benim bebeğimin kalp atışları malesefki durmul miyopi yarın gidip kürtaj olacağım haktan hayırlısı artık
demekki ilk doktorum haklıymış ama yinede bu kadar beklediğim için pişman değilim vicdanım daha rahat en azından
size mutlu hamişlikler kızlar
Merhabalar,kızlar)ben yeniyim Antepte ve 3 çocuğa planlı olmadan hamile kaldım)Sanko da Sevgi Kandemire gidiyorum?Ona giden onda doğum yaptıran aranızda varmı kızlar?Ha, bir de artık 17 haftadayım ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum(14 haftada Sevgi hanım 16 hafta da söyleyeceğini söyledi.Bugün de 3 haftada sonra gelirsin-söylerim dedi(acab başqa yere gedib mi öğreneyim(ne derseniz?Teşekkür ederim!Sizi bulmağıma memnun oldum!
Merhabalar,kızlar)ben yeniyim Antepte ve 3 çocuğa planlı olmadan hamile kaldım)Sanko da Sevgi Kandemire gidiyorum?Ona giden onda doğum yaptıran aranızda varmı kızlar?Ha, bir de artık 17 haftadayım ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum(14 haftada Sevgi hanım 16 hafta da söyleyeceğini söyledi.Bugün de 3 haftada sonra gelirsin-söylerim dedi(acab başqa yere gedib mi öğreneyim(ne derseniz?Teşekkür ederim!Sizi bulmağıma memnun oldum!
benim bebeğimin kalp atışları malesefki durmul miyopi yarın gidip kürtaj olacağım haktan hayırlısı artık
demekki ilk doktorum haklıymış ama yinede bu kadar beklediğim için pişman değilim vicdanım daha rahat en azından
size mutlu hamişlikler kızlar
merhaba hoşgeldn
benim bi arkadasım 13 haftalıkken ögrenmişti cinsiyetini..bende 15 veya 16 haftalıktı ögrendiğimde tam hatırlayamıyorum her gittiğimde soruyordum ben ilk bebeğim çünkü . bencede söylemesi gerekirdi cnm yinede sen bilirsin baska doktora gitme konusu da senin doktorundan memnun olup olmamana baglı bence memnunsan değiştirme derim
diğer cocuklarının cinsiyeti neydi merak ettim???
bu arada son günüm yarın kızlar hala gelmedi bebişimm.. suni sancı istemiyorum doğal olsun istedim ama olmayacak sanırım
ben sevgi hanıma 1 kere gittim...çok hızlı konuşmasından hiç bişi anlamamıştım..bi dahada gitmedim...şimdi sankoda esra hanıma gidiyorum memnunum...benm bebeğimin cinsiyeti 16 haftalıkta tam belli olmuştu...şimdiye söylemelidi...neyse elbet söyler bir gün :)))))
merhaba hoşgeldn
benim bi arkadasım 13 haftalıkken ögrenmişti cinsiyetini..bende 15 veya 16 haftalıktı ögrendiğimde tam hatırlayamıyorum her gittiğimde soruyordum ben ilk bebeğim çünkü . bencede söylemesi gerekirdi cnm yinede sen bilirsin baska doktora gitme konusu da senin doktorundan memnun olup olmamana baglı bence memnunsan değiştirme derim
diğer cocuklarının cinsiyeti neydi merak ettim???
bu arada son günüm yarın kızlar hala gelmedi bebişimm.. suni sancı istemiyorum doğal olsun istedim ama olmayacak sanırım
Ay canım!Ne güzel!Sağlıkla ve hayırlısıyla doğurasan inşallah!Bende 15 hafta 5 günlük oldum vee oğluşum geliyor yeni öğrendim:)
teşekkürler 9 haftalıktı ama 7 haftalıkta kalmış malesefgeçmiş olsun....inşlh gene hamile kalırsın...rabbim bu sefer sağlıklı,tamamına ereceğin bi evlat versn...kaç haftalık hamileydn?????
çok gemiş olsun canım. RABBİM bir daha yaşatmasın inşaALLAH tekrardan en sağlıklısından hamile kalırsın
Bende 15 hafta 5 günlük oldum vee oğluşum geliyor yeni öğrendim:)
Kızlar,komşum evimizin hemen yanında olan Hatem hastanesinde bir doktor Yılmaz Genco-yu ısrarla tavsiye ediyor.Ne derseniz?Evimize yakın olduğu için düşünüyorum
İnşallah hayırlısıyla olur canım!yılmaz gencoyu bende çok duydum iyi bir doktormuş birde hatemde bülent kahramanı çok çok iyi diyorlar ben gebeliğim devam etse bülent beye gidecektim, ancak bir gebeliğim daha olsa şahin korkmazdan başkasına gitmem artık
Bende 15 hafta 5 günlük oldum vee oğluşum geliyor yeni öğrendim:)
Kızlar,komşum evimizin hemen yanında olan Hatem hastanesinde bir doktor Yılmaz Genco-yu ısrarla tavsiye ediyor.Ne dersiniz?Evimize yakın olduğu için düşünüyorum
canım yılmaz gencoyu duydum ama gitmedim. Hatem de Bülent beye gidiyorum erkek doktor olması dışında gayet memnunum hafızası baya kuvvetli ve eğerki bir şey olursa şöyle böyle davranın diye yol gösteriyor ama tek kötü tarafı çok kalabalık ben 9.00 randevu alıyorum ancak 11 gibi muayene olabiliyorum onun dışında pek bi memnuniyetizliğim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?