- Konu Sahibi En buyuk kk
Hahahah Antep yemenin ibadet sayıldığı şehirTam bana göreymiş taliplerim olursa beklerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah Antep yemenin ibadet sayıldığı şehirTam bana göreymiş taliplerim olursa beklerim![]()
tam ustune bastın miss
zeytınlerımız cok kalıtelı burda o zeytınlerın her turlu yemegını yapar
ustune yagını cıkarır ıcer
ustne o yagdan sabun yaparız kı babam zeytınyaglı sabun ımaalatcısı bu arada
yemegı ıcmeyı gıymeyı gezmeyı severler yuruyen kuyumcu gıbıler aynen de oyle gıyerler takıp takıstırırlar bu bolge genel olarak altını sever
burda somurtmak ayıp sayılır ılk akla gelen bır sorunun mu var derler cıddı yuzu asık bırını gorduklerınde sehır alısık degıl
zaten o kadar yıyıp ıcıp seker bombastıgıne donusup nasıl cıddı olabılır kı ınsan zor yanı![]()
Ahhh o katmer yok mu o katmersoyle soyleyeyım saka gelebılır gercek
hastanede katmer otomatı varpara atıyorsunuz katmer verıyor
kılo vermek cok cok cok cok zor
tokum yıyemem dersınız barı corba ıcseydın derler menuler cok genıs lokantaya gıdıp sadece kebap yemek ıstersınız 1 kısılık porsıyonla en az 2 kısı doyar tabak tabak mezeler salatalar gelır muesseseye aıt buraya geleceklere o yuzden dıyoırum mesela 4 kısıler 2 kııslık soyleyın bolusun dıyorum bır ekmegı kolum kadar
ben 6 ayda 45 kılo verdım ama ne sen sor ne ben soyleyeyım nasıl kılo verdıgımı gercekten kendımı ve etrafımdakı ınsanları yersem ölecegıme ınandırdımyoksa zor kılo veremezsınız kılo almamak ıcın yontemlerı soyleyecegım ben
![]()
Ben de Ankara'daysam bir tane Antep ürünleri satan ufak mağazadan zeytinyağı alıyorum mutlaka, asitliği şahane mideyi asla yakmıyor.
Yemeyi içmeyi gezmeyi ben de seviyorum, yürüyen kuyumcu olmayı renkli şeyler giymeyi de seviyorum herkes bunları neden takıyorsun diyor çok yanlızım![]()
![]()
Gezerken gülüp konuşcaksın tabi 5 karış suratla gezmek olmaz ki. En takdir ettiğim şey komşu gezmesi valla herkes çok sıcakkanlı. Annemin arkadaşı A... teyze davet ettiğinden sektirmeden geldim, Corona bitince tekrar davet bekliyoruz okuyorsan baklava da yap lütfen
ya bence kıyafetlerı rahat gıyememek ulkemızın bır problemı ankarada da bana böööön böön baktılar takıp ettıler cok tacıze ugradım mersınde de kı tatıl yer denız sehrı dusunun ... bence bu turkıyeye has bırsey olmalıHala gidiyorum şimdi tabii Primemall falan var bir de benim yaşadığım zamanlar arkadaşlarımla çok daha farklı buluşma noktası belirleyemeyecek yaştaydım ondan da olabilirŞu an gittiğimde mekanım genelde Düşler Bahçesi ya da Anneler Parkı civarındaki cafeler oluyor onun dışında vakit geçirebileceğim ilgimi çeken çok farklı yerler gelmiyor aklıma sizin tavsiyeniz varsa alayım bir daha gidişimde deneyimlemiş olurum :) Ben de Anneler parkı civarında yaşadım yani iyi olan bir muhitti ama inanın bir kere bile şort giymeye cesaret edemedim üstteki yorumlarda kıyafet olayının semtlere göre değiştiğini söylemişsiniz bilemiyorum Antep özellikle o konularda çok tutucu gelir bana.
