değişik bir bakış açısı... bizde kuzenimle kardeş gibi büyüdük. beraber oynadık beraber uyuduk. beraber yemek yedik. kendisi karşı cinsim ve aramızda sadece 6 ay var. yani şimdi biz süt kardeşi değiliz diye yaptıklarımız yanlış mı
Dediğim gibi bu inanç meselesi siz bana kuzenler öz kardeş gibidir deseniz de anlatsanız da olmadıklarını biliyoruz.Düşünce olarak bence de evet kardeş gibiler ama bilimsel olarak ve dinen bu böyle değil.Ben de inancım gereği uygulamak istiyorum dinimin bana verdiği bir rahatlığı.
Dediğim gibi bu inanç meselesi siz bana kuzenler öz kardeş gibidir deseniz de anlatsanız da olmadıklarını biliyoruz.Düşünce olarak bence de evet kardeş gibiler ama bilimsel olarak ve dinen bu böyle değil.Ben de inancım gereği uygulamak istiyorum dinimin bana verdiği bir rahatlığı.
bilimsel olarak bunun mümkün olmadığını bende biliyorum bayan.Bu tamamen inanç meselesi.Afedersiniz ama bi süt içmeyle öz kardeş nasıl olacaklar nasıl bir cahilliktir bu ??
Neden açıklamayayım açıklarım .Ama anlattım sanıyorum bu tamamen istekle ve inançla alakalı çocuklarımızın kuzenden de öte kardeş olmalarını istiyoruz.Ve bu bir önlem sayılabilir.
Dinimiz kolaylık dini elbette ama ben buraya inancımı tartışmaya gelmedim ki .Size bunu anlatmamı gerçekten isterseniz çok uzun sayfalar olur.Dinin size verdiği rahatlık mı?
Dinimizde kuzenler öz kardeş olması için, aynı anne emzirsin diye nerede yazıyor?
Evet size göre rahatlık, dini kullanıyorsunuz.
Dinin size verdiği rahatlık mı?
Dinimizde kuzenler öz kardeş olması için, aynı anne emzirsin diye nerede yazıyor?
Evet size göre rahatlık, dini kullanıyorsunuz.
Bu insanlarla aynı ülkede yaşıyorum.. Seviye yeraltında geziyoo .... İnsanlar sapıklıklarını örtmek için ne yapacağını şaşırmış.
ne alaka yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?