Merhaba arkadaşım ben ilk aşılamamı Dr.Murat keskin'e yaptırdım tutmadı şimdi ilk tüp bebek işlemimi tamamladım beklemedeyim inşallah tutar hastaneden ve doktorumdan çok memnunum Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin[/QUOTE Allah hayırlısını nasip etsin inş emeklerinizz boşa çıkmaz şuan transfer oldunuzmu
Ben yaptım sen yapma mutlka demiştir hemşireler murat bey kafanda çok düşünme stres yaparsın ben nette belirti vs varmı baktım forumlara girdim örgü ör müzik dinle tv izle yok farzet İmkansız ama olsun sizde sorun ney bide kaçıncı gün koydularAllah razı olsun evet cuma günü transfer işlemim gerçekleşti 12 kasımda test tarihim nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Kaçıncı gün embriosu koyuldu sanaAynen bende çok doktor gezdim Nişantaşı'nda bir doktor vardı ona gittim karı koca bu işi yapıyorlar eşi Acıbadem Fulya'da ama bir türlü seyahatleri bitmedi bende sıkıldım Murat hocayla daha önce görüşmüştüm dediğin gibi o kadar pozitif insan ki ondan sonra asla başka bir doktor düşünmedim umarım bu sefer tutar verdiğin emeğin karşılığını alırsın Bitanem gerçekten bizim işimiz zor ama karşılığı süper olacak diye düşünüyorum sabır en büyük erdemdir diye boşa söylememişler Rabbim herşeyin vakti zamanını belirlemiş ben inanıyorum ki bize de en doğru zamanda nasip edecek yüce mevlam ve İnan test yapmayı hiç düşünmüyorum vakti gelmeden 2 senedir aldığım testin haddi hesabı yok bu sefer doktorumun verdiği günü bekleyeceğim
Benimde 5. Gün embriosu 21 toplandı 5 tane 5. Güne ulaştı aa kalite ama olmadı hayırlısı ağrın olur ilaçlarında etkisi oluyor ayaklarını üşütme dikkat et canım5. Gün de dondurmuşlardı embriyoyu seninki kaçıncı gün canım
Canım nasıl gidiyorBenimde 5. Gün embriosu 21 toplandı 5 tane 5. Güne ulaştı aa kalite ama olmadı hayırlısı ağrın olur ilaçlarında etkisi oluyor ayaklarını üşütme dikkat et canım
Benimde yarın randevum hayırlısı olsun tabi aslında 7. Gün belli oluyor idrarda ben yapmıştım 7.güne kadar tutunuyormuşValla canım bende bilmiyorum rahimde ağrılarım var hafif de adet ağrım var ve karnımın altında iğne gibi batmalarım oluyor haftaya cumartesiye bakalım nolacak inşallah hasta olmam herşeyi rabbimin takdirine bıraktım ben herşeyin bir vakti zamanı olduğuna inanıyorum canım sende böle düşün denemeye devam et varsa nasibimizde Rabbim doldurur kucaklarımızı
Amin cnm iyi hbrlerini bekliyorumSenin içinde hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin
Yaa bişey diyemiyorum ama bende merak ediyorumBugün8. Günüm 10. Denesem mi diye düşünüyorum bir yandan da test tarihini bekliyeyim diyorum sabırlıyımdır o konuda ama benim koca çok merak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?