Gebe anneler lütfen bakınız

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.974
5.170
398
Hanımlar hamilelik le ilgili açtığım kaçıncı konum bilmiyorum.. Ama işte bekleyince insan birilerine danışmak istiyor.. Bugun iki tane test aldım birini yarın sabah yapacaktım.. Akşam altıda yaptım test önce hafif sonra koyu ya yakın çizgi cıktı (10 dk içinde)

Ve tabii kendimi tutamadım biraz önce 11 de yine test yaptım buda silik çizgi fakat akşam ki daha koyuydu.. Bu ne demek önceki yapılan dha acık olmaz mı ileri gittikçe bthcg artar kızlar böyle basına gelen varmı lütfen konum tasınamsın dert benim için yarın kan testi yapıcam ins..

Bat 5 Haziran

İdrar belirli bir süre bekleyince beta hcg daha çok birikir ve daha koyu çıkar. Yarın ilk idrarla tekrar deneyin inşallah hayırlısıyla gönlünüzden geçen gerçek olsun :)

İdrarınızın ilk gelen kısmını değilde ortadaki kısmıyla yapın normal idrar tahlili veriyormuş gbi

gözün aydın canım.testlerin rengi idrarın yogunluğuna göre değişir ilk yaptığında demekki idrarda hcg daha yoğunmuş.ondan koyu çıkmış

Hanımlar hamilelik le ilgili açtığım kaçıncı konum bilmiyorum.. Ama işte bekleyince insan birilerine danışmak istiyor.. Bugun iki tane test aldım birini yarın sabah yapacaktım.. Akşam altıda yaptım test önce hafif sonra koyu ya yakın çizgi cıktı (10 dk içinde)

Ve tabii kendimi tutamadım biraz önce 11 de yine test yaptım buda silik çizgi fakat akşam ki daha koyuydu.. Bu ne demek önceki yapılan dha acık olmaz mı ileri gittikçe bthcg artar kızlar böyle basına gelen varmı lütfen konum tasınamsın dert benim için yarın kan testi yapıcam ins..

Bat 5 Haziran
idrari tuttugunuz zamnla alakali bi durum korkmayin en iyisi kan testi.. simdiden hayirli olsun

Çizginin çıkması zaten var gibi... rengini takmayın ama tabi Allahü alem
Simdiden hayırlı olsun

Hiç test yapmadım. Biraz sabırlı ol. Daha 3 günün var. Neyin acelesi bu? Önünde upuzuuuun haftalar var.

Adetin gectikten sonra test yapmalisin kesin sonuc icin ,bwnimde silikti ikinci cizgi + demek,yoksa bebis 2.cizgi hic cikmiyo

Takmak değilde heyecan işte.. Henüz eşime demedim.. Sizin durum nedir beklemedemisimz
beklemedeyim benim adetim gecikti ama durumum karisik.hafif bulanti da basladi bugun ... 28 mayista olmam lazimdi ama karisik benim durumum butun belirtiler var ama testim negatif cikti 28 yada 29da yapmis olmam lazm hayirlisi

Testte bağlı koyu ya da açık çıkması o yüzden ona takılma .. Önemli olan ikinci çizginin çıkması ben iki gebeliğimide çok erken öğrendim sonra da gidip kan tahlili yaptırdım .. Bnce hamilesin tebrik ederim hayırlısıyla günlerini tamamla inşallah

Back
X