BEN İBRAHIM BEYIN TELEFONUNU İSTEMEDIM KENDİSİNDEN AMA GECE FALAN HASTANEYI ARADGIM ZAMAN BAGLADILAR BI KERE ZATEN BAŞHEKIM OLDUGU İÇİN ULAŞMAKTA ZOR OLMUYOR O KADAR.YOGUN BIRISI EVET AMA İLGİLENİYOR COK GUZEL.EŞİMLE BERABER GİDİP GELİYORUZ begenıyoruz yanı konuşmalarını falan.rahatlıkla sorabılıyorumda herşeyı.
ya aynen bı turlu hamılelere yönelık bişey bulamadım ayrıca seansı 80lirada cok pahalymş gercekten gıdemem onada yanı ne gerek var her seansta 80liraya ama tammedi bi araştırayım ama daha onn içinde erken heralde neyse bı ara arayıp sorayım bende.evet bu arada ben beşyüzevelrde oturuyoum evet hanımlar yüzme havuzunu bekliyorum dört gözle.
yok ben doğum ücretını sormadım çünkü doğumu burda yapmıcam annemin evınde yapcam osmanıyede.yanı ordakı hastanede.bi de fark 27lira ödüyorum fark ücretı olarak.ben saglıkla ılgılı kurumda çalışıyorum çok kişi bana bu doktoru önerdi
BEN İBRAHIM BEYIN TELEFONUNU İSTEMEDIM KENDİSİNDEN AMA GECE FALAN HASTANEYI ARADGIM ZAMAN BAGLADILAR BI KERE ZATEN BAŞHEKIM OLDUGU İÇİN ULAŞMAKTA ZOR OLMUYOR O KADAR.YOGUN BIRISI EVET AMA İLGİLENİYOR COK GUZEL.EŞİMLE BERABER GİDİP GELİYORUZ begenıyoruz yanı konuşmalarını falan.rahatlıkla sorabılıyorumda herşeyı.
ya aynen bı turlu hamılelere yönelık bişey bulamadım ayrıca seansı 80lirada cok pahalymş gercekten gıdemem onada yanı ne gerek var her seansta 80liraya ama tammedi bi araştırayım ama daha onn içinde erken heralde neyse bı ara arayıp sorayım bende.evet bu arada ben beşyüzevelrde oturuyoum evet hanımlar yüzme havuzunu bekliyorum dört gözle.
ya kusura bakmayın özelden mesaj atamıyorum ben ama ben kamuda çalışıyorum sgkda çalışıyorum yani sağlık sosyal güvenlk merkezınde.medikal firmalarla cok çalışıyoruz ayrıca iadeli cihazlarla ılgılı.
tamam ben tammedle ilgılı mutlaka görüşcem ama ancak haftasonları gidebilirim zaten bıkac hafta daha bekleyeyımde ondan sonra şu cinsiyetıde ögrenırsem daha memnun olcam:)
yok sorun değil canım sgkdamı süpermiş valla. ibrahim beyin fark ücreti çok uygunmuş 27 lira çok iyi doğumuda merak edip aradım sordum 275 tlmiş normal çok uygun bence orayı düşünebilirim şuan ya orası ya hatem
Ya tabi herkesin tercıhı ve istegı farklı ben ibrahım beyle başladım onunla devam ediyorum.hastanede o kadar kalabalık degıl ya zaten girişte doktorun odası cokta beklemıyorum öyle.normal yani ama dıgerlerını bılmıyrm tabi
hah işte birde bu önemli benim için beklemek zaten izin almak gerekiyo bide izinde bekleyince doktoru 1 saat kötü oluyor ozaman şimdi benim tek kaygım primere yürüme mesafesindeyim ama nerdne baksan yürüyerek 10 dk sürer burdan araç yok oraya royal otelin oralarda iş yerim bakalım artık önce şu bi kaç haftayı atlatmam gerek bebişimle ben daha 7 haftalığım
Dediğim gibi İbrahim Beyi hiç bilmiyorum ben, ama primere bi ablamı götürdüm, muayene bekleme yerinde oturacak yer şans eseri bulursandı.
