- 15 Ocak 2014
- 5.974
- 5.170
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
idrari tuttugunuz zamnla alakali bi durum korkmayin en iyisi kan testi.. simdiden hayirli olsunHanımlar hamilelik le ilgili açtığım kaçıncı konum bilmiyorum.. Ama işte bekleyince insan birilerine danışmak istiyor.. Bugun iki tane test aldım birini yarın sabah yapacaktım.. Akşam altıda yaptım test önce hafif sonra koyu ya yakın çizgi cıktı (10 dk içinde)
Ve tabii kendimi tutamadım biraz önce 11 de yine test yaptım buda silik çizgi fakat akşam ki daha koyuydu.. Bu ne demek önceki yapılan dha acık olmaz mı ileri gittikçe bthcg artar kızlar böyle basına gelen varmı lütfen konum tasınamsın dert benim için yarın kan testi yapıcam ins..
Bat 5 Haziran
Hiç test yapmadım. Biraz sabırlı ol. Daha 3 günün var. Neyin acelesi bu? Önünde upuzuuuun haftalar var.
takma kafana bizlerde yapiyorz 10 gun once bile yapanalr var sen uzulme insaalh bekledigin melek seninledir...Bir bekleyiş içinde olunca sanırım insan acele ediyor
gözün aydın canım.testlerin rengi idrarın yogunluğuna göre değişir ilk yaptığında demekki idrarda hcg daha yoğunmuş.ondan koyu çıkmış
takma kafana bizlerde yapiyorz 10 gun once bile yapanalr var sen uzulme insaalh bekledigin melek seninledir...
Adetin gectikten sonra test yapmalisin kesin sonuc icin ,bwnimde silikti ikinci cizgi + demek,yoksa bebis 2.cizgi hic cikmiyo
beklemedeyim benim adetim gecikti ama durumum karisik.hafif bulanti da basladi bugun ... 28 mayista olmam lazimdi ama karisik benim durumum butun belirtiler var ama testim negatif cikti 28 yada 29da yapmis olmam lazm hayirlisiTakmak değilde heyecan işte.. Henüz eşime demedim.. Sizin durum nedir beklemedemisimz
beklemedeyim benim adetim gecikti ama durumum karisik.hafif bulanti da basladi bugun ... 28 mayista olmam lazimdi ama karisik benim durumum butun belirtiler var ama testim negatif cikti 28 yada 29da yapmis olmam lazm hayirlisi
baktirmadim henuz baktiracam insallah bizimledir....Kanda baktırdın mı canım.. Dilerim bebegimiz bizimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?