Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Ben geçen sene oldum Volkan hoca davar sizde basladinizmi tedaviye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen sene oldum Volkan hoca davar sizde basladinizmi tedaviye
peki tuttumuBen geçen sene oldum Volkan hoca da
Bizim farklı sorunumuz var Volkan hoca çok ilgili bizim sağlıklı embriyo bulunmadı bulunsa tutardı bencepeki tuttumu
YeniBizim farklı sorunumuz var Volkan hoca çok ilgili bizim sağlıklı embriyo bulunmadı bulunsa tutardı bence
rapor da çıkartıyor sizin sorun nedir?
Üzüldüm cnm dondurulmuş embriyoların var mı?Yeni
bende volkan hoca hastasiyim.transfer oldum tuttu ama kese bozuldu düşük yaptim.bende çikolata kist var
yok ne yazıkkiÜzüldüm cnm dondurulmuş embriyoların var mı?
şimdi siz ne asamalarindasiniyok ne yazıkki
Merhaba cevaplarınızı okumuştum merak ettim hamile misiniz umarım güzel haberler almışsınızdırrrBugün8. Günüm 10. Denesem mi diye düşünüyorum bir yandan da test tarihini bekliyeyim diyorum sabırlıyımdır o konuda ama benim koca çok merak ediyor![]()
Merhaba , gittiniz mi gürkan beye ?Bu Hastanede Gürkan beye tedavi olan varmi ?
Bu hastaneye giden olumlu sonuç alan var bende Salı günü gideceğim hayırlısı allahtan güncellensin bu sayfa bakalımMerhaba bende Dr Murat Keskinle ilk tüp bebek tedavimi yaptım 26 yaşındayım yumurta rezervi azlığım var tedavim negatif sonuçlandı bu ay belli oldu evet doktor pozitif ama ben çok büyük umutsuzluk içindeyim negatif sonuçlanınca bana herhangi bir açıklama yapmadı bununla ilgili şimdi napmalıyım diye kara kara düşünüyorum pozitifliliği bizim için negatif bir durum mu acaba
Merhaba hastaneye girrini mi süreç basılmış.jastanesw fiyat verdiler mi?Bu hastaneye giden olumlu sonuç alan var bende Salı günü gideceğim hayırlısı allahtan güncellensin bu sayfa bakalım