Z Zdrn Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2021 350 341 33 29 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zge83 #181 Meeveagca .!.: İnan çok çok sevindim amin canım benim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin canm sizlerede nasip etsin Rabbim inşaallah
Meeveagca .!.: İnan çok çok sevindim amin canım benim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin canm sizlerede nasip etsin Rabbim inşaallah
M Meeveagca Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2021 20 3 6 35 29 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zge83 #182 Zdrn .!.: Amin canm sizlerede nasip etsin Rabbim inşaallah Genişletmek için tıkla... Güzel dileğin için Allah razı olsun amin canım
Zdrn .!.: Amin canm sizlerede nasip etsin Rabbim inşaallah Genişletmek için tıkla... Güzel dileğin için Allah razı olsun amin canım
L Lokum2219 Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2021 105 62 13 29 29 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zge83 #183 Zdrn .!.: Dayanamadım bu gün yine verdim cnm yükselmiş şükür çok sağol sende benim dualarimdasin Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah benmde transferin 7. Günü bugün sizin herhangi Bi blrtiniz oldu mu
Zdrn .!.: Dayanamadım bu gün yine verdim cnm yükselmiş şükür çok sağol sende benim dualarimdasin Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah benmde transferin 7. Günü bugün sizin herhangi Bi blrtiniz oldu mu
Z Zdrn Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2021 350 341 33 29 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zge83 #184 Lokum2219 .!.: Gözünüz aydın rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah benmde transferin 7. Günü bugün sizin herhangi Bi blrtiniz oldu mu Genişletmek için tıkla... Sağol canm amin İnşaallah seninde pozitif çıkar inşallah.Sürekli adet sancısı gibi sancılarım vardı bacaklarım ağrıyordu aradada göğüste sizlamalar oldu bende baya belirti vardı ama herkeste olmuyor belirtisizde hamile çıkabiliyorsun
Lokum2219 .!.: Gözünüz aydın rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah benmde transferin 7. Günü bugün sizin herhangi Bi blrtiniz oldu mu Genişletmek için tıkla... Sağol canm amin İnşaallah seninde pozitif çıkar inşallah.Sürekli adet sancısı gibi sancılarım vardı bacaklarım ağrıyordu aradada göğüste sizlamalar oldu bende baya belirti vardı ama herkeste olmuyor belirtisizde hamile çıkabiliyorsun
L Lokum2219 Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2021 105 62 13 29 29 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zge83 #185 Söylediklerinin aynısı Bndede var hadi inşallah ya heyecanlandım şimdi
Z Zdrn Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2021 350 341 33 29 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zge83 #186 Lokum2219 .!.: Söylediklerinin aynısı Bndede var hadi inşallah ya heyecanlandım şimdi Genişletmek için tıkla... İnşaallah vardır canm dualarimdasiniz hepiniz Rabbim hiç birimizin emeğini boşa cikarmasin kucağını çocuksuz bırakmasın inşaallah
Lokum2219 .!.: Söylediklerinin aynısı Bndede var hadi inşallah ya heyecanlandım şimdi Genişletmek için tıkla... İnşaallah vardır canm dualarimdasiniz hepiniz Rabbim hiç birimizin emeğini boşa cikarmasin kucağını çocuksuz bırakmasın inşaallah
L Lokum2219 Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2021 105 62 13 29 29 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zge83 #187 Zdrn .!.: İnşaallah vardır canm dualarimdasiniz hepiniz Rabbim hiç birimizin emeğini boşa cikarmasin kucağını çocuksuz bırakmasın inşaallah Genişletmek için tıkla... Amin canım Allah razı olsun
Zdrn .!.: İnşaallah vardır canm dualarimdasiniz hepiniz Rabbim hiç birimizin emeğini boşa cikarmasin kucağını çocuksuz bırakmasın inşaallah Genişletmek için tıkla... Amin canım Allah razı olsun