAY baska alanlarda iyi olabilir fakat burun estetigi konusunda yetersiz bile diyemiyorum hic bilgisi yok sirf para icin insanlarin hayatlarini mahvediyorlar.
Yakup sariguneyle görüştüm dediniz. Fiyat konustunuz mu kaca yapıyormuş ameliyatı ??Ben o doktorçla görüştüm biraz dengesize benziyor Tammed hastanesinde Ali Bülent Afat var kızlar birde onla görüşün 1.500 milyar istedi ayrıca kapalı ameliyat yapıyormuş becerikliye benziyordu
2.500 demişti yanılmıyorsam ama ben 3 sene önce görüşmüştümYakup sariguneyle görüştüm dediniz. Fiyat konustunuz mu kaca yapıyormuş ameliyatı ??
Sana tavsiyem canım eğer eğriliğin ciddi bir boyutta değilse asla ameliyat olma.Kbb falan farketmez.Ben 2 defa ameliyat olmuş birisi olarak diyorumki pişman olursunKızlar çok kararsızım artık bıktım kbb mi plastik cerrah mı?burnumda az bişey kemik eğriliği var kbb ye gittim yaparız dediler,plastik kemik eğriliği yapamaz dedi.plastiğe gittim biz yaparız görsellik açısındanda memnun kalırsınız.ama kbb görsellik açısından yetersiz dedi.bilmiyorum ne yapayım
Ama Can'ım görsel olarakta çok kötü duruyo kemerli ve ucu düşük gülerken sanki ağzıma düşücek öz güvenim sarsıldı gülmüyorum artık bile :Sana tavsiyem canım eğer eğriliğin ciddi bir boyutta değilse asla ameliyat olma.Kbb falan farketmez.Ben 2 defa ameliyat olmuş birisi olarak diyorumki pişman olursun
Kapalı olduğum fotomu çekmek istemiyorum canım ki zaten önceki fotolarımın hepsini imha ettimDelidolumm/nerde oturuyorsun?hangi doktora ameliyat oldun.bide Bi sakıncası yoksa öncesi sonrası fotonu görebilirmiyim?
Hımm tamam Can'ım hani özel mesaj olarakta atabilirsin.neyse sorun değil.burnum sanırım doğuştan.hangi doktorlara ameliyat oldun?bide tammed hastanesinde Ufuk tekbaş var kbb doktoru Bi fikrin varmı acaba?Kapalı olduğum fotomu çekmek istemiyorum canım ki zaten önceki fotolarımın hepsini imha ettim
Seni burnun sonradan mı bozuldu yoksa doğuştan mı böyle
Onu bilmiyorum canm ben tammedde ali bülent afata oldumHımm tamam Can'ım hani özel mesaj olarakta atabilirsin.neyse sorun değil.burnum sanırım doğuştan.hangi doktorlara ameliyat oldun?bide tammed hastanesinde Ufuk tekbaş var kbb doktoru Bi fikrin varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?