Ben dondurulmuş transfer ettirdim fiyatı şuan bilmiyorum merkezle görüşebilirsin hem murat hocayla görüş benim tavsiyem merkezin fiyatı veya popülerliğine aldanıp gitme güven duyduğun doktora git ben murat hocanın enerjisine pozitifliğne bana güven veren knşmasına bayılıyorum bide paragöz bir dr değil tedaviye faydası olucak kesinleşmemiş hiç bir şeyi yapmıyor boşa para harcamıyorsun git görüş ön bilgi al tahlillerini götür uzun protokolmü kısamı olucak belli değil bence görüşBen de burda yapmayı düşünüyorum fiyat nedir acaba
Can'ım benim dr um da Volkan hoca ona yaptıracağım oda paragöz biri asla değil çok iyi anlaşıyoruz zaten başka yere ondan gitmek istemiyorumBen dondurulmuş transfer ettirdim fiyatı şuan bilmiyorum merkezle görüşebilirsin hem murat hocayla görüş benim tavsiyem merkezin fiyatı veya popülerliğine aldanıp gitme güven duyduğun doktora git ben murat hocanın enerjisine pozitifliğne bana güven veren knşmasına bayılıyorum bide paragöz bir dr değil tedaviye faydası olucak kesinleşmemiş hiç bir şeyi yapmıyor boşa para harcamıyorsun git görüş ön bilgi al tahlillerini götür uzun protokolmü kısamı olucak belli değil bence görüş
fiyatı ozaman volkan hocadan almışsınızdır dr göre değişmez fiyat hastanedeCan'ım benim dr um da Volkan hoca ona yaptıracağım oda paragöz biri asla değil çok iyi anlaşıyoruz zaten başka yere ondan gitmek istemiyorum
Ayın 13 ünde transferim oldu benim Murat Keskin doktorum, 4.750 +1500 ilaçlar tuttuBen de burda yapmayı düşünüyorum fiyat nedir acaba
Can'ım raporlu mu birde pgt lı mı benim pgt lu olması lzmAyın 13 ünde transferim oldu benim Murat Keskin doktorum, 4.750 +1500 ilaçlar tuttu
Ben henüz fiyat konuşmadım ama Gürkan hoca nın ki daha pahalıdır bencefiyatı ozaman volkan hocadan almışsınızdır dr göre değişmez fiyat hastanede
onun pahalı hatta bir hastası yapmış gereksiz çok tahlil yaptırmışBen henüz fiyat konuşmadım ama Gürkan hoca nın ki daha pahalıdır bence
Cnm bende 15 de oldum hayırlı olsun bende murat hocanın hastasıyım varmı belirti falan ağrı. SızınAyın 13 ünde transferim oldu benim Murat Keskin doktorum, 4.750 +1500 ilaçlar tuttu
Volkan hoca gereksiz tahlil yaptırmadı bakalım pgt için ne diyecekÜ
onun pahalı hatta bir hastası yapmış gereksiz çok tahlil yaptırmış
Genelde ilk denemeede pgt yapmıyor dr lar ama sen istersen belki yapabilir sizde sorun ne benim eş infertilesi varikosel ve hareket ve sayı sorunu varVolkan hoca gereksiz tahlil yaptırmadı bakalım pgt için ne diyecek
KromozomGenelde ilk denemeede pgt yapmıyor dr lar ama sen istersen belki yapabilir sizde sorun ne benim eş infertilesi varikosel ve hareket ve sayı sorunu var
Ozaman pgt yapılmalı ilk denemen miKromozom
Ben iki kere hamile kaldım şimdi genetik sonucumuz iyi gelmedi bir kere daha normal deneyelim çok harcama dedi hoca ben aminosentez yapacağım hamileyken bu tutmaz veya düşerse pgt deneyeceğiz cnm söylemek çok kolayda yaşaması çok zor cnmOzaman pgt yapılmalı ilk denemen mi
Rabbim şifa versin herkesin farklı bir durumu var Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dualarımızı kabul etsinBen iki kere hamile kaldım şimdi genetik sonucumuz iyi gelmedi bir kere daha normal deneyelim çok harcama dedi hoca ben aminosentez yapacağım hamileyken bu tutmaz veya düşerse pgt deneyeceğiz cnm söylemek çok kolayda yaşaması çok zor cnm
Amin hepimizinRabbim şifa versin herkesin farklı bir durumu var Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dualarımızı kabul etsin
İnş Can'ımSlm bende g.o.p da 2 asilama 2 tüp bebek yaptrdim gurkan arikanin hastasiydim..3.yu yapturucam baslicam rgl olmyi bekliorum 2..3 gune olurum dondurulmuslarim var bakalim nasip olursa busefer olur inşallah
Hayırlı olsun arkadaşım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşSlm bende g.o.p da 2 asilama 2 tüp bebek yaptrdim gurkan arikanin hastasiydim..3.yu yapturucam baslicam rgl olmyi bekliorum 2..3 gune olurum dondurulmuslarim var bakalim nasip olursa busefer olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?