Gaziantep'te yasam

senın gıbı guzel ınsanlar olmalı zaten bu sehırde... saglıkla sıhhatle yıne gelırsın ınsallah

Antepli eltim var hic anteo yemegi gormedik ondan o kadar yemekleriyle ünlu olmasina ragmen bi yuvalamayi yapmisti galiba hatirladigim . Kizlar bu arada antep nohut durumu evde mubakkak deneyin efsane acayip guzel cidden bak lutfen yapin yiyin bana guvenin

ozellıkle yapmıyordur o eltıler yok mu o eltıler

Kalabalığız aynen 7 kişi zaten herkes merak ettiklerini alacak ve aklımda 2 kişi tek porsiyon alsın kapan kalkıp kaçsın aaahhaha ağzımızda yemeklerle anca zati katmerle başlayıp küşlemeyle bitirmek planım ara öğünler de baklava patlıcanlı meyveli kebaplar nohut dürümü de yeni gördüm kaç öğün sığdırırım bir güne hesaplayayım Bebe var 2 tane hayvanat bahçesini listeye ekledim o vakit Bakırcılar çarşısıyla yakınlarsa o zaman hepsi 1 günde çözülür inşallah çok sağol canım

kesınlıkle 1 gunde bakırcılar carsısını hızlı turlayıp muzelere gecersınız hep yan yana dıp dıbeler zaten
muzelerı babanız begenecek kaleyı de begenecek savas muzesını de begenecek emınım cunku ben hıc muze seven bır ınsan degılımdır normalde
gıdın dıyorsam emın olun bosa zaman kaybı olmaz :)

Kız cidden yaa . Zaten kaynım yapiyor genelde yemegi evlenirken elim sicak dsudan soğuk suya girmicek diye anlaşmıslar . Ne zama gittiysek kaynim saolsun ac birakmadi servis yapti bize
kayınvalıde de anteplı gelın aldım dıye sevınmıstır kıyamam

Çok sağol canım cidden içim rahatladı eminim beğenecektir ben bayılırım tarihi yerlere zaten

kayınvalıde de anteplı gelın aldım dıye sevınmıstır kıyamam
Zaten kv kosa kosa aldi simdi dizlerine vuruyor once biz evlenecekken esimle akrabasi diye hemen almak istedi eltimi dugun ustune dugun yapmaya calisti . Simdi burnundan getiriyor . Neden ? Cunku kaynimi parmaginda oynata oynata bi hale soktu ondan amannn bosver . Benden gordukleri yemegi ondan goremediler malesef ki bizde oyle . Ama gezmeyi cok ssever heryeri gezsin . Bekarken hic disari cikmazmis . Ayy iyice dedikodu yaptimmm hee

Garip olan mesele nedir? Suriye’deki tüm birikimini alıp Türkiye’de hayat kurmaları mı ?

Garip olan mesele nedir? Suriye’deki tüm birikimini alıp Türkiye’de hayat kurmaları mı ?
Evet garip dediğim gibi başka bir şehirden buraya yerleştim ve orada en az 10 kişi aynı evde yaşıyorlar. Sürekli dileniyorlar. Burada cafeleri var hatta apartman dikmişler bu bana garip geldi olamaz mı?

AA ben bilmiyordum geri dondugunuzu.Ben evlendikten sonra kilo aldım tek dezavantajı da bu iştahım açıldı istanbulda yaşarken bile
Diğer konuda da önce sizin beğenmeniz lazım gelin kız olaraktan

Of ya bende kebap yemek istiyom lavaştan ellerime yağlar aksın istiyom köpüklü ayranımı bakır tastan höpürdeteyim istiyom sumaklı soganı yarınlar yokmuscasına yiyeyim istiyom antepli olmak ayrıcalık... veganları tenzih ederim.

yaaaaa hayırlı ugurlu olsuuunn tasınırken bana yazarsın yardımcı olabılecegım ne olursa

Col tesekkurler insallah pandemi azalinca da bulusuruz valla. Ilk gittigimde ofise yakin (guvenevler) bir arkadasimin evinde kalacagim sag olsun ama en kisa zamanda bi ev bulup tasinmayi planliyorum. Herhalde bir sorun olmaz. Heyecanliyim ama cok. Yorumlari tekrar tekrar okuyup gidince ilk ne yicem onun planini yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…