Gaziantep'te yasam

Peki sizce oralarda kilo vermem hic mi mumkun degil? Cok sismanim kizlar zar zor 20 kilo verdim.

Annem babam duyunca ilk dedikleri bu oldu kizim zaten sismansin emin misin dediler. Ay neyse ya bakalim ne olacak umarim bisey cikar.
soyle soyleyeyım saka gelebılır gercek
hastanede katmer otomatı var para atıyorsunuz katmer verıyor
kılo vermek cok cok cok cok zor
tokum yıyemem dersınız barı corba ıcseydın derler menuler cok genıs lokantaya gıdıp sadece kebap yemek ıstersınız 1 kısılık porsıyonla en az 2 kısı doyar tabak tabak mezeler salatalar gelır muesseseye aıt buraya geleceklere o yuzden dıyoırum mesela 4 kısıler 2 kııslık soyleyın bolusun dıyorum bır ekmegı kolum kadar

ben 6 ayda 45 kılo verdım ama ne sen sor ne ben soyleyeyım nasıl kılo verdıgımı gercekten kendımı ve etrafımdakı ınsanları yersem ölecegıme ınandırdım yoksa zor kılo veremezsınız kılo almamak ıcın yontemlerı soyleyecegım ben

Afrika'dan iyidir. En azından insan olur. Orda yeterince sıkıntıdasınız zaten

Alakasız olacak ama

- Kadınların saçları çok parlak ve gür: şehir suyunun iyi olması, doğal sabun kullanma ve genetik diye düşünüyorum

- Kadınlar renkli şeyler giymeyi ve takıyı seviyorlar. Bir gün havaalanında mor kadife elbise giymiş bir nine görüp çok beğenmiştim Antepliyim dedi uzun hikaye

- Düğünlerde bol 22 24 ayar takılar uçuşuyor tam bana göre kışın ben de 22 ayar şeyler takarım

- İnsanlar genel olarak güleryüzlü

- Çok iyi salça, sabun, zeytinyağı ve başka doğal ürünler var

Uluslararasi kurulus (multeci hukuku ve insani yardim alaninda) halihazirda calistigim kurumun turkiye guneydogu ofisi.
kurum hangı semtde
15 yasınızdan sonra sanırım antep cag atlamıs hele sanko park dedıgınız yer bana gore cergıbozan market gıbı bırsey bence yanı artık oyle oldu oraya hala gıden varmı ya :) gıden mıgrosuna gıdıyordur

sakin yahu gulmenın nesı kotu patlıcan oyan abla abıler gozumun onune geldı sevımlı degıl mı
bılseydım gulmezdım pardon yanı

Umarim burda beni ise alacak olan birilerine kendimi ifsa etmem ama adreste sehitkamil yaziyor. Belki suriyeli nufusa yakin bir yerdir. Is geregi surekli ofis disinda bir yerlere gidip belediyeyle halk egitimle iskurla goc idaresiyle multeci dernekleriyle stklarla ic ice olmam gerekiyor ama (tabi alinirsam) dediginiz gibi cok aktif olmam lazim resmen ordan oraya kosturmali bir is.

tam ustune bastın miss
zeytınlerımız cok kalıtelı burda o zeytınlerın her turlu yemegını yapar
ustune yagını cıkarır ıcer
ustne o yagdan sabun yaparız kı babam zeytınyaglı sabun ımaalatcısı bu arada

yemegı ıcmeyı gıymeyı gezmeyı severler yuruyen kuyumcu gıbıler aynen de oyle gıyerler takıp takıstırırlar bu bolge genel olarak altını sever
burda somurtmak ayıp sayılır ılk akla gelen bır sorunun mu var derler cıddı yuzu asık bırını gorduklerınde sehır alısık degıl
zaten o kadar yıyıp ıcıp seker bombastıgıne donusup nasıl cıddı olabılır kı ınsan zor yanı

Güya büyükşehirdeyiz ama yıl 2020, hala sık sık elektrikler kesiliyor burada. Ki ben Antep’in en iyi semtinde oturuyorum diyebilirim. N nscckts kadar tozpembe bakamıyorum şehre. Hindistan gibi, kalabalığı çok, insanlar arasındaki gelir farkı çok. Kiraları uçuk. Ama yine de buraya çalışmaya gelip de memnun ayrılmayanı görmedim. Yerli insanları çok iyidir.

Hala gidiyorum şimdi tabii Primemall falan var bir de benim yaşadığım zamanlar arkadaşlarımla çok daha farklı buluşma noktası belirleyemeyecek yaştaydım ondan da olabilir Şu an gittiğimde mekanım genelde Düşler Bahçesi ya da Anneler Parkı civarındaki cafeler oluyor onun dışında vakit geçirebileceğim ilgimi çeken çok farklı yerler gelmiyor aklıma sizin tavsiyeniz varsa alayım bir daha gidişimde deneyimlemiş olurum :) Ben de Anneler parkı civarında yaşadım yani iyi olan bir muhitti ama inanın bir kere bile şort giymeye cesaret edemedim üstteki yorumlarda kıyafet olayının semtlere göre değiştiğini söylemişsiniz bilemiyorum Antep özellikle o konularda çok tutucu gelir bana.

Ise alinirsam evet multeci kurulusuyla. Ankarada ve dogu afrikada da ayni kurulusta calistim. Ay insallah burda kimseye ifsa olmam zaten daha bisey belli olmadan surekli burda her yeni is icin konu aciyorum.
Görev yaptığım okul IOM binasının orada. Çalışanlarıyla karışılıklı masalarda kebap yiyorduk dün ahsjajjss

şehıtkamıl buyuk bır yer bende sehıtkamıldeyım bu bolgeyı sevecegınızden emınım tamda bahsettıgım rahat ve guzel dedıgım sarıgulluk emek fatıh mahallesı tugay ıbrahımlı dedıgım yerler vardı ya hah sehıtkamılde ıste :)

evet zaten pek oturma ımkanı olan bır ıs degıl ısınızve surıyelı nufusa yakın bır yer degıl calısagınız yer onu soyleyeyım daha cok antebın yerlılerının oldugu bolge tabıkı surıyelı komsularımız var ama bu bolgeledı komsularımızın daha cok fabrıkası ısletmesı falan var en kucugu esnaf o eve 20 kısı dolusan tayfa bu bolgede pek bulunmaz dıyebılırım cunku bu bolgede ev sahıplerı genelde memur sartı koyuyor evı kıraya verırken

Ben Kocaeli'nden Antep e tayin istemiştim 3 yıl önce memleketime yakın diye ,3 ay içinde eşimle tanıştım 5 ayda evlendik karatastaki bekar evim ilk evlilik evim oldu şans getirdi hamile oldum orda kızim doğdu ve ben 30 kilo almıştım Makaron benim de başka bı topikten arkadaşım, sosyal medyadan hayatlarımıza müdahaliz ben oradayken gelecekti şartlar ve zaman uymadı

Antep e gelecek olursam evet kardes komşu şehrimiz, evet yemeklerimiz çok benzer evet insanımız çok candan ama fiyatlar uçmuş her yerde geçen haftalarda kızımi hayvanat bahçesine getirdik eski evimizin verilen Yeni kirasına inanamadik bı de varoş denilecek yapılarla lüks yapıların iç içe geçmisligi çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…