Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

canım ayıp sorması muayene ücreti farkı ne kadar alıyorlar birde doğum ücretini hiç sordunmu?

yok ben doğum ücretını sormadım çünkü doğumu burda yapmıcam annemin evınde yapcam osmanıyede.yanı ordakı hastanede.bi de fark 27lira ödüyorum fark ücretı olarak.ben saglıkla ılgılı kurumda çalışıyorum çok kişi bana bu doktoru önerdi

canım nerde çalışıyosun belkide birbirimizi tanıyoruzdur bende sağlık seköründeyim istersen özelden yaz bana yazmak istersen ben bir medikal firmadayım

Tammeddeki eğitim için 20.haftadan sonra dedi ama bence senin içinde çok erken değil.
Benim amacım birazda bilinçlenmek. çünkü doktora gittiğimde bişi sormazsam doktor nerdeyse hiçbir açıklama yapmıyor.
Ama ben bu dönemlerde neyle karşılaşacağımı bilirsem, değişiklikleri farkedersem ozaman doktora soracak bişilerimde olur.
ve ben ısrarla normal doğum istiyorum bu konudaki ısrarımı da aldığım eğitimdeki tekniklerle temellendirmek istiyorum.
ha olurda sezaryen olmak durumunda da kalırsam eğer, ben elimden geleni yaptım ama kısmet buymuş derim ve içim içimi yemez

ya kusura bakmayın özelden mesaj atamıyorum ben ama ben kamuda çalışıyorum sgkda çalışıyorum yani sağlık sosyal güvenlk merkezınde.medikal firmalarla cok çalışıyoruz ayrıca iadeli cihazlarla ılgılı.

tamam ben tammedle ilgılı mutlaka görüşcem ama ancak haftasonları gidebilirim zaten bıkac hafta daha bekleyeyımde ondan sonra şu cinsiyetıde ögrenırsem daha memnun olcam:)

yok sorun değil canım sgkdamı süpermiş valla. ibrahim beyin fark ücreti çok uygunmuş 27 lira çok iyi doğumuda merak edip aradım sordum 275 tlmiş normal çok uygun bence orayı düşünebilirim şuan ya orası ya hatem

Canım zaten sankoda da 30 tl fark ücreti var. Doğum fiyatı biraz daha fazlaymış işte. Bilmyorum ben İbrahim Beyi de, primer çok kalabalık bir hastane. O kalabalık yoruyor insanı. Ben hiç gitmek istemiyorum primere, hasta ziyaretine dahi.

Ya tabi herkesin tercıhı ve istegı farklı ben ibrahım beyle başladım onunla devam ediyorum.hastanede o kadar kalabalık degıl ya zaten girişte doktorun odası cokta beklemıyorum öyle.normal yani ama dıgerlerını bılmıyrm tabi

hah işte birde bu önemli benim için beklemek zaten izin almak gerekiyo bide izinde bekleyince doktoru 1 saat kötü oluyor ozaman şimdi benim tek kaygım primere yürüme mesafesindeyim ama nerdne baksan yürüyerek 10 dk sürer burdan araç yok oraya royal otelin oralarda iş yerim bakalım artık önce şu bi kaç haftayı atlatmam gerek bebişimle ben daha 7 haftalığım

Vala bilmiyorum yani primerden cok memnumum çoğu tanıdıgımda onu öneriyor zaten bende öneriyle gitmiştim.doktora gittim ilk ayım hamile kaldım zaten klomenle:)

Dediğim gibi İbrahim Beyi hiç bilmiyorum ben, ama primere bi ablamı götürdüm, muayene bekleme yerinde oturacak yer şans eseri bulursandı.
2 kere de kendim gittim farklı doktora, birinde randevu yok ama bekletirim diye saat verdi bana, meğersem doktorun hastası bitince alacakmış.
Madem öle doktorun hastasının son randevu saati neyse onu ver. Ctesiydi Allahtan işten izin alma durumum yoktu beklemek sorun yaratmadı ama hastaya saygısızlıktı bence yaptıkları. 12:30da randevusu bitiyor doktorun hadi bana de 12de gelin arada hasta gelmezse alırım yoksada çok beklemezsiniz dese. Bana dediği saat 11 ve ben doktora 1e doğru muayene oldum. Özel hastanesin sonuçta, çok bekletmemelisin yani. Diğerinde zaten bi arkadaş vasıtasıyla gittik, onda bu kadar beklememiştim yani. Devlet hastanesi gibi, işini görecek adam bulursan ne ala.

