Gaziantep'te yasam

tam ustune bastın miss
zeytınlerımız cok kalıtelı burda o zeytınlerın her turlu yemegını yapar
ustune yagını cıkarır ıcer
ustne o yagdan sabun yaparız kı babam zeytınyaglı sabun ımaalatcısı bu arada :KK70:

yemegı ıcmeyı gıymeyı gezmeyı severler yuruyen kuyumcu gıbıler aynen de oyle gıyerler takıp takıstırırlar bu bolge genel olarak altını sever
burda somurtmak ayıp sayılır ılk akla gelen bır sorunun mu var derler cıddı yuzu asık bırını gorduklerınde sehır alısık degıl
zaten o kadar yıyıp ıcıp seker bombastıgıne donusup nasıl cıddı olabılır kı ınsan zor yanı :KK70:

Ben de Ankara'daysam bir tane Antep ürünleri satan ufak mağazadan zeytinyağı alıyorum mutlaka, asitliği şahane mideyi asla yakmıyor.

Yemeyi içmeyi gezmeyi ben de seviyorum, yürüyen kuyumcu olmayı renkli şeyler giymeyi de seviyorum herkes bunları neden takıyorsun diyor çok yanlızım:olamaz: :olamaz: :halay:Gezerken gülüp konuşcaksın tabi 5 karış suratla gezmek olmaz ki. En takdir ettiğim şey komşu gezmesi valla herkes çok sıcakkanlı. Annemin arkadaşı A... teyze davet ettiğinden sektirmeden geldim, Corona bitince tekrar davet bekliyoruz okuyorsan baklava da yap lütfen

soyle soyleyeyım saka gelebılır gercek
hastanede katmer otomatı var :KK70: para atıyorsunuz katmer verıyor :KK70:
kılo vermek cok cok cok cok zor
tokum yıyemem dersınız barı corba ıcseydın derler menuler cok genıs lokantaya gıdıp sadece kebap yemek ıstersınız 1 kısılık porsıyonla en az 2 kısı doyar tabak tabak mezeler salatalar gelır muesseseye aıt buraya geleceklere o yuzden dıyoırum mesela 4 kısıler 2 kııslık soyleyın bolusun dıyorum bır ekmegı kolum kadar :KK70:

ben 6 ayda 45 kılo verdım ama ne sen sor ne ben soyleyeyım nasıl kılo verdıgımı gercekten kendımı ve etrafımdakı ınsanları yersem ölecegıme ınandırdım :KK70: yoksa zor kılo veremezsınız kılo almamak ıcın yontemlerı soyleyecegım ben :KK70:
Ahhh o katmer yok mu o katmer❤️❤️❤️❤️

Ben de Ankara'daysam bir tane Antep ürünleri satan ufak mağazadan zeytinyağı alıyorum mutlaka, asitliği şahane mideyi asla yakmıyor.

Yemeyi içmeyi gezmeyi ben de seviyorum, yürüyen kuyumcu olmayı renkli şeyler giymeyi de seviyorum herkes bunları neden takıyorsun diyor çok yanlızım:olamaz: :olamaz: :halay:Gezerken gülüp konuşcaksın tabi 5 karış suratla gezmek olmaz ki. En takdir ettiğim şey komşu gezmesi valla herkes çok sıcakkanlı. Annemin arkadaşı A... teyze davet ettiğinden sektirmeden geldim, Corona bitince tekrar davet bekliyoruz okuyorsan baklava da yap lütfen

Yemeyi icmeyi ben de severim umarim bunu da dikkate alirlar beni ise alirken :P

Hala gidiyorum şimdi tabii Primemall falan var bir de benim yaşadığım zamanlar arkadaşlarımla çok daha farklı buluşma noktası belirleyemeyecek yaştaydım ondan da olabilir 😂 Şu an gittiğimde mekanım genelde Düşler Bahçesi ya da Anneler Parkı civarındaki cafeler oluyor onun dışında vakit geçirebileceğim ilgimi çeken çok farklı yerler gelmiyor aklıma sizin tavsiyeniz varsa alayım bir daha gidişimde deneyimlemiş olurum :) Ben de Anneler parkı civarında yaşadım yani iyi olan bir muhitti ama inanın bir kere bile şort giymeye cesaret edemedim üstteki yorumlarda kıyafet olayının semtlere göre değiştiğini söylemişsiniz bilemiyorum Antep özellikle o konularda çok tutucu gelir bana.
ya bence kıyafetlerı rahat gıyememek ulkemızın bır problemı ankarada da bana böööön böön baktılar takıp ettıler cok tacıze ugradım mersınde de kı tatıl yer denız sehrı dusunun ... bence bu turkıyeye has bırsey olmalı