corona olmasa gel bende kal gez sehrı gor derdım zaten coronadan dolayı davet edemıyorum cekınıyorum cunku esım yogun calısıyor hadı sen tek cıkar gelırsın de bızden sana bulasır allah korusun su corona stabıl hale gelseydı burda evın var cık gel derdımOf kizlar gelirsem kadinlar kulubu bulusmasi yapin benimleee gerci korona var![]()
makaron demıstı burda sevdıgım arkadasım var gorusmek ıstıyorum onunla fırsat bulursam demıstı o sızmıydınız :)Ben Kocaeli'nden Antep e tayin istemiştim 3 yıl önce memleketime yakın diye ,3 ay içinde eşimle tanıştım 5 ayda evlendik karatastaki bekar evim ilk evlilik evim oldu şans getirdi hamile oldum orda kızim doğdu ve ben 30 kilo almıştımMakaron benim de başka bı topikten arkadaşım, sosyal medyadan hayatlarımıza müdahaliz ben oradayken gelecekti şartlar ve zaman uymadı
Antep e gelecek olursam evet kardes komşu şehrimiz, evet yemeklerimiz çok benzer evet insanımız çok candan ama fiyatlar uçmuş her yerde geçen haftalarda kızımi hayvanat bahçesine getirdik eski evimizin verilen Yeni kirasına inanamadik bı de varoş denilecek yapılarla lüks yapıların iç içe geçmisligi çok
bence en ıyısını zekerıya usta yapar odullu katmercıAhhh o katmer yok mu o katmer![]()
ayy en sevdıgımız sey çöpçatanlıkHe bir de bekarsanız bu şehirde her an evlenebilirsiniz. Ben dahil toplam yedi arkadaşım eşleriyle Antep’te tanışıp evlendi.![]()
Muhtemelen benimdircorona olmasa gel bende kal gez sehrı gor derdım zaten coronadan dolayı davet edemıyorum cekınıyorum cunku esım yogun calısıyor hadı sen tek cıkar gelırsın de bızden sana bulasır allah korusun su corona stabıl hale gelseydı burda evın var cık gel derdım
makaron demıstı burda sevdıgım arkadasım var gorusmek ıstıyorum onunla fırsat bulursam demıstı o sızmıydınız :)
sevındım karsılasmamıza burda guzel bahsetmıstı sızden :)
ayy kuaforlerı hıc bılmıyorum ama mustafa orhanı duymustum hıc gıtmeyen ben metini duyduysam orayı ıyıdırMuhtemelen benimdircanım benim yaa Makaron,
evet güzel oldu kötü anılarım da oldu tabi mesela gupguzel saçlarımı Erhan Kaya yaktı düğün zamanı bayağı kisaltip citcitla idare etmiştim sonra bayağı bayağı üç numaradan hallice kisaltmistim
saçımın mimari değil saçımın celladi olmuştu
sonra Mustafa Orhan diva uğur la devam etmiştim yoluma
He bir de bekarsanız bu şehirde her an evlenebilirsiniz. Ben dahil toplam yedi arkadaşım eşleriyle Antep’te tanışıp evlendi.![]()
ay bu kız dogustan anteplıBen de Ankara'daysam bir tane Antep ürünleri satan ufak mağazadan zeytinyağı alıyorum mutlaka, asitliği şahane mideyi asla yakmıyor.
Yemeyi içmeyi gezmeyi ben de seviyorum, yürüyen kuyumcu olmayı renkli şeyler giymeyi de seviyorum herkes bunları neden takıyorsun diyor çok yanlızım![]()
![]()
Gezerken gülüp konuşcaksın tabi 5 karış suratla gezmek olmaz ki. En takdir ettiğim şey komşu gezmesi valla herkes çok sıcakkanlı. Annemin arkadaşı A... teyze davet ettiğinden sektirmeden geldim, Corona bitince tekrar davet bekliyoruz okuyorsan baklava da yap lütfen
ayy kuaforlerı hıc bılmıyorum ama mustafa orhanı duymustum hıc gıtmeyen ben metini duyduysam orayı ıyıdır![]()
Bir kurban daha veriyoruz...Bekleyin geliyorum![]()
Kesinlikle haklısın. Baba tarafım antepli benim. Geçen babam gitti antebe. Geldiğinde göbek önden gidiyordubence en ıyısını zekerıya usta yapar odullu katmercı
sabah cıgercı mustafada cıger veya metanetde beyran ıctıkten sonra zekerıya da katmer yenır yanında sut verırler oyyyy oy
gune oyle baslanır
noterde calısıyorken arkadaslarla kebapcıda bulusuyorduk sabah bırlıkte orda kahvaltı yapıp ıse oyle gecıyorduk
sabah cıger yıyoruz deyınce sasırıyorlar bırdebu antep cıgerı
yenır
katmer yenıyor cıger nıye yenmesın demı ama
Vallaha aynen öyle. Kaynanalar evin reisi cumhuru.yalnız eltıler eltı kaynanalar kaynana he onu soyleyeyım de
modacı gulsah saracoglu komsumdu zamanındaeltısı kacırttı kadını resmen
aynı adamla ıkı kere evlendı ayrıldı o kaynana eltı yuzunden
ruhunuz savascı mı hazır mısınız kızlar bunaburda erkekler degıl kadınlar zor eltıler kaynanalar zor
erkekler valla dolma oyar kofte yogurur sıkıntı yok da eltıler fena ya