Süt kardeş olmalarını istiyorum çünkü inancım gereği öz kardeş olmayacaklar ama o şekilde yetiştireceğimiz için bunun için hesap vermek istemiyorum. Süt kardeş olurlarsa kuzenden de ayrı birde süt kardeş olacaklar .Bu bildiğimiz öz ve öz kardeş demektir.
Nası yaa :44: kekin içine mi koyuyolarmış
Bazı ilaçların süt getirdiğini duydum ama nasıl olur bilemedim araştırdım biraz ama .Artık hiç birşey bulamazsam 2. çocuk planımı erkene almak durumun da bile kalabilirim ciddi bir mesele bu benim için.
Bazı ilaçların süt getirdiğini duydum ama nasıl olur bilemedim araştırdım biraz ama .Artık hiç birşey bulamazsam 2. çocuk planımı erkene almak durumun da bile kalabilirim ciddi bir mesele bu benim için.
Süt kardeş oldukları zaman kuzen sıfatından çıkıp öz kardeş gibi olacaklar .Bunun için istiyorum .Kız kardeşim de kabul ediyor bunu .Ancak oğlum büyük olduğu için kardeşim süt verse bile süt kardeş olamıyorlar belli bir yaşı var bunun.
Süt kardeş oldukları zaman kuzen sıfatından çıkıp öz kardeş gibi olacaklar .Bunun için istiyorum .Kız kardeşim de kabul ediyor bunu .Ancak oğlum büyük olduğu için kardeşim süt verse bile süt kardeş olamıyorlar belli bir yaşı var bunun.
Dediğim gibi bu inanç meselesi siz bana kuzenler öz kardeş gibidir deseniz de anlatsanız da olmadıklarını biliyoruz.Düşünce olarak bence de evet kardeş gibiler ama bilimsel olarak ve dinen bu böyle değil.Ben de inancım gereği uygulamak istiyorum dinimin bana verdiği bir rahatlığı.
yaşı da mı var gerçekten:26:cidden bilmiyordum.
2.5 mu sınır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?