Gebe değilim .Göğsümden süt gelmesini nasıl sağlayabilirim.

agresf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
164
1
98
Balıkesir
Merhaba hanımlar sorumu nereye yazacağımı bilemediğimden buraya yazdım.
Kız kardeşim yakın da doğum yapacak kızı olucak benim de bir oğlum var.Süt kardeş olmalarını istiyorum.Süt salgılanması için uygulayabileceğim bildiğiniz bir yöntem varmı?

Ben de kek,kurabiye falan yapacaksınız sandım.Kaıdnlar artık ikramlarını öyle yapıyormuş da.

büyüyünce evlenmesinler mi istiyorsunuz...ne bicim iştir bu ya..

Son düzenleme:
senin oğlunu kardeşin emzirsin 1 defa

o zamanda olurlar...

senden süt gelemeyeceğine göre bu daha mantıklı olur...

ben dicektim arkadaş söylemiş. kardeşin emzirsin senin oğlanı olsun bitsin. gerek yok onlar zaten kardeşler. neden yapıyorsunuz merak ettim

Malesef oğlum 2,5 yaşını geçtiği için bu mümkün değil.Ancak benim emzirmemle mümkün bu.

ama bu mümkün değil ki...

1 damla içiriverin sağın sütü biberonla bardakla falan içirin maksat süt içmek değil mi

nasıl kendinden süt getireceksin?

bir yolu yok ki bunun...

Süt kardeş olmalarını istiyorum çünkü inancım gereği öz kardeş olmayacaklar ama o şekilde yetiştireceğimiz için bunun için hesap vermek istemiyorum. Süt kardeş olurlarsa kuzenden de ayrı birde süt kardeş olacaklar .Bu bildiğimiz öz ve öz kardeş demektir.

Allah akıl fikir versin ne diyelim pardon da amaç ne burda biri bunun mantıklı bir açıklamasını yapabilir mi?

kardeşiniz de istiyor mu bunu? eğer istiyorsa birazcık sağıp oğlunuza içirin olsun bitsin ama, bunun kime ne faydası var? süt kardeş ne demek ki zaten aynı sütten emmiş olunca ne oluyor? gerçekten hiç bilmediğim için soruyorum..

Bazı ilaçların süt getirdiğini duydum ama nasıl olur bilemedim araştırdım biraz ama .Artık hiç birşey bulamazsam 2. çocuk planımı erkene almak durumun da bile kalabilirim ciddi bir mesele bu benim için.

ablam böyle bişey dese olurdum herhalde.
kardeşiniz sağsın az bişey içirin çocuğunuza madem bu kadar önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…