Gaziantepte deprem

şimdi hemen sakince ama sallanmadan üstüne başına bişeyler al, bi sırt çantasına koy. cüzdan, para, kartlar, kimlik, ev anahtarı, varsa araba anahtarı vs hepsini toplayıp sıkı sıkı da giyinip o evi terket. sığınabileceğin en yakın noktaya git. bak burada yazıyor güvenli bölgeler:

Deprem Güvenli Bölgeler Haritası

Dualarınızı esirgemeyin lütfen . Buralar yerle bir oldu . İnsanlar teker teker ölüyor evler yıkıldı yollar yarıldı . Dışarısı buz gibi evde bekliyorum korkarak . Bitmiyor sürekli artçı deprem oluyor . Nolur dua edin 🤲🏻
Çıkın evde durmayın bizde marastayiz disarda bekliyoruz

Dualarınızı esirgemeyin lütfen . Buralar yerle bir oldu . İnsanlar teker teker ölüyor evler yıkıldı yollar yarıldı . Dışarısı buz gibi evde bekliyorum korkarak . Bitmiyor sürekli artçı deprem oluyor . Nolur dua edin 🤲🏻
Üstünüze kat kat giysi giyinip en yakın bekleme yerine gidin evde kalmayın daha korunaklı bekleme alanlarında toplanma alanlarında bulunun ne olur ne olmaz böyle bir durumda , Rabbim yardımcınız olsun 😔🙏🏻

⭐gaziantep
-çiçek plaza düğün salonu
-uğur okulları gaziantep kampüsü
-incilikaya spor salonu
-şehitkamil belediyesi beykent spor salonu
-kuzeyşehir spor salonu
-talat özkarslı spor salonu
-hasan doğan spor kompleksi
-karakedi saklı bahçe
-müzeyyen erkul bilim ve sanat merkezi

Buralar halka açılmış diye duydum. Cemevleri ve camiler de açık olabilir. Deprem güvenli bölgelerini atmış bir üye de

Evden çıkmanız gerekiyor ztn hemen bir kaç saate bitmesini beklemeyin o evler tek tek boşalacak şimdi can telaşındalar. Büyük bir artcida duvarlar bile size zarar verir
Deprem duracak ve evde kalmaya devam edeceksiniz gibi birseyi kenara bırakıp güvenli alana geçin lütfen süreç uzun olacak

İnşallah hala evde değilsinizdir Allah aşkına çıkın evden lütfen. Hala depremler oluyor çok tehlikeli.

Yaa burda bir üye vardı kızlar adını hatırlayamadım göçmenlerle ilgili bir kurumda çalışıyordu çok samimi iyi niyetli bir üyeydi. O da deprem olan bölgelerdeydi sanırım. O nasıl acaba? Adını hatırlayan varsa etiketlese buraya bakarsa iyi mi yazsın bizlere

Yaa burda bir üye vardı kızlar adını hatırlayamadım göçmenlerle ilgili bir kurumda çalışıyordu çok samimi iyi niyetli bir üyeydi. O da deprem olan bölgelerdeydi sanırım. O nasıl acaba? Adını hatırlayan varsa etiketlese buraya bakarsa iyi mi yazsın bizlere

En buyuk kk En buyuk kk

Back
X