Gebe kalamamak hakkında

Merhaba ben de 2023 eylülden beri korunmuyordum olmuyordu şu an 4 haftalık hamileyim ve bir tedavi görmedim sadece 1 buçuk aydır foliborn Myforce isimli bir takviye alıyordum. Ümidinizi kaybetmeyin

Yaşınız ve amh kaçtı hiç denediniz mi bu süreçte tüp bebek

Aynı benim hikayemi okudum. Tüp bebek tedavisine başladım mecburen. İnşallah hakkında hayırlısı olur

Stres kaynaklı olanilir mi son zamanlarda çok duyuyorum bu durumu kendim dahil
Stres çok yüksek zaten işe girdim gurbete gelin geldim o günden beri hayatım stres dolu. Yeri geldi 15 saat çalıştım stresten belki de yoksa evlendim 4 ay sonra hamile kaldım düştü

Stres çok yüksek zaten işe girdim gurbete gelin geldim o günden beri hayatım stres dolu. Yeri geldi 15 saat çalıştım stresten belki de yoksa evlendim 4 ay sonra hamile kaldım düştü
İnanın bana stres bu düşündüğümüz hormonlardan daa etkili. Kendinizi rahatlamaya çalışın beslenmenize dikkat edin düşünmeyin gebe kaldım mı kalıcam mı diye

İnanın bana stres bu düşündüğümüz hormonlardan daa etkili. Kendinizi rahatlamaya çalışın beslenmenize dikkat edin düşünmeyin gebe kaldım mı kalıcam mı diye
Yaş oldu 39 sona doğru geldim sanırım insan daha stres ediyor elinde olmadan masaja gidiyorum belki akapunktur burda sigortam ödüyor bunları belki stresim azalır

Merhaba ben de 2023 eylülden beri korunmuyordum olmuyordu şu an 4 haftalık hamileyim ve bir tedavi görmedim sadece 1 buçuk aydır foliborn Myforce isimli bir takviye alıyordum. Ümidinizi kaybetmeyin
Canım bu ilacı bir kere daha duymuştum
Yumrtlama olduktan sonra ilaç içmeye devam etmiş miydin peki. Benim takviye de buna benziyor içerigi neredeyse aynı proxyfemin...

Ne kullanmıştınız eşli olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…