anneler parkı cıvarı sevdıgım bolgeler sakin ınsanlar memnun ınsanlar severım oraları oraya da yakınım :)
ınsanlar bır yesıllık gorelım dıye cafelerde bır caya dunyanın parasını verıyor bız yesıl sehırde yasıyoruz organızesı bu kadar buyuk sanayısı bu kadar guclu ve bukadar yesıl kac sehır var :)

mesela turkıyenın en buyuk dunyanın en buyuk 2. hayvanat bahcesı bızde
medusa cam muzesı
ataturk muzesı
savas muzesı
gezegenevı
mutfak muzesı
kale
arkeolojı muzesı
ulkenın en buyuk oyuncak muzesı bızde
dulukbaba
bıyolojık golet
konakların bır cogu muze ve cafe oldu
bakırcılar caddesı
milli mucadele muzesı
bayazhan
panaroma muzesı
hamam muzesı
etbografya muzesı
fıstık muzesı
saklıkonak
rum kale
zeugma
ermenı evlerı
yeşil vadı parkı turkıyenın en buyuk 5 parkı zaten antepde
antebın bır ucundan dıger ucuna gıden parklarımız var :) ıcınde cesıt cesıt aktıvıtelerın oldugu parklar
burç var
allaben parkı var
botanık bahcemız var
masalpark
şelale park
ay heryerı park bahce yaz yaz bıtmedı
tıyatromuzda sureklı etkınlık var beledıyeler cok ıyı calısıyor
tahmıs kahvesınden daha guzel ve etnık kendısıne has bır cafe gormedım ben mesela baska sehırde :)

ya cok cafe var beledıyelerın ozel cafelerı var yuzuncuyıl parkı mesela yuz yıl surecek nerdeyse yuru yuru bıtmeyen park :KK70:

nizip barajda yelkenlı yarısları yapılıyor

Of kizlar gelirsem kadinlar kulubu bulusmasi yapin benimleee gerci korona var :KK43:
corona olmasa gel bende kal gez sehrı gor derdım zaten coronadan dolayı davet edemıyorum cekınıyorum cunku esım yogun calısıyor hadı sen tek cıkar gelırsın de bızden sana bulasır allah korusun su corona stabıl hale gelseydı burda evın var cık gel derdım
Ben Kocaeli'nden Antep e tayin istemiştim 3 yıl önce memleketime yakın diye ,3 ay içinde eşimle tanıştım 5 ayda evlendik karatastaki bekar evim ilk evlilik evim oldu şans getirdi hamile oldum orda kızim doğdu ve ben 30 kilo almıştım 🙈🙈🙈 Makaron benim de başka bı topikten arkadaşım, sosyal medyadan hayatlarımıza müdahaliz ben oradayken gelecekti şartlar ve zaman uymadı 😄

Antep e gelecek olursam evet kardes komşu şehrimiz, evet yemeklerimiz çok benzer evet insanımız çok candan ama fiyatlar uçmuş her yerde geçen haftalarda kızımi hayvanat bahçesine getirdik eski evimizin verilen Yeni kirasına inanamadik bı de varoş denilecek yapılarla lüks yapıların iç içe geçmisligi çok
makaron demıstı burda sevdıgım arkadasım var gorusmek ıstıyorum onunla fırsat bulursam demıstı o sızmıydınız :)
sevındım karsılasmamıza burda guzel bahsetmıstı sızden :)

Ahhh o katmer yok mu o katmer❤️❤️❤️❤️
bence en ıyısını zekerıya usta yapar odullu katmercı
sabah cıgercı mustafada cıger veya metanetde beyran ıctıkten sonra zekerıya da katmer yenır yanında sut verırler oyyyy oy :D
gune oyle baslanır
noterde calısıyorken arkadaslarla kebapcıda bulusuyorduk sabah bırlıkte orda kahvaltı yapıp ıse oyle gecıyorduk :D

sabah cıger yıyoruz deyınce sasırıyorlar bırde :D bu antep cıgerı
yenır
katmer yenıyor cıger nıye yenmesın demı ama

corona olmasa gel bende kal gez sehrı gor derdım zaten coronadan dolayı davet edemıyorum cekınıyorum cunku esım yogun calısıyor hadı sen tek cıkar gelırsın de bızden sana bulasır allah korusun su corona stabıl hale gelseydı burda evın var cık gel derdım

makaron demıstı burda sevdıgım arkadasım var gorusmek ıstıyorum onunla fırsat bulursam demıstı o sızmıydınız :)
sevındım karsılasmamıza burda guzel bahsetmıstı sızden :)
Muhtemelen benimdir 😇😇 canım benim yaa Makaron,❤️ evet güzel oldu kötü anılarım da oldu tabi mesela gupguzel saçlarımı Erhan Kaya yaktı düğün zamanı bayağı kisaltip citcitla idare etmiştim sonra bayağı bayağı üç numaradan hallice kisaltmistim 😬😬 saçımın mimari değil saçımın celladi olmuştu🤦 sonra Mustafa Orhan diva uğur la devam etmiştim yoluma