Sanko çokmu iyi sanki, ama primer kadar kalabalık olmuyor. Hastanede de 2 kere yatmak durumunda kaldım, odalar tek kişilikti ve bakımda iyiydi. Primerin doğum servisinde de tek kişilik gerçi sanırım ama ben bi arkadaşı ziyarete gitmiştim başka servise, odaya sedye atmışlar fazladan, kadıncağız 4.kişi olarak yatıyordu kapı ağzında.

Ya ne bilim sanki Sankoyla anlaşmalı gibi anlattım da anlattım ama Primeri eleme nedenlerim bunlardı.

anladım canım 4 kişi bi odadamı yuh yani diyorum yuh, ama belki özel oda farkı vermek istemeyenlere o odalarımu tahsis ediyolar acaba? neyse şu bi kaç haftayı hayırlısıyla geçirirsem ondan sonra sakin kafayla düşüneyim ben bi doktorlar ve hastaneleri

Benim karşılaştığım manzara buydu canım. Bilmiyorum özel oda farkı diye bişimi var ama sankoda bana böle bişi sorulmadı, direkt kaldığım 2 oda da tek kişilikti. Primerde de 2 kere doğum katını ziyarete gittim onlar tek kişilikti. Bİrde duyduğum kadarıyla Primer ilk başta doğum hastanesi olarak kurulmuş, bu açıdan avantajlıdır diye düşünüyorum ama o kalabalık bana göre değil maalesef.

Çevrendekilere de sor mutlaka, ben antepli olmadığım için geçmişini falan bilmiyorum iki hastanenin de. Benimki tamamen kişisel görüşler.

selam cnm sanırım osmaniyelisin bende osmaniyeliyim orda hangi hastanede yapmayi düsünüyorsun dogumunu ? bu arada bende saglık sektöründeym hemsireym kızlar bi cogumuz aynı sektördeyiz anlasılan :) Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi...

evet son günler biraz zor geçer ama senin hemşire olman büyük avantaj sana bizim gibi panik yapmaksın en ufacık bişide allah kolay kurtarsın canım, sektördaşım benim

Günaydın;

Canım az kalmış hakkaten, kızlar için erken doğar derler ama uymadı seninki galiba bu lafa. Hayırlısı olsun, sabret biraz daha. Doğumun kolay olması için hurma yemeyi tavsiye ediyorlar hiç rastgeldinmi bilmiyorum. Bi araştır istersen canım. Hayırlı doğumlar, bizide habersiz bırakma. Bu arada nerede hemşiresin acaba?

merhaba hemşerim:)ben osmanıyede temmuzda dogum yapcam mehmet temelde yapcam arada ona gidiyorum zaten cok begenıyorlar onuda.yeni hayatta yapcm yani

Ay 2 gündür öyle rahatım ki sanki hamile degılım sadece cok yürürsem bıraz zorlanıyorum hemen yoruluyorum ama onun dışında kasıklarımdaki ağrılar ,batmalar hepsi bitti.ultrasonda da bebegı görmesem ınanmıcam içimde bi melek olduguna.:)artık rahat aylara girdim sanırım

Bende ağrı batma, mide bulantısı çok olmadı ama yorgunluk, uyku durumu had safhadaydı. Senin gibi böle 14-15.haftalarda daha rahatlamıştım. Akşamları okadar erken uykum gelmiyordu. Benim ağrılarım da yeni yeni başlıyor, dün biraz işte adet ağrısı gibi ağrım oldu, bu gece kasıklarımda sanki ağrı vardı biraz. Ama en çokda dün gece mide yanması çok oldu. Beni çok rahatsız etti.
Onun için bundan sonra yediklerime daha çok dikkat etmeye çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…