- Konu Sahibi zeynobaran
-
dünyada normail insan olmamalı o zaman,herkes bu tip ilişkiler sonucu doğduğuna göre..
ne komiksiniz, bunu paylaşabildiğinize inanamıyorum..
yalnız bir konu var arkadaşım sen dalga geçmek içinmi bu şekile yazdın bendeki çok farklı hiç böyle şeyler yazmıyor
onu bende biliyorum..ben aylardir kabuslarlan bogustum zaten..hatta haziran ayinda düsük bile yasadim o kabuslarin yüzünden...ayrica hic bir hamileligimde böyle olmamisti.simdi daha iyim..ama dedigim gibi sadece sol tarafima yatamiyorum....hatta benim durumumu yasayan hamile hanimlarin topigi var..burdaki topikde yazilanla benim yasadiklarimin alakasi yok yani..benim durum cok farkliYapmayın arkadaşlar bilimsel kanıtları neymiş Allah aşkına .. Böyle şeyleri düşünen adam sevişip işi bitirecek çocuğu olacak o ihtimali de söyleselerdi :)))
Yapmayın çok saçma .
Hamilelikte sol tarafınıza yattığınızda kalbinize olan basınç artacağı için ve dolaşım zorlanacağı için zorluk çekersiniz.
Normalde sağa dönüp cenin şeklinde yatmak sünnet biliyorsunuz ama bilimsel açıklaması da bu :)
bu hayat sirlarlan dolu...cok komik buldugumuz sey basimiza gelebilir..büyük konusmamak lazim..Ben tez canlı ve bu konularda epey bi çekincesi olan biriyim.
Acaba bunu saçma bulan biri kendine güveniyorsa korkmuyorsa çocuğunun bir ömür saadetini görmemekten korkmuyorsa 5. maddeyi deneyebilr mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?