Gebe değilim .Göğsümden süt gelmesini nasıl sağlayabilirim.

:26::26::26: anlamadım ben ya , ha anlatmak zorunda da değilsiniz de, hakkaten nasıl bir düşünce ile hareket ettiğinizi merak ettim , ama dediğim gibi açıklamak zorunda değilsiniz , bir soru sormuşsunuz cevabını bilen verir dee, kadın kısmı işte meraklıyız biz, sorgularız didikleriz, :44::44::44: ama ben hiç bişi anlamadım .

:44::44::44:anlayan bşka biri varsa beni bu saflıktan kurtarsın yaaa

Kuzenler ilerde evlenmesin diye sanırım.

Kuzenler kardeştir denir ya hep, siz tamamen dinen de ileride olacakların önüne geçmek için yapacaksınız.
Buna gerek yok ki..

Öyle bir anlayışla büyütün ki zaten kardeş olduklarına inandıkları için birbirlerine bakmazlar.

Son düzenleme:
Süt kardeş oldukları zaman kuzen sıfatından çıkıp öz kardeş gibi olacaklar .Bunun için istiyorum .Kız kardeşim de kabul ediyor bunu .Ancak oğlum büyük olduğu için kardeşim süt verse bile süt kardeş olamıyorlar belli bir yaşı var bunun.

Hiperprolaktinemi ile göğüsten süt gelebiliyor. süt hormonu prolaktin değerleri yükseldiği zaman süt gelebiliyor,bu da stresle artış gösteriyor .

Bu konunun mantigi nedir. Kuzenler evlenmesin diyeyse onlarin zaten evlenmemesi gerekir. O sekil yetistirirsiniz. Durun siz kardessiniz demekle olmaz bu is.

Bazı ilaçların süt getirdiğini duydum ama nasıl olur bilemedim araştırdım biraz ama .Artık hiç birşey bulamazsam 2. çocuk planımı erkene almak durumun da bile kalabilirim ciddi bir mesele bu benim için.

Ciddi bir mesele...Hım...
Eğilelim ozaman bu konuya, ben bir süt uzmanına danışayım yarın tübitakta falan birşey yapabilirler belki?
Koyun kopyalanıyor, süt mü getirtemeyeceğiz
Hasbinallah :44:

Bazı ilaçların süt getirdiğini duydum ama nasıl olur bilemedim araştırdım biraz ama .Artık hiç birşey bulamazsam 2. çocuk planımı erkene almak durumun da bile kalabilirim ciddi bir mesele bu benim için.

Ciddi bir mesele mi?
Onlar zaten öz kardeş sayılır.
Süt kardeş olunca ne olacak?
Bunun mantığını bize açıklayabilir misiniz lütfen..

Neden açıklamayayım açıklarım .Ama anlattım sanıyorum bu tamamen istekle ve inançla alakalı çocuklarımızın kuzenden de öte kardeş olmalarını istiyoruz.Ve bu bir önlem sayılabilir.

Afedersiniz ama bi süt içmeyle öz kardeş nasıl olacaklar nasıl bir cahilliktir bu ??

yaşı da mı var gerçekten:26:cidden bilmiyordum.
2.5 mu sınır?

değişik bir bakış açısı... bizde kuzenimle kardeş gibi büyüdük. beraber oynadık beraber uyuduk. beraber yemek yedik. kendisi karşı cinsim ve aramızda sadece 6 ay var. yani şimdi biz süt kardeşi değiliz diye yaptıklarımız yanlış mı

inancınız için iki kzuzen kardeş gibi olsun diye süt kardeş yapmak istiyorsunuz ve bunun içinde daha da olmazsa 2.çocuğu mu yapacaksınız? doğru mu anlamışım? eğer doğru anlamışsam yorum yapmayacağım başka,herkesin kendi hayatı tabii ama şaşırdım şu anda

Çok ilginç :26::26::26::26: Sütünüzün gelmesi için tek çare çocuk doğurmak. Öyle ilaç ile süt gelseydi sütü kesilen ve tekrar emzirmek isteyen anneler içerdi.
Doğanın kanununa aykırı bir durum yani. Doğum yapmadan süt gelmesi
Gerçekten düşünceniz çok garip :44::44::44:

Dediğim gibi bu inanç meselesi siz bana kuzenler öz kardeş gibidir deseniz de anlatsanız da olmadıklarını biliyoruz.Düşünce olarak bence de evet kardeş gibiler ama bilimsel olarak ve dinen bu böyle değil.Ben de inancım gereği uygulamak istiyorum dinimin bana verdiği bir rahatlığı.

Pardon ama hangi dine mensupsunuz?? Meraktan soruyorum hangi dinde var bu acaba?

Son düzenleme:
Elektrikli Süt pompası alıp hergün 5-6 kere düzenli olarak kullanırsan süt gelebilir.
süt gelene kadar pompalatıcan :)

ilaçla falan süt gelince de olur mu ki süt kardeş. bunu da araştrın bence. hem onlar ufak daha zaten. birinin süt emmesi yetio. ileri ki yıllar içinde illaki denk geli. hatta 2. çocuklarınıza birlikte karar verirsiniz. onları süt yaparsınız. bence ilaçla olan olmaz ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…