Gebe arkadaslar Dr.unuz hangi Demir ilacını verdi.?

Sevda_miss

Papatya
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
26
0
86
İstanbul
İkinci gebeliğim ilkinde maltofer kan ilacını yazmıştı.bunda bulantım vardı fazlasıyla Demir ilacını biraz bekletti bulanti yapiyo diye 4.5 aylık hamileyim kontrolüme kadar ilk gebeliğimde yazdığı ilacı alsam sorun olurmu 14 gün var kontrolüme

valla ben öyle tek demir ilacı almıyorum da elevit ve folbiol kullanıyorum ama folbiola devam ettirmicek galiba doktrum

bana doktorum ferrum fort verdi. öncesinde 2 ay decavit isimli vitamini vermişti. ondada demir var zaten. onu bıraktırıp ferrum a başlattırdı. bence kafana göre kullanma. diğer arkadaşın dediği gibi ihtiyacını besinlerden karşıla bir süre veya doktoruna danış.

14. haftadayım.Doktorum bana ferroport verdi, fakat kabızlık ve şişkinlik yaptığını söyleyince bırakmamı bi süre sabahları 1 avuç kuru üzüm yememi söyledi.2 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gidicem bakalım farklı bi demir ilacı mı verecek?

Feramat kullanıyorum.
Günde 2 kere aç karnına.
7 gün önce ki testimde kan değerim düşük çıkmıştı.

Evet kizlar dr.um maltofer yazdi yine elevit zaten once yazmisti ama cok istah aciyo surekli acikiyorm dedim 2 gunde bir ic o zaman dedi elevit

feplexfol diye bi kan ilacı kullandım 2 kutu bitirdim sonra kanımda b12 eksikliği çıktı o yüzden doktorum değiştirdi şimdi fero sanol kan ilacını kullanıyorum ...

Back
X