2 kere de kendim gittim farklı doktora, birinde randevu yok ama bekletirim diye saat verdi bana, meğersem doktorun hastası bitince alacakmış.
Madem öle doktorun hastasının son randevu saati neyse onu ver. Ctesiydi Allahtan işten izin alma durumum yoktu beklemek sorun yaratmadı ama hastaya saygısızlıktı bence yaptıkları. 12:30da randevusu bitiyor doktorun hadi bana de 12de gelin arada hasta gelmezse alırım yoksada çok beklemezsiniz dese. Bana dediği saat 11 ve ben doktora 1e doğru muayene oldum. Özel hastanesin sonuçta, çok bekletmemelisin yani. Diğerinde zaten bi arkadaş vasıtasıyla gittik, onda bu kadar beklememiştim yani. Devlet hastanesi gibi, işini görecek adam bulursan ne ala.
Sanko çokmu iyi sanki, ama primer kadar kalabalık olmuyor. Hastanede de 2 kere yatmak durumunda kaldım, odalar tek kişilikti ve bakımda iyiydi. Primerin doğum servisinde de tek kişilik gerçi sanırım ama ben bi arkadaşı ziyarete gitmiştim başka servise, odaya sedye atmışlar fazladan, kadıncağız 4.kişi olarak yatıyordu kapı ağzında.
Ya ne bilim sanki Sankoyla anlaşmalı gibi anlattım da anlattım amaPrimeri eleme nedenlerim bunlardı.
anladım canım 4 kişi bi odadamı yuh yani diyorum yuh, ama belki özel oda farkı vermek istemeyenlere o odalarımu tahsis ediyolar acaba? neyse şu bi kaç haftayı hayırlısıyla geçirirsem ondan sonra sakin kafayla düşüneyim ben bi doktorlar ve hastaneleri
naptı acaba sevilay doğum yaptımı ????
selam cnm sanırım osmaniyelisin bende osmaniyeliyim orda hangi hastanede yapmayi düsünüyorsun dogumunu ? bu arada bende saglık sektöründeym hemsireym kızlar bi cogumuz aynı sektördeyiz anlasılan :) Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi...yok ben doğum ücretını sormadım çünkü doğumu burda yapmıcam annemin evınde yapcam osmanıyede.yanı ordakı hastanede.bi de fark 27lira ödüyorum fark ücretı olarak.ben saglıkla ılgılı kurumda çalışıyorum çok kişi bana bu doktoru önerdi
selam cnm sanırım osmaniyelisin bende osmaniyeliyim orda hangi hastanede yapmayi düsünüyorsun dogumunu ? bu arada bende saglık sektöründeym hemsireym kızlar bi cogumuz aynı sektördeyiz anlasılan :) Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi...
selam cnm sanırım osmaniyelisin bende osmaniyeliyim orda hangi hastanede yapmayi düsünüyorsun dogumunu ? bu arada bende saglık sektöründeym hemsireym kızlar bi cogumuz aynı sektördeyiz anlasılan :) Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi...
selam cnm sanırım osmaniyelisin bende osmaniyeliyim orda hangi hastanede yapmayi düsünüyorsun dogumunu ? Bu arada bende saglık sektöründeym hemsireym kızlar bi cogumuz aynı sektördeyiz anlasılan :) allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi...
Ay 2 gündür öyle rahatım ki sanki hamile degılım sadece cok yürürsem bıraz zorlanıyorum hemen yoruluyorum ama onun dışında kasıklarımdaki ağrılar ,batmalar hepsi bitti.ultrasonda da bebegı görmesem ınanmıcam içimde bi melek olduguna.:)artık rahat aylara girdim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?