Gaziosmanpaşa yeniyüzyıl tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de burda yapmayı düşünüyorum fiyat nedir acaba
Ben dondurulmuş transfer ettirdim fiyatı şuan bilmiyorum merkezle görüşebilirsin hem murat hocayla görüş benim tavsiyem merkezin fiyatı veya popülerliğine aldanıp gitme güven duyduğun doktora git ben murat hocanın enerjisine pozitifliğne bana güven veren knşmasına bayılıyorum bide paragöz bir dr değil tedaviye faydası olucak kesinleşmemiş hiç bir şeyi yapmıyor boşa para harcamıyorsun git görüş ön bilgi al tahlillerini götür uzun protokolmü kısamı olucak belli değil bence görüş

Can'ım benim dr um da Volkan hoca ona yaptıracağım oda paragöz biri asla değil çok iyi anlaşıyoruz zaten başka yere ondan gitmek istemiyorum

Can'ım benim dr um da Volkan hoca ona yaptıracağım oda paragöz biri asla değil çok iyi anlaşıyoruz zaten başka yere ondan gitmek istemiyorum
fiyatı ozaman volkan hocadan almışsınızdır dr göre değişmez fiyat hastanede

Hayırlısı olsun senin için tüp bebekde tamamen şansda gerek Rabbim emeklerini boşa öıkarmasın

fiyatı ozaman volkan hocadan almışsınızdır dr göre değişmez fiyat hastanede
Ben henüz fiyat konuşmadım ama Gürkan hoca nın ki daha pahalıdır bence

Ayın 13 ünde transferim oldu benim Murat Keskin doktorum, 4.750 +1500 ilaçlar tuttu
Cnm bende 15 de oldum hayırlı olsun bende murat hocanın hastasıyım varmı belirti falan ağrı. Sızın

Volkan hoca gereksiz tahlil yaptırmadı bakalım pgt için ne diyecek
Genelde ilk denemeede pgt yapmıyor dr lar ama sen istersen belki yapabilir sizde sorun ne benim eş infertilesi varikosel ve hareket ve sayı sorunu var

Genelde ilk denemeede pgt yapmıyor dr lar ama sen istersen belki yapabilir sizde sorun ne benim eş infertilesi varikosel ve hareket ve sayı sorunu var
Kromozom

Ozaman pgt yapılmalı ilk denemen mi
Ben iki kere hamile kaldım şimdi genetik sonucumuz iyi gelmedi bir kere daha normal deneyelim çok harcama dedi hoca ben aminosentez yapacağım hamileyken bu tutmaz veya düşerse pgt deneyeceğiz cnm söylemek çok kolayda yaşaması çok zor cnm

Rabbim şifa versin herkesin farklı bir durumu var Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dualarımızı kabul etsin

Slm bende g.o.p da 2 asilama 2 tüp bebek yaptrdim gurkan arikanin hastasiydim..3.yu yapturucam baslicam rgl olmyi bekliorum 2..3 gune olurum dondurulmuslarim var bakalim nasip olursa busefer olur inşallah

Slm bende g.o.p da 2 asilama 2 tüp bebek yaptrdim gurkan arikanin hastasiydim..3.yu yapturucam baslicam rgl olmyi bekliorum 2..3 gune olurum dondurulmuslarim var bakalim nasip olursa busefer olur inşallah
İnş Can'ım
tüp bebeği Gürkan hoca ne kadar a yapıyor bütçe oluşturuyorum kendime de
Sen de pgt lı mı yaptırıyorsun

Hayırlı olsun arkadaşım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…