Muhtemelen benimdir 😇😇 canım benim yaa Makaron,❤️ evet güzel oldu kötü anılarım da oldu tabi mesela gupguzel saçlarımı Erhan Kaya yaktı düğün zamanı bayağı kisaltip citcitla idare etmiştim sonra bayağı bayağı üç numaradan hallice kisaltmistim 😬😬 saçımın mimari değil saçımın celladi olmuştu🤦 sonra Mustafa Orhan diva uğur la devam etmiştim yoluma
ayy kuaforlerı hıc bılmıyorum ama mustafa orhanı duymustum hıc gıtmeyen ben metini duyduysam orayı ıyıdır :D

ay bu kız dogustan anteplı :D
tam kaynanaların sevdıgı gelın tıpı

ulkeyı baskanlar yonetır antebı kaynanalar :D burda evın buyuk kadınları yonetıcı
gezelım tozalım yıyelım ıcelım takıp takıstıralım dıyen bır gelın adayını asla kacırmazlar

cok severız zaten hemen bekar arkadaslarımızı bı araya getırırız bır dişi gorduk mu sulalemızdekı tum bekar erkekler hafızamızdan fılm serıdı gıbı gecer
dugun olsa da oynasak :D

yalnız eltıler eltı kaynanalar kaynana he onu soyleyeyım de
modacı gulsah saracoglu komsumdu zamanında :KK70: eltısı kacırttı kadını resmen :KK70:
aynı adamla ıkı kere evlendı ayrıldı o kaynana eltı yuzunden
ruhunuz savascı mı hazır mısınız kızlar buna :KK70: burda erkekler degıl kadınlar zor eltıler kaynanalar zor
erkekler valla dolma oyar kofte yogurur sıkıntı yok da eltıler fena ya

Legal Alien Legal Alien merhaba :) ınsallah rahatsız etmıyorumdur
yakın zamanda gormus gezmıs bırı olarak antep hakkında goruslerını alabılır mıyım :KK68:

bence en ıyısını zekerıya usta yapar odullu katmercı
sabah cıgercı mustafada cıger veya metanetde beyran ıctıkten sonra zekerıya da katmer yenır yanında sut verırler oyyyy oy :KK70:
gune oyle baslanır
noterde calısıyorken arkadaslarla kebapcıda bulusuyorduk sabah bırlıkte orda kahvaltı yapıp ıse oyle gecıyorduk :KK70:

sabah cıger yıyoruz deyınce sasırıyorlar bırde :KK70: bu antep cıgerı
yenır
katmer yenıyor cıger nıye yenmesın demı ama
Kesinlikle haklısın. Baba tarafım antepli benim. Geçen babam gitti antebe. Geldiğinde göbek önden gidiyordu😂😂😂😂Savunması "Napayım her önüne gelen sofraya davet ediyor. Geri çevirip ayıp mı edeyim😂" 😂😂😂

Geçen sene üç gün gidip kaldık. Bu sene de gitmeyi çok istedik ama koronadan dolayı nasip olmadı. Yemekleri zaten anlatmışlar ama sırf o da değil. Bakırcılar çarşısından taksicisine kebapçısına, bir tane mi esnaf kazıklamaya çalışmaz? Ya da biz şansımıza hep iyilere denk geldik 🤷🏻‍♀️
her yerin iyisi kötüsü var tabiki ama bizmo 3 günde hiç kötü bir tecrübe yaşamadık. Şu korona bi bitsin, en çok istediğim şey tekrardan antep e gitmek.

yalnız eltıler eltı kaynanalar kaynana he onu soyleyeyım de
modacı gulsah saracoglu komsumdu zamanında :KK70: eltısı kacırttı kadını resmen :KK70:
aynı adamla ıkı kere evlendı ayrıldı o kaynana eltı yuzunden
ruhunuz savascı mı hazır mısınız kızlar buna :KK70: burda erkekler degıl kadınlar zor eltıler kaynanalar zor
erkekler valla dolma oyar kofte yogurur sıkıntı yok da eltıler fena ya
Vallaha aynen öyle. Kaynanalar evin reisi cumhuru. 😂😂

Back
X