Gebe değilim .Göğsümden süt gelmesini nasıl sağlayabilirim.

Ben yanlış demiyorum ki .Dinim kuzenlerin birbirine evlenebileceğini söylüyor bu demektir ki çok yakın durmak .Anladığınızı düşünüyorum beni.Amacım kimseyi siz yanlışsınız diye nitelendirmek değil.

Dinin size verdiği rahatlık mı?

Dinimizde kuzenlerin öz kardeş olması için, aynı anne emzirsin diye nerede yazıyor?

Evet size göre rahatlık, dini kullanıyorsunuz.

Son düzenleme:

çocuğunuz 2,5 yaşında. bazıları çocuğunu o yaşa kadar emdiriyor ve süt gelio. siz ne zAMAN BIRAKTINIZ emzirmeyi.

benden 2bucuk yas büyük olan erkek bır kuzenım var, teyzemın oglu.. ve aynı memeden süt ıcmedıgımız halde kardesden hıc bır farkımız yok.. cünkü o sekılde büyüdük.. kendı kardesıımden hıc bır farkı yokk!!

Neden açıklamayayım açıklarım .Ama anlattım sanıyorum bu tamamen istekle ve inançla alakalı çocuklarımızın kuzenden de öte kardeş olmalarını istiyoruz.Ve bu bir önlem sayılabilir.

İnanç derken siz nerelisiniz ?
Sizin oralarda böyle mi yapıyorlar acaba ?
Neye karşı bir önlem anlayamadım ?

Dinimizde kuzenler öz kardeş olması için, aynı anne emzirsin diye nerede yazıyor?

Dinimiz kolaylık dini elbette ama ben buraya inancımı tartışmaya gelmedim ki .Size bunu anlatmamı gerçekten isterseniz çok uzun sayfalar olur.

Dinimizde kuzenler öz kardeş olması için, aynı anne emzirsin diye nerede yazıyor?

dini kullanmakla ne ilgisi var. biraz saygı.

şimdi benim anladığım , kardeş çoçuklarının evlenmelerine engel olmak amacı ile böyle bir uygulama yapılmaya çalışılıyor :44::44::44:
doğru mu anlamışım bu 1 ????

açıkçası bence yetiştirme biçiminiz ne şekilde olursa , süt felen engel olmaz bu kaldı ki
şahsım 7 göbek akrabası ile evlendirilmenin yasak olduğu bir yöre de yetiştim , bırak teyze oğlu çoçuğu :44: hele ki oldu da (bizde demek zorundayım )böyle bir durum sapkınlık olarak değerlendirilir halk gözü ile ve açıkçası toplumdan da dışlanırlar , yani inancınız vs.ne bilemem ama bu süt meselesi bence saçma , ama önceki yorumumda dediğim gibi bu sizin inancınız ve yargılama hakkım yok, ma bence YANLIŞŞŞŞ

Bu insanlarla aynı ülkede yaşıyorum.. Seviye yeraltında geziyoo .... İnsanlar sapıklıklarını örtmek için ne yapacağını şaşırmış.

ben konu sahibi gibi düşünmüyorum ama gene de anladım. olay evlendirme değil. yetişkin olduklarında rahat olsunlar diye bence. ama süt gelmediği halde zoraki süt getirme yolu dışında bişiler düşünseniz daha ii bence.

KK senden öğrenip,duyacağım daha çok şey var..
Hergün ayrı bir şok maşallah
Allah akıl fikir versin..

Önlemini vereceğin ahlakla eğitimle alabilirsin..Yargılamıyorum gecerli sebebin vardır belki ama büyütme meseleyi..Bunun icin ikinci çocugu istemek hoş değil..

ilerde süt kardeşsiniz siz diyin olup bitsin.onu mu hatırlayacaklar..kaldı ki ben bi gram inanmıyorum böle şeylere..

Bunun neden bu kadar sorun olduğunu anlayamadım.Süt kardeş demek misal veriyorum.
Bir birini isteyen kuzenler evlenebilir .Süt kardeş isen bu mümkün değildir nikah düşmez.
Bizde akraba evliliği var mı peki hayır 7 kuşak kadar alınmaz verilmez.
Dinen bir günahı varmı peki evet kuzenlerin belli bir yaştan sonra birbirlerine dikkatli davranması gerekiyor.Bizde ilerde bunun için hesap vermek istemiyoruz. Bu yüzden süt kardeş olmalarını istedik.

Malesef süt kardeş olamayacaklar o zaman.
Ne yapacaksınız bunun bir yolu yok.
Süt kardeş olamadıkları zaman için bir planınız var mı?
Kankardeş yapın isterseniz. O olmuyor mu ?
Ya da bir ineğe götürün iki çocuğu da, ikisi de onu emsin.
Hay Allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…