Gaziosmanpaşa yeniyüzyıl tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet ben oldum ilk denemede tuttu şükür. Gürkan bey çok iyi bı Dr. Biraz sinirli ama alanında başarılı.

Arkadaşlar konu biraz eski ama bu hastanede son zamanlarda tedavi gören var mı ? Ben gürkan hocayla murat hoca arasında kaldım. Randevu alıp gidicem ama hangisine gitsem bilemedim. Yardımcı olabilecek birileri varsa cevap yazarsa çok sevinirim.

Merhaba bende Dr murat keskin'e gidicem bir ön görüşme yaptık pozitif güler yüzlü bir doktor tüp bebeğe basliycam bende Eylül ayında.
Malesef çikolata kistim var 2 kere başarısız aşılamam yapıldı devlet Hastanesi'nde bende çok araştırdım ve burda başlamaya karar verdim .Tüp bebekte sonuç alan arkadaşlar varmı acaba bende merak ediyorum inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. sizin sorun nedir acaba ?

Merhaba bende Dr Murat Keskinle ilk tüp bebek tedavimi yaptım 26 yaşındayım yumurta rezervi azlığım var tedavim negatif sonuçlandı bu ay belli oldu evet doktor pozitif ama ben çok büyük umutsuzluk içindeyim negatif sonuçlanınca bana herhangi bir açıklama yapmadı bununla ilgili şimdi napmalıyım diye kara kara düşünüyorum pozitifliliği bizim için negatif bir durum mu acaba

Merhaba bende Dr Murat Keskinle ilk tüp bebek tedavimi yaptım 26 yaşındayım yumurta rezervi azlığım var tedavim negatif sonuçlandı bu ay belli oldu evet doktor pozitif ama ben çok büyük umutsuzluk içindeyim negatif sonuçlanınca bana herhangi bir açıklama yapmadı bununla ilgili şimdi napmalıyım diye kara kara düşünüyorum pozitifliliği bizim için negatif bir durum mu acaba
Bu hastaneye giden olumlu sonuç alan var bende Salı günü gideceğim hayırlısı allahtan güncellensin bu sayfa bakalım

Back
X