Gebe kadınlar dikkat (Hiç duymadığınız ilginç bilgiler)

canim öylede..yasamadan insan anlayamaz...zaten uykum gelene kadar solumda yatiyorum..gözümü kapattigim an basliyor ..cok tuhaf bir durum biliyorum ama bunu gercekten yasiyorum malesef..simdi bazi seyler yazmak isterdim ama yasak oldugundan cekiniyorum...hatta benim yasadigim durum hakkinda yine bi topik vardi kapandi malesef..

sen canını sıkma guzelım..ıyı seyler dusun olurmu ben bılmıyorum su an ne demek ıstedıgını
eger hanıınsanı tedırgın edecek seylerse soleme ben tırsarım:sinifsinif:
neyse dedıgım gıbı sen hamılesın o yuzden normal bu tarz seyler tamam mı canım

islamla hiç bir ilişkisi olmayan bilimden çok çok uzak olan bu tür yazıları inanıp nasıl olurda ciddiye alıp bunun için sayfa açarsınız anlamam inanın hapsini okuyamadım bile saçmalık

hamililelikte bayanlar zaten cok duygusal ve pimpirikli oluyorlar..acaba hamile kaldımmı acaba kan degerelerım nasıl dıs gebelık olurmu..acaba kese neden gorunmedı bo gebelıkmı acaba saglıklı olcak mı vs vs...bu gıbı sacmalıklarla ınsanlar dahada takıntılı hale gelebılır..3 4 madde okuduktan sonra yarıda bıraktım..insanı ruhsal yonden etkıleyecek sacmalıklar bunlar..buna gore hepımızın bebeklerı akılsız ahmak saglıksız dogar Allahm korusun...Allah herkese saglıklı bebişler nasip etsin..en onemlısı hayırlısı tabiki..

bu listeye göre normal bi çocuk doğurmak için vakit yok. bence insanlar dilden dile hurafelerle değiştirmişler bu listeyi. erzurumlu ibrahim hazretleriyle alakası yok bence.

neee 12 ay mıııııııııı???? Allahım sen büyüksün :) literatürde böyle doğuran var mı acep pek normal çocuk doğmaz sanırsam bu duruma göre